ana7812 20.04.06, 09:44 czy warto isc do dr Franik zn katowic?przyjmuje min. na raiborskiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana7812 Re: dr Franik katowice 24.04.06, 20:19 nikt nic o nim nie wie? blagam o porade!!! Odpowiedz Link
bjm76 Re: dr Franik katowice 24.04.06, 22:37 Robiłam zabieg w Gliwcach u dr. Boreckiej-Leleń jak chcesz to napiszę co i jak? Odpowiedz Link
ana7812 Re: dr Franik katowice 25.04.06, 08:23 jaki zabieg? to endokrynolog chjce tam isc w sprawie hirsutyzmu?... Odpowiedz Link
bjm76 Dr Borecka-Leleń 25.04.06, 20:17 Robiłam u niej zabieg depilacji laserowej- ona jest kosmetologiem. Co do dobrego ginekologa-endokrynologa to mogę polecić dr Łyko-ale on przyjmuje w Rydułtowach koło Rybnika-nie wiem, czy masz tam daleko- jakby coś podam namiar. Odpowiedz Link
ana7812 Re: Dr Borecka-Leleń 25.04.06, 23:31 rany boskie!! dr franik to mezczyzna...kto mi poradzi!!! Odpowiedz Link
katerrinna Re:a medestetica?? 11.05.06, 21:49 dr brecka ma wysokie ceny :( nie wiem na co sie zdecydowac. byl ktos w medestetica w gliwicahc? Odpowiedz Link
b.musik Re:a medestetica?? 14.05.06, 10:33 Nie sugeruj się cenami na stronie internetowej-najlepiej zadzwonić do Pani doktor i ustalić cenę indywidulanie-na stronie internetowej są podane ceny wyjściowe bez zniżek. Ja robiłam kilka części ciała i dostałam satysfakcjonujące mnie ceny. Odpowiedz Link
b.musik Re:a medestetica?? 14.05.06, 10:37 A zapomniałam dodać-że piszę o p. Boreckiej-Leleń z medestetica, bo w tym gabinecie przyjmuje jeszcze jedna p. dokor (Marzena. Jak zadzwoniłam do tej drugiej lekarki, żeby spradzić ceny, to mi powiedziała, że ceny ustalane są przy pierwszej wizycie, gdyż wszystko zależy od powierzchni depilowanej (więc jak ktoś jest wyższy i trochę grubszy to płaci więcej niż osoby niskie i szczupłe)- ja dałam sobie spokój (do szczupłych nie należę)-wolałam nie ryzykować, że jak przyjadę gotowa na zabieg to się okażę, że mi kasy zabraknie (łydki kosztują tam ok. 600 zł)-u p. Boreckiej-Leleń płaciłam 450 -więc taniej. Odpowiedz Link
milennica Re:a medestetica?? 03.06.06, 23:13 chyba się trochę pospieszyłaś z oceną, bo ja to też sprawdzałam ... wcale nie przy zabiegu, tlyko podczas konsultacji, więc wcześniej wiedziałam jaka cena, a łydki za 450 zł przy kilku zabiegach to koszmarnie drogo !! ja zapłaciłam 300 zł za pierwszy zabieg i 225 zł za drugi, a szczupła nie jestem. u dr boreckiej zawsze 450. ale tak to jest, przyzwyczajamy się do lekarza , więc pewnie Ty juz się przywiązałaś, ale innym osobom polecam raczej sprawdzić. ja sporo zaoszczędziłam. pozdrawiam i miłego "odwłosiania" kolejnych partii ciała :) Odpowiedz Link
b.musik Re:a medestetica?? 04.06.06, 11:00 Chciałam sprostować- w poprzednim liście pomyliłam uda z łydkami-myślałam o udach, a napisałam łydki- u dr Boreckiej-Leleń zapłaciłam 450 zł za uda, a 350 za łydki. Odpowiedz Link