Gość: Ada IP: *.chello.pl 03.09.02, 17:36 czy któraś z Was miała robiony? Czy byłyście zadowolone? Chce spróbować, ale nie wiem czy ryzykowac przed ważną kolacją czy mieć czas na zmycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Makijaż w Sephorze 03.09.02, 17:43 Korzystałam - pojechałam sobie do Marek (tak mi wypadło) i byłam zadowolona. Jednakże ja musiałam udzielić dziewczynie dokładnych wskazówek co to ma być, i do czego służyć (mnie chodziło o makijaż wieczorowy, w określonej tonacji). Odpowiedz Link Zgłoś
daggy Re: Makijaż w Sephorze 04.09.02, 08:12 Robiłyśmy sobie z siostrą w Sephorze makijaż Diora. Ja chciałam przetestować ślubny. Był ładny, ale jak dla mnie baaardzo mocny, zwłaszcza oczy na granatowo... Siostrę, o ile pamiętam, umalowali cieniami dość naturalnymi plus czerwona szminka, wyglądało nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Makijaż w Sephorze IP: *.bridge.com 04.09.02, 11:06 Ja mialam w sephorze robiony slubny w promenadzie prbny. Szukalam odpowiedniego bardzo dlugo. Jednak po wielu trudach znalazlam odpowiednia dziewczyne naprawde z wyczuciem, osoby, koloru, klimatu.... bylam na wielu makijazach w chanelu, ysl, givenchy, dior, salon spa i zaden nie byl tak super jak ten, Naprawde polecam, to P. Ania z warszawy tel 608661067 pracuje w sephorze ale robi tez prywatnie i nawet niedrogo!. Jak umieszcze gdzies zdjecia w necie to wam pokaze! Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Makijaż w Sephorze 04.09.02, 13:55 Bylam na nim. Ladny, aczkolwiek nietrwaly. Swiecilam sie po 1 godzinie jak wyglancowany leb Jerzego Urbana. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Makijaż w Sephorze IP: *.chello.pl 04.09.02, 17:30 roodanaserio napisała: > Bylam na nim. Ladny, aczkolwiek nietrwaly. Swiecilam sie po 1 godzinie jak > wyglancowany leb Jerzego Urbana. > > r To ja byłam teraz na Bemowie. Tez się świecę :) Na dzisiejszą kolację dla odmiany może byc, ale sama tak się nie będe malowac. I jednak raczej nie tymi kosmetykami. > > Odpowiedz Link Zgłoś