Dodaj do ulubionych

Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED !

05.09.02, 09:27
Kochane dziewczyny !

Czy moglybyscie polecic naprawde dobrego fryzjera we Wroclawiu ? To, co do
tej pory zrobili stylisci i inni "fachowcy" z moich pieknych, gestych,
zdrowych czarnych wlosow wola o pomste ! Nic innego teraz nie wypada jak
tylko dobrze ostrzyc ... :(
Takiego braku profesjonalizmu i zwyczajnego partactwa przykrywanego tonami
preparatow do modelowania jak w dotychczas odwiedzonych salonach (zarowno
renomowanych i skandalicznie drogich, jak i tych zwyczajnych) to ja nie
widzialam. Mam na glowie tragedie ! Pomozcie zdesperowanej kobiecie ! :)

Pozdrawiam -
D_N
Obserwuj wątek
    • Gość: Teresa Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 10:29
      Z czystym sumieniem polecam Salon Blue, Hallera 9, dziewczyna ma na imię Monika.
      Nr telefonu mam w domu (zmienili na dialog i nie ma w książce telefonicznej).
      Mam gęste i sztywne włosy. Całymi latami wędrowałam po tzw. "renomowanych"
      salonach i wyglądało to tak, że codziennie rano walczyłam z suszarką i
      szczotką, żeby jakoś wyglądać. Raz nawet w desperacji pojechałam do Jeleniej
      Góry bo usłyszłam, że tam jest pani, która dobrze strzyże ale efekt był ten sam
      czyli codzienna, poranna walka z włosami. Teraz myję włosy i suszę przy
      naprawdę minimalnej pomocy szczotki. Chodzę tam już chyba ze dwa lata i zawsze
      jestem zadowolona. Uprzedzam, że dziewczyna wygląda tak sobie ale strzyże
      bardzo dobrze.
      • deine_nahe Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! 05.09.02, 11:05
        Teresko :)

Dziekuję pieknie za odpowiedz :) Poprosze o numer telefonu do tego salonu.
        Swoja droga ciekawe zjawisko w kwestii salonow fryzjerskich - dlaczego
        pracownicy maja tam przewaznie tak fatalne fryury, ktore znacznie oslabiaja
        zaufanie do rak takiego "artysty", "artystki" czy zwyklego nawet rzemieslnika ?
        Jedynym wyjatkiem jest Laurent, tam fyzjerzy bywali naprawde niezle uczesani,
        ale co klientowi po tym, tylko sobie popatrzy :(
        W pewnym salonie atmosfera jest tak niemila, fyzjerki opryskliwie, fatalnie
        ostrzyzone i na dodatek wszystkie jak jeden maz maja powazne problemy z cera.
        No i z mysleniem... "Stylistka" zada ode mnie opisania jaka konkretnie fryzure
        chce miec, nie potrafi doradzic, po czym strzyze mnie i tak na wlasne kopyto -
        wybitnie nietwarzowo :(((. A niemila taka, az korcilo, zeby wstac i wyjsc ...
        Ale raczej trudno to zrobic z farba na glowie ;)
        Aha - i przez 2 godziny, ktore tam spedzilam bylam narazona na glosna muzyke :
        na przemian Krajewski i Ich Troje. Skala mojego cierpienia byla
        niewyobrazalna :>

Wiec nie dziwcie sie dziewczeta mojej desperacji ...
        Pozdrawiam - D_n.
        • Gość: reniaszka Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 11:29
          Polecam (kolejny raz zresztą) pana Piotra z Saloniku DIANA, jest specjalistą od
          fryzur krótkich, sama Diana od włosków długich - Wrocław, ul.Legnicka 46/42 (IV
          piętro), tel.7881973, 0602 255904. Byłam baardzo zadowolona, ale nie farbowałam
          tam.
          • Gość: Monczus Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 05.09.02, 14:20
            Wiesz, ja tez sie srogo zawiodlam, kiedy cos mnie podkusilo, by zrobic cos z
            wlosami w ktoryms z modnych salonow. Kara za snobizm. Zatem odradzam Salon
            Unique - oprocz "klimatu" (naciaganego zeszta)nic ciekawego. Ja bylam tam u p.
            Andrzeja, ktory byl przez kogos polecany jako swietny fachowiec, ale niestety w
            dniu, kiedy ja przyszlam chyba nie byl w nastroju - zero konwersacji,
            milczenie, nawet dziekuje na koniec nie powiedzial i pomimo fotografii, ktora
            ze soba przynioslam i tak obcial mnie a la 30% dziewczyn na miescie - a nijak
            sie to mialo do mojej wymarzonej fryzury. Zgroza.

Skruszona udalam sie do fryzjerki (nie-stylistki) i bylam o wiele bardziej
            zadowolona. To taki maly salonik na Polanieckiej, wlascicielka jest p. Lucyna,
            telefonu nie mam niestety. Moze cudow nie zrobi, ale wydaje mi sie, ze jest
            dosc rzetelna (z tym ze ja mam krotkie wlosy).
          • won Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! 05.09.02, 15:25
            Potwierdzam, że Diana jest super!~
            Wreszcie przestałam bać się fryzjera. Równiez z farbowaniem nie mam kłopotów.
            S.
            • Gość: Teresa Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 08:25
              Podaję telefon do Studio Blue: 78 89 469. Przypomniałam sobie jeszcze, że
              kiedyś spotkałam znajomą, która była po wizycie w Diana i miała rzeczywiście
              świetnie obcięte włosy.
              • Gość: Deine_Nahe Re: Help ! Dobry fryzjer we Wroclawiu WANTED ! IP: 212.160.90.* 06.09.02, 08:40
                Kochane Dziewczeta !

Dziekuję ! Jesteście niezawodne :))))
                Spisuje zaraz numery telefonow i galopuje do fryzjera zrobic porzadek z moimi
                kudelkami. Bo wiecie, glowa i buty najwazniejsze ;)

Pozdrawiam cieplo -
                Deine
                PS. W Unique tez kiedys bylam. Koszmar !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka