Gość: M,M&I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:17 Ile się czeka na efekty po Silice? Ja biorę 20 dni i nic :/ Włosy wciąż wychodzą garściami... A jakie wy bierzecie tabletki (które pomagają) i ile czekałyście na rezultaty? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.crowley.pl 13.10.05, 07:25 Skrzypowita - pół roku, zero efektów: nadal wypadały garściami Inneov - 3 miesiące: duża poprawa, wypadają pojedyńcze sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 08:12 ja po inneov widzialam efekty juz po miesiacu, robilam kuracje 4 mies. rzeczywiscie wypadanie ustało + włosy sa jakies gladsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvE Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: 85.219.162.* 13.10.05, 08:34 Ile kosztują tabletki Inneov??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.crowley.pl 13.10.05, 08:47 ok. 90 zł, najtaniej udało mi się je kupić za 85 zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU silica-jakie to tabletki? IP: *.acn.waw.pl 14.10.05, 11:59 meganko, mam prosbe, powiedz jakie sa te tabletki: chodzi mi o to, czy powlekane, czy takie 'proszkowe'. a tak naprawde;) chodzi o to, czy mozna je gryzc? (rozgryzac przed polknieciem). albo jesli je jeszcze masz, to zerknij na opakowanie, czy nie zabraniaja tego, prosze. ja duzych nie polkne, na razie biore drozdze, bo mozna gryzc do woli:). aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: 217.11.140.* 13.10.05, 11:05 Biorę Silicę ponad miesiac, są efekty. Poprawy można spodziewac sie po minimum 3 mcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:33 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IK Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:27 revalid- biorę trzeci miesiąc i widać efekty, włosy przestaly wypadać i rośnie dużo nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? 14.10.05, 08:25 Jesli wlosy naprawde wychodza garsciami, to czas zrobic komplet badan (morfologia, poziom zelaza, hormony, tarczyca), bo przyczyna byc moze nie lezy w braku mikroelementow (co udaloby sie "wyleczyc" preparatem typu Silica czy Revalid), ale gdzie indziej. Mi kiedys bardzo pomogl Revalid, ale kilka miesiecy temu - gdy wlosy zaczely znow wypadac - znow zaczelam go stosowac i zero efektu. Dopiero po serii badan mozna bylo stwierdzic co mi dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra83 radical 14.10.05, 11:04 ja stosowalam pelna kuracje radical- szampon, odzywka, tabletki i taka odzywka do wcierania w skore glowy codziennie , przez 2 tygodnie. a teraz tylko mam szampon i jest lepiej. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M,M&I Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:43 Dzięki! a myję włosy Radicalem i zazywam tą Silice i jak głupia czekam na efekty :) Bo jestem przerażona moimi włosami a raczej ich brakiem... Choć zauważyłam, że wiele moich koleżanek ma obecnie ten problem, więc mamię się nadzieją, że to taka jesienna przypadłość :P Zjem jeszcze 20 tabletek Silici, s jak to nic nie da, kupię tabletki Radical. Jeśli i one nie pomogą (i do tego czasu cakiem nie wyłysieje :D) to pójde do dermatologa, w końcu raz się żyje. Najwyżej mnie wywali z gabinetu ;) Pzdr kobietki! PS. Dodam jeszcze, że zaczełam płukać włosy herbatą z pokrzywy. Może to cosik pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:49 mnie też wypadało pełno włosów, tabletki na wypadanie nie pomagały i wyszło na jaw, że jestem chora, od kilku miesięcy zarzywam leki hormonalne i jest lepiej:) więc radzę zacząć od badań jeśli tabletki nie pomagają Odpowiedz Link Zgłoś