Dodaj do ulubionych

Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:17
Ile się czeka na efekty po Silice? Ja biorę 20 dni i nic :/ Włosy wciąż
wychodzą garściami...

A jakie wy bierzecie tabletki (które pomagają) i ile czekałyście na rezultaty?

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.crowley.pl 13.10.05, 07:25
      Skrzypowita - pół roku, zero efektów: nadal wypadały garściami
      Inneov - 3 miesiące: duża poprawa, wypadają pojedyńcze sztuki.
    • Gość: lena Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.05, 08:12
      ja po inneov widzialam efekty juz po miesiacu, robilam kuracje 4 mies.
      rzeczywiscie wypadanie ustało + włosy sa jakies gladsze.
      • Gość: EvE Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: 85.219.162.* 13.10.05, 08:34
        Ile kosztują tabletki Inneov???
        • Gość: Meganka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.crowley.pl 13.10.05, 08:47
          ok. 90 zł, najtaniej udało mi się je kupić za 85 zł....
          • Gość: AgaU silica-jakie to tabletki? IP: *.acn.waw.pl 14.10.05, 11:59
            meganko, mam prosbe, powiedz jakie sa te tabletki: chodzi mi o to, czy
            powlekane, czy takie 'proszkowe'.
            a tak naprawde;) chodzi o to, czy mozna je gryzc? (rozgryzac przed
            polknieciem). albo jesli je jeszcze masz, to zerknij na opakowanie, czy nie
            zabraniaja tego, prosze.
            ja duzych nie polkne, na razie biore drozdze, bo mozna gryzc do woli:).
            aga
    • Gość: iwka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: 217.11.140.* 13.10.05, 11:05
      Biorę Silicę ponad miesiac, są efekty.
      Poprawy można spodziewac sie po minimum 3 mcach
    • Gość: up Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:33
      up!
    • Gość: IK Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:27
      revalid- biorę trzeci miesiąc i widać efekty, włosy przestaly wypadać i rośnie
      dużo nowych.
    • tanger_soto Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? 14.10.05, 08:25
      Jesli wlosy naprawde wychodza garsciami, to czas zrobic komplet badan
      (morfologia, poziom zelaza, hormony, tarczyca), bo przyczyna byc moze nie lezy
      w braku mikroelementow (co udaloby sie "wyleczyc" preparatem typu Silica czy
      Revalid), ale gdzie indziej. Mi kiedys bardzo pomogl Revalid, ale kilka
      miesiecy temu - gdy wlosy zaczely znow wypadac - znow zaczelam go stosowac i
      zero efektu. Dopiero po serii badan mozna bylo stwierdzic co mi dolega.
    • zebra83 radical 14.10.05, 11:04
      ja stosowalam pelna kuracje radical- szampon, odzywka, tabletki i taka odzywka
      do wcierania w skore glowy codziennie , przez 2 tygodnie. a teraz tylko mam
      szampon i jest lepiej. polecam :)
    • Gość: M,M&I Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:43
      Dzięki!
      a myję włosy Radicalem i zazywam tą Silice i jak głupia czekam na efekty :) Bo
      jestem przerażona moimi włosami a raczej ich brakiem... Choć zauważyłam, że
      wiele moich koleżanek ma obecnie ten problem, więc mamię się nadzieją, że to
      taka jesienna przypadłość :P
      Zjem jeszcze 20 tabletek Silici, s jak to nic nie da, kupię tabletki Radical.
      Jeśli i one nie pomogą (i do tego czasu cakiem nie wyłysieje :D) to pójde do
      dermatologa, w końcu raz się żyje. Najwyżej mnie wywali z gabinetu ;)

Pzdr kobietki!

PS. Dodam jeszcze, że zaczełam płukać włosy herbatą z pokrzywy. Może to cosik
      pomoże?
      • Gość: Anka Re: Tabletki na wypadanie włosów - kiedy efekty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:49
        mnie też wypadało pełno włosów, tabletki na wypadanie nie pomagały i wyszło na
        jaw, że jestem chora, od kilku miesięcy zarzywam leki hormonalne i jest
        lepiej:) więc radzę zacząć od badań jeśli tabletki nie pomagają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka