Gość: Mia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.10.02, 18:16 Puchówkę nabyłam. Kremową, za pupę i z kapturem. Bardzo gustowna. Tylko co dalej? Jakie do niej buty, torebka i takie tam różne...? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Jakie dodatki do puchówki IP: proxy / *.radio.com.pl 12.10.02, 18:26 Hm, no chyba sportowe. Adidaski, plecaczek albo torba worek. Sama się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Jakie dodatki do puchówki IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 12.10.02, 19:33 Adidasy jakoś mi nie leżą, zwłaszcza na zimę, bom zmarzluch okrutny. Hmm, kombinuję dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Jakie dodatki do puchówki 12.10.02, 18:45 W Niemcach dziewczyny nosza do puchowek nie tylko "sporty stuff", ale rowniez rzeczy typu mundur pracowy plus takowe butki. Wyglada to calkiem OK (notabene, ja chodzilam tak ubrana w zeszlym roku w zimie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Jakie dodatki do puchówki 13.10.02, 12:49 moze takie zimowo-traperskie? jak lubisz to bywaja ładne butki - takie traperowate, za kostkę albo jeszcze wyższe, czasem z klamerkami (te chyba najładniejsze), kolorek taki skórzany - lekko żółtawy i torebka w tej tonacji, albo pleccaczek. nie aż tak sportowo jak w adidaskach, ale moim zdaniem wygląda fajnie. te butki to chyba Lesty były, tak na 90% :) Odpowiedz Link Zgłoś