nisar 17.01.06, 12:33 Stosuję od kilku miesięcy. Chciałabym się wymienić doświadczeniami. Ja nie widzę jakiegoś spektakularnego efektu. Mam dwie bruzdy na dekolcie, wsmarowuję tam kolagen, ale różnicy nie widzę. A jak Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Kolagen w żelu IP: 213.241.34.* 17.01.06, 21:51 > Ja nie widzę jakiegoś spektakularnego efektu. Mam dwie bruzdy na dekolcie, > wsmarowuję tam kolagen, ale różnicy nie widzę. nic dziwnego- w końcu to tylko środek nawilżający za grubą kasę. tylko nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Kolagen w żelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:05 no jak to! prosze zajrzec do tego linku aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=81856301 wiec kolagen jak w koncu dziala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Kolagen w żelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:10 zauwazylam, ze wszystkie kremy zwane przeciwzmarszczkowymi-sa tylko nawilżające. i to nawilżenie ma zapobiegac zmarszczkom. ale przeciez zapobiaga tylko zmarszczkom spowodowanym wysuszeniem, a co z mimicznymi i spowodowanymi starzeniem sie skory?? czy sa takie? albo juz NA zmarszczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P a co myslicie o tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:35 aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=82046562 Odpowiedz Link Zgłoś