sasrikal 02.02.06, 19:38 Naturalne, domowe i profesjonalne metody wybielania ząbków - co polecacie? dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: sposoby na białe ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:52 slyszalam o sodzie... ale to podobno ryzykowne bo niszczy szkliwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: sposoby na białe ząbki IP: *.chello.pl 02.02.06, 20:55 wiesz co zanim zdecydujesz sie na wybielanko to kup sobie blend a med cytrynowa! ja uzywalam i mi sie zabki wybielily, ale co najmniej 3 razy dziennie mylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nić Re: sposoby na białe ząbki IP: *.autocom.pl 02.02.06, 21:16 pasta BLANX z czarnym kodem kolorystycznym na opakowaniu lub w wersji do nadwrażliwych zębów Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: sposoby na białe ząbki 02.02.06, 22:20 pamiętam, że ładnie wybieliła mi kiedyś zęby pasta Clinomyn (chyba tak jakoś) dla palaczy:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: sposoby na białe ząbki IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 22:45 Sposobik na bielutki ząbki to wizytka u stomatolożka i raniutkie oraz wieczorynkowe myju-myju pasteczką do ząbeczków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: sposoby na białe ząbki IP: *.eu.org 02.02.06, 23:48 a to peszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: sposoby na białe ząbki IP: *.cg.shawcable.net 14.02.06, 03:35 :-) swietne Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: sposoby na białe ząbki 03.02.06, 00:07 Na moje zabki doskonale podziałala polecona mi przez moją dentystke pasta Clinomyn (ok. 7 zeta) dla palaczy (jest jeszcze inna jej wersja jakas nadająca blask i wybielajaca - ale tego jeszcze nie uzywałam). Moje zeby jakies barzdo zazółcone, zcy zakamienione nie byly, ale wyraźnie zmienily kolor, obecnie wrociły o naturalnego (naturalnie mam dośc biale). Sa jeszcze niedrogie sposoby u dentysty polegajace na oczyszzcanniu zabków z osoadu, ale nistety mnie bolaly nawet najlżejsze próby tego, choć nie mam żadnych ubytków. Ot, wrażliwe zeby. Koleżanka mi kiedyś wspominała o jakiś paseczkach wybielajach z blend- a' med do kupieniaw patece, u niej podobno rwewelacyjnie zadziałało (nie umiem porównac , nie wiem jakie były jej zeby wcześniej tearz sa bielutkie). Koszt paseczkow jak mówila ok. 80-100 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: sposoby na białe ząbki IP: *.76.classcom.pl 03.02.06, 08:39 Kup w supermarkecie (jednym z tych dużych) płyn do wybielania zębów. Nie pamiętam nazwy, coś z Whitening. Płyn maluje się załaczonym pędzelkiem rano i wieczorem przez 14 dni. Wspaniały efekt! Moja dentystka myślała, że wybieliłam zęby w salonie dentystycznym (tam to kosztuje 600 zł). Cena opakowania na cały zabieg około 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś