kasiula83 24.02.06, 13:17 czy mogłybyscie polecic mi jakis gabinet kosmetyczny lub osobe, ktora w miare tanio i porzadnie (kwalifikacje mile widziane) naklada i uzupelnia tipsy akrylowe.chodzi o warszawe dzieki K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiula83 Re: tipsy warszawa 28.02.06, 15:18 naprawde licze na Wasza pomoc,to pilne ! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: tipsy warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:32 najtaniej załatwisz to chyba tu ;-) www.select.edu.pl/ za 15 zł zrobią Ci tipsy dziewczyny uczące się tej "sztuki". ja robiłam tam jużkilkakrotnie i byłam zadowolona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: tipsy warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:25 Jeśli szukasz profesjonalistki to bardzo polecam Salon w Śródmieściu przy Zgody (to przy Chmielnej). Salon nazywa się Lalka. Dziewczyny ciągle jeżdżą na szkolennia i z tego co wiem są naprawdę specjalistkami a koszt ja na Centrum zwykły 60 zet ale może też mają jakąś promocję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: tipsy warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 23:30 Ul.Elżbiety Drużbackiej 19 Studio urody Ella mały salonik w suterenie domku, pani Iwonka robi ładne akrylowe pazurki trafiłam do niej "z ulicy" idąc po prostu wzdłuż ulicy i patrząc na szyldy, czy nie ma w pobliżu salonu robiącego sztuczne pazurki:) telefon 0 22 832 27 73 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: tipsy warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:01 A bliżej Pl.Wilsona,jakiś salonik,bo tam mam bliżej Odpowiedz Link Zgłoś