Dodaj do ulubionych

nie poznałam własnej cery :)

05.04.06, 08:43
Chciałam się "pochwalić" ;)
Wczoraj, po raz pierwszy, zrobiłam sobie mikrodermabrazję (takim domowym
zestawem), po zabiegu wskoczyłam do wanny i poszłam spać.
Dziś rano wstaję i... własnym oczom nie wierzę- efekt jest super!!
O wiele lepszy niż wszystkie peelingi razem wzięte, cera gładka, uspokojona,
pory zmniejszone.
A w sumie z niewiarą do tego podeszłam :)
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 08:44
      a mozesz zdradzic firme :) jaka sie posluzylasz w domowej mikrodermabrazji??
      dziekuje za odp i pozdrawiam :)
      • kasiaba1 Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 08:52
        mogę "zdradzić" ;)- Eveline
        • marghot Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 09:05
          zapewne, ta, jak i wiele innych mikrodermabrazji nei nadaje się do cer
          wrażluwch i naczynkowych? :(
          • Gość: xoxik Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.04.06, 09:28
            A co z cerą (lekko) trądzikową?
    • Gość: awa Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:29
      własnie gdzies niedawno czytałam o tym zestawie i sama się zastanawiam nad jego
      kupnem. Podobno nie jest taki drogi, kosztuje ok. 25zeta. Może ktoś
      potwierdzić?? A jeśli do tego czyni cuda to już calkiem super:D:D
      • marti_ka82 dziekuje kasiaba 05.04.06, 09:48
        :) a to tak po pierwszym razie ??;) bo akurat mam ten zestaw w domu ;) awe tak
        kosztuje 25 zl tylko zauwazylam ze latwiej go dostac w wysylkowych sklepach :)
        np esentii :) no to i ja go pouzywam ;) skoro takie cuda sprawia ;)
    • kasiaba1 Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 09:33
      Z instrukcji:
      "zabieg nie jest przeznaczony dla osób ze skórą suchą i wrażliwą"
    • Gość: asik www.eveline.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:35
      polecam ich strone
    • Gość: vivi Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:04
      mam pyanie...od jakiego wieku można stosować mikrodembrazję?są jakieś
      ograniczenia wiekowe?mam 24 lata...i zastanawiam się czyto nie za wczesnie na
      taki zabieg?za odpowiedz z góry dziękuję1:)

pozdraiwam!
      • marti_ka82 vivi 05.04.06, 16:20
        ja mam niecale 24 lata :) i wlasnie zaczne ta mikrodermabrazje z eveline :)
        niegdzie nie wspomniane sa ograniczenia wiekowe... jedynie odradza sie dla
        suchej i wrazliwej cery :) wydaje mi sie ze od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
        a moze pomoc..:)
    • ywonna Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 10:51
      A ja polecam firme Eveline, bo naprawde maja dobre, a niedrogie kosmetyki.
      Kiedys zafundowalam sobie kuracje antycellulitowa i skora po niej byla naprawde
      sprezysta i dobrze napieta, a cellulit zredukowal sie o jakies 90%. Wczesniej
      wydawalam duzo kasy na Vichy i bez rezultatow.
      Polecam.
      • Gość: anka Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:00
        Ja też bardzo chwalę sobie mikrodermabrazję. Udało mi się kupić w promocji
        ReFinish L'oreala, ale gdybym wiedziała że Eveline też ma taki zestaw i to
        ponad połowę tańsz, to na pewno wzięłabym Eveline. Od jakiegoś czasu uzywam
        kosmetyków antycellulitowych i do biustu tej firmy i bardzo jestem z nich
        zadowolona. Ostatnio poszukuję tuszu Hypnotic Look 500% lub 3D Glam Efect, ale
        nigdzie nie mogę ich dostać.
    • ala-81 Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 14:37
      a mogłabyś napisac jaki był stan Twojej cery przed?
      • Gość: carolina A to ciekawe, że nie ma ograniczeń wieku- IP: *.chello.pl 05.04.06, 16:41
        w ulotce zestawu Loreal jest napisane, że można go stosować po 40 roku życia.
        • Gość: awa Re: A to ciekawe, że nie ma ograniczeń wieku- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:36
          Dziewczyna a może któraś wie gdzie w Krakowie można taki zestawik kupić??:>
          Trochę sie napaliłam i chcialabym zrobić sobie taki zabieg w ten weekend a boję
          się, że przesyłka może nie dojść tak szybko....
          • Gość: carolina i pamietajcie, że nie należy potem unikać IP: *.chello.pl 05.04.06, 17:39
            słońca - aby nie nabawić się przebarwień - najlepiej ten zabieg przeprowadzać
            zimą i jesienią.
          • zuzazuzka Re: A to ciekawe, że nie ma ograniczeń wieku- 05.04.06, 19:49
            Na allegro mozna kupic ten zestaw.
          • marti_ka82 Re: A to ciekawe, że nie ma ograniczeń wieku- 05.04.06, 22:16
            esentia.pl/servlet/SNFMain? ja zamowilam tutaj doszedl zestaw wciagu 2
            dni :)
    • kalinazkalinowa Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 20:17
      szkoda, że mam cerę naczynkową :(
      • ala-81 Re: nie poznałam własnej cery :) 05.04.06, 23:31
        na www.mojekosmetyki.pl kosztuje 22,90
        • Gość: nioma Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:09
          wlasnie zlozylam zamowienie :))
        • Gość: nioma Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:14
          skusilyscie mnie, wlasnie jestem na tej stronie i zaczynam zakupy :))
          • Gość: aga Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.uje.nat.hnet.pl 06.04.06, 09:28
            a teraz to juz nie za pozno na robienie mikrodermabrazji?? juz słonce coraz
            ostrzejsze...a jak taką skóre sie wystawi na słońce to można miec
            przebarwienia...powiedzcie jak skora wygląda po zabiegu..? schodzi z twarzy?
            interesuje mnie to poniewaz robilam mikrodermabrazje pare razy u dermatologa..i
            skora schodzila przez tydzien..byla cala czerwona..
            • Gość: lulu29 Re: koniecznie krem z filtrem po tym! IP: 217.153.136.* 06.04.06, 10:14
              Dziewczyny raczej nie jest za późno . Ja tydzień temu byłam u dermatologa na
              złuszczaniu kwasami owocowymi , przez 6 tygodni niemoge sie opalać a na twarz
              używam filtru SPF 20 . Poleciła mi filtr BIO DERMY Photoderm AKN on niby jest do
              cery tradzikowej, używam codziennie i momo iż ostatnio słoneczko dawalo zadnych
              przebarwień nie mam . Za 2 tygodnie ide na jeszcze jeden zabieg :-) i żadne
              słoneczko mi w tymnie przeszkodzi :-)
              • ala-81 Re: koniecznie krem z filtrem po tym! 06.04.06, 11:41
                właśnie czekam na ten zestaw jak na zbawienei, bo cerę mam na prawdę nieciekawą
    • Gość: bubelek pytanie o Eveline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:52
      hej kobietki :)

mam pytanie dotyczące Eveline - zestaw do mikrodermabrazji...

powiedzcie mi czy kremu, który jest w zestawie używacie każdego dnia czy tylko
      po zastosowaniu peelingu, czyli max dwa razy w tygodniu?

powiedzcie niezorientowanej owieczce ;)
    • Gość: up Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:58
      up! up! up! :)
      • Gość: up Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.06, 19:17
        up
        • Gość: jojo Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:14
          czy jesli mam czerwone plamki po pryszczach,to mi ten zabieg pomoze?(mam skore
          mieszana) z tendencja do wypryskow:(
          czy lepiej pojsc na zabieg?
          jakie gabinety w warszawie polecacie do tego zabiegu?
    • Gość: Agnieszka Re: nie poznałam własnej cery :) IP: *.server.ntli.net 16.04.06, 23:59
      A jaką masz cere??? nadal jestes zadowolona?
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka