cyrane 11.06.06, 19:49 czy mozecie mi powiedziec, jak bardzo depilujecie sobie bikini, czym, czy bylyscie moze u kosmetyczki w zwiazku z tym, jak to wyglada i czy polecacie calkowita depilacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: depilacja bikini 11.06.06, 19:54 dziewczyno, wpisz "depilacja" w wyszukiwarke - bylo MILIARDY watkó na ten temat... nie wspomne juz o specjalnych forach o depilacji... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.la Re: depilacja bikini 11.06.06, 19:56 hej!Ja jestem kosmetyczka(tzn .jeszcze sie ucze).Depilujemy bikini woskiem.zabieg troszke bolesny i nieprzyjemny ale za to efekt super!!!po maszynce wystepuja zazwyczaj podraznienia.jesli juz to smarujemy je talkiem,alantan,lub puder dla dzieci...fajny efekt jest po depilacji laserem.jest to na kilka lat spokoj ale niestety kosztowny:(polecam wosk:) Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: depilacja bikini 11.06.06, 20:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=40481232 Odpowiedz Link Zgłoś
cyrane Re: depilacja bikini 11.06.06, 20:27 dziekuje. jestem pierwszy raz na tym forum, stad niewiedza o wyszukiwarce. a to takie oczywiste :) Odpowiedz Link Zgłoś