nuova 03.03.07, 20:10 szampon babanow-kokosowy. jaki ma zapach pzrewazajacy: kooksu czy banana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:13 KOKSU!! zdecydowanie!! BABAN jest jakby nieobecny <tez robie literówki, ale przy tym poście puściły mi zwieracze> pozdrawiam Veea Odpowiedz Link
romanica Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:17 Veea - na tym forum zaczynasz być moją idolką )))))) Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:20 dzięki, ale jesteś skazana na samotność, bo mam tu raczej opinie jędzy choć przy takich postach to nic dodać, nic ująć w zasadzie buźka Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:26 dla mnie banan uwielbiammniam mniam pozdrowienia Veea ps.:jak tam sprawy? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:28 eee... Veea PS.Pażałsta, nie na ogólnym, Oliwcia litości Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:30 Spox tak mi sie przypomniało wesoło było... całus Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:34 buźka, buźka w kontekście akurat banana Ci sie musiało przypomnieć Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:39 tak mi jakoś myśli dziwnie krążą od czasu jak wczoraj kupiłam ten szampon babanowy wiosna idzie....? hihi Odpowiedz Link
nuova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:44 Czyli mowisz, ze kokosu? szkoda... tzn lubie kokos, ale myslala, ze bedzie banan Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:45 no widzisz mnie kokosem, koleżance czarnej.oliwce-bananem każdy czuje co tam ...chce pozdrawiam Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:48 glodnemu chleb na myśli... ... .... musze rzucić to wino Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:52 rzućłapię! <trenuję cały czas, aby nie wyjść z wprawy!!> Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:46 > tzn lubie kokos, ale myslala, ze bedzie banan no i dogodzisz tu...? Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:52 głównie babanowy hehe z nutką koooksu,według mnie super pachnacy i niech tam sie kojarzy komu jak chce Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:53 a kogóż to moje piękne oczy oglądają?? cóż za sobota!! Veea Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:55 koks z bababem - dla mnie pełny odlot prosze aby wypowiedziały sie te z Pań, które już myły nie tylko wąchały! mógł wniknąc w zwoje!!! strach będzie wątek czytać... Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:57 Uli brakuje ja myłam.... myśle że mógł wniknąć.... stąd głupawka pije wasze zdrowie Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:00 oby nie szamponem, jedynie szampanem! ja zadowolę sie syropem z babki lancetowatej ze wzgl na me gardło.. od razu uprzedzam pytania- JEST W BRAKACH W TYM KATALOGU mam go z wyprzedaży gwiazdkowej! buźka Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:03 może chociaż ciut sfermentowany jest....? a wczoraj był jeszcze jakiś nowy... hehe pssst wiem, wiem nie publicznie! ale nie jest taki ciekawy jak ...chym Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:08 jak chym oSzywiscie nie... sfermentowane oliwcia to masz na allegro - do wyboru do koloru, możnaby impreze na dwa okręgi trendujące zrobić... tylko czy sie dziewczyny chwycą? Veea Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:59 tam gdzie skojarzeń sześć, tam sie schodzą babanowe wielbicielkioj chyba sie wątek rozwinie, veea dobrze widzieć znajome nicki.pozdrawiam Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:01 > tam gdzie skojarzeń sześć tam 12 cycków i juz nic rozsądnego z tego nie wyjdzie!! a dzis to na 100% buźka Veea Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:03 co sie martwisz ,teraz cycki w avonie za 0,50 groszy heheh, a szampon na razie wacham i ręce nim przemywam Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:05 a bo to promocja na dzień kobiet taka fikuśna to tak koło środy od rak do głowy dojdziesz tylko nie zapomnij - SPłUCZ! Veea Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:07 mm mogliby zrobic odzywke w sprayu z bananem i wtedy cały czas bym psikała ..psik psik psik... Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:08 odżywke w spray'u zel balsam wszystko babanowe to dopiero będzie sie kojarzyć!!!! Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:09 banan w sprayu... ja nie wiem czy nie czas na cenzurę tego wątku...? i gdzie bys to aplikowała , Moja Droga? Veea Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:11 eee yyyy aplikowałabym zgodnie z instrukcją..... albo spytałabym sie jakiegos pana w Coku jak sie tego używa ))) Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:15 ja ja wiem nawet którego!! aż sie zająkałam Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:22 nieeee!!! nie!! sam powinien używać czegokolwiek co myje hehe Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:24 oliwcia, teraz jest inny, tamtego wywalili, tylko ...eee...zostaja Ci pracownicy co umieja klientki przyciągnąć Veea Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:25 eee teraz juz chyba maja całkiem całkiem,myjacego...hę? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:26 czy myjącego to nie mam wiedzy na ten temat ale na umytego wygląda Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:28 pass nie przygladałam sie ani nie wąchałam i myślałam ze to ten sam co zawsze czyli nic godnego uwagi we wtorek może spojrzę... ale w magazynie nowy chłopiec był w piątek realy Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:30 pewnie jaki pudzian od paczek... inna sprawa że na NIEGO to nie wpływa dalej taki nieco bladawy, mimo rowerka chyba zrobie rosołek Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:32 oj zrób, zrób pewnie by nie pogardził przez żołądek do serca Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:34 kooksy we włosach potargał wiatr..lalala ech zaczynam fantazjowac,to który to rowerkiem jezdzi? moze też ma banany we włosach Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:36 jak sie koks we włosach to raczej Pan Parkingowy i nie dlatego że kopci jak stodoła tylko że czarnowłosy Veea nie ma bananów nigdzie, jeździ nim Pan P.<nie Parkingowy> Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:38 chym myśle że jeden banan by sie znalazł oj uwaga cenzura... Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:30 oliwka ty to wszystko wypatrzysz, jest jakis nowy he?? kurcze paczuszka w drodze, to moze zobacze...a fajny jakis?? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:33 cos tez tak czuję, że jak mi poda paczke we środę, to mi sie wszystkie balsamy pootwierają Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:34 w sumie to może być ale KTOŚ jest ciekawszy to fakt przejdź sie do Coku to obejrzysz Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:38 ale mi śrubke dokreciłas, teraz nie bede mogła sie doczekac na paczkę..a nastepnym razem zamowie 20 szamponow bananowych, i wyleje przy rozpakowywaniu,może Ktos mi pomoze ups... a potem bedę sie przez rok w nich kąpać Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:40 rób zwroty-codzieeeennnnie pooo jeeednyyymmm szaaampooonieee cały miesiac masz zaklepany Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:42 a propo bananów nie brakuje wam szamponu z ogórkiem? ps dzieki nouva za fajny tematmam nadzieje że nie masz nam zazłe rozwinięcia wątku Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:45 oj tak, kiedy to było? ale dobrze że sa nowosci, zawsze to człowiek czegos nowego dozna zmysłowo no gwoli ścisłosci -jak jest szampon z bananem , to powinien szampon osobno w paczce byc a banan osobno opis w katalogu jest nie ścisły! czy to moze byc podstawa zwrotu na koszt konsultantki? Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:47 chyba ze do tego banana dorzucą 2 kokoski to ew. nie będziesz robić zwrotu zwłaszcza jeżeli pozostaną w ścisłym związku z P. Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:49 trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, veea teraz ja sie uśmiałam. Nie chce robic głupa z siebie, ale chyba w poniedziałek spytam sie: gdzie są moje banany??/ !!! do kazdego szamponu banan gratis- czyli jakieś ze 4 kilo bedzie Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:52 no tak jest w katalogu napisane, cóz to za oszukiwanie? 4 kg bananów nie majątek, ale gdyby tak zrobić z kremem ze złotym pyłem czy coś tego typu? by sie człowiek nachapał Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:54 albo do każdego złotego kremu złoty pierścionek od pana z magazynu ale wypas tylko co do celulitu albo cycków? druga para??? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:56 troche się boje jak to zinterpretujesz, ale w katalogu przy kremie antycellulitowym jest napisane - cytuję: "aż 3 razy" tylko od kogo by to wyegzekwować?? Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:57 ja bym nawet mogła jednemu Panu z magazynu pokazac swój cellulit..i ten dodatek za 50 groszy heheh Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:59 padli to musisz pokazać aż trzy razy jak to słusznie zauważyłą Veea Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:03 jak ktos dobrnie do tego miejsca w wątku o szamponie, to pójdzie fama że Avon zrypał nam psyche i juz nam sie wszystko ze wszystkim kojarzy mam nadzieje ze chicarica ocali ten wątek przed wykasowaniem rada bym go kontynuować Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:06 hmmm czy cos w tym złego,że na krem modelujaco- liftingujacy do biustu mówimy w skrócie cycki?? eee jakie skojarzenia.. zachwalamy tylko zalety nowego produktu babanowo- kooksowego <LOL> Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:10 e no jasne... intryguje mnie też galaretka z kat 05 zwłaszcza z gałka muszkatołową?! szkoda że wycofuja serię z orzechem -włoskim Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:10 ładnie im sprzedaż wzrośnie może P będzie mieć profity z tego i zamieni rower na motor?? albo pojedzie do ciepłych krajów i opali sie żeby nie straszyć Veei bladym licem??!! hehe Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:11 opali sie być może w Afryce na spotkaniu klubu róży wymasuje plecki komu trzeba a ja dalej bede dla niego NIKIM!!! AłUUUUUUUUUUU Veea Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:13 nie dramatyzuj daj mu szanse pod palmami jakieś postępy przez ten rok? rozpoznaje Cie chociaż? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:15 rozpoznaje o tyle, ze nadal dowodu osob. nie chce, gdy paczke odbieram siakies takie zawieszenie w naszych relacjach pozostało Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:18 zawsze coś!!! a może nawiąz znajomość z kimś z coku łatwiejsze dojście będzie ps i kup to serum, moze jednak sie przyda Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:20 ale jestem stała w upodobaniach az dziwne...Avon zmienia ludzi, porozmawiajmy Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:22 podziwiam mnie też miło na niego spojrzeć ale obrączka uwiera pozdrawiam i zycze miłej nocy pięknych snów dziewczyny papa Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:24 ja też na dzis robię pass,pozdrawiam i zachecam do uzywania nowego szamponu babanowo- kooksowego papatki Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:17 a jak wygram w konkursie smsowym tysiac złotych-ja wydaje avon płaci, to mnie jeszcze bedzie prosił żebym mu serum nałozyła, ot co!! Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:19 no to tylko trzeba kupic jakies 300 celulitów i zmasowany atak smsów- i Afryka nasza,a Jego jako bagaz podreczny.. Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:23 super, schowam go pod parasol z klubu róży! dziewczęta ja na dzis całuje mocno oba pyszczki Wasze i chętnie "pociągnę wątek" kiedy tylko znajdziecie czas i ochotę, albo może i ktoś nowy sie przyłączy buźka Veea ide rozprostowac skurcz brzuchowy ze smiechu Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:03 a może on odwdzieczy sie żelem na wytryski upss wypryski oczywiście:p Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:06 taaak coś mi sie widzi że jest już po 22 a psycha faktycznie zryta od tych kosmetyków i nietylko... lakier jest niezły Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:13 hmm a moze działa tak zapach babanowy..bo tak sobie co chwila niucham,żeby wątku nie stracichmm odkrywam nowe zalety tego produktu)))p.s. serum znów na promocji Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:14 tak i to dwie wersje--->wygładzające i do zniszczonych osiołkow w żłoby dano..a nie można by tak 2 w 1? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:54 dobrze że nie zamawiałam kremu Drzewo Herbaciane Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:45 noooo, że na to nie wpadłam, co dzień po jednym..yeeeessss, chociaż sobie popatrze. dzięki veea, moze sie przyłaczysz? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:48 ja chętnie! powiem, że mi sie źle KLIKłO w zamówieniu - 20 zamiast 2 Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:12 znalazło by sie pewnie jakieś ciekawe miejsce na ciałku, warte odżywienia) poza tym zależy kto robiłby to psik psik hehe podoba mi sie Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:16 chyba napisze petycje do firmy o rozbudowanie serii,jeszcze moze byc babanowy kremik do rak, płyn do kapieli,spray na lepsze skojarzenia...hmm co sadzicie o tym? Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:19 dobra, napisze to wprost- płyn do higieny intymnej!! Odpowiedz Link
padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:43 veea a czy ty zamówiłas już tuzin szmponów z babanem? skoro paczka w środe to jeszcze może domówisz??/ Odpowiedz Link
veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:47 wiesz to szampon jeszcze pal sześć, ale co z maseczka z wyciągiem z ogórka? strach ulotke czytać Veea PS. Dziewczyny jesteście boskie! Odpowiedz Link
hepinka Przeczytałam cały wątek, dziewczyny... 04.03.07, 15:45 i się ze mnie śmieją że rżę do komputera koffam Was ! Odpowiedz Link
nuova nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 15:56 i jestem pewna na 98%, ze ma niewiele wspólnego z moim pytaniem... Odpowiedz Link
hepinka Re: nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 16:00 Nuova nie przejmuj się też byłam ciekawa tego szamponu, skoro jedna osoba czuje tam banana a druga jednak kokosa, a oba zapachy są smakowite z założenia to zaryzykuję 1 butelczynę ciekawe co ja tam wyniucham hehe pozdrawiam Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 18:13 Ciesze sie że ktoś sie uśmiechnął dzieki nam Mega wrażenia z użycia szamponu gwarantowane a jak jeszcze odbierzesz paczke w Krakowie, z rąk pana P. to już w ogóle... mniam mniam pozdrawiam Odpowiedz Link
czarna.oliwka i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 18:19 ...przydałoby sie mu w końcu pstryknąć fotke i umieścić na forum, co by inne dziewczyny mogły sobie pooglądać aby być w temacie ehehhe szkoda że nie mam telefonu z aparatem Veea do dzieła!!! hihi buźka Odpowiedz Link
nuova Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 19:19 Nie przejmuje się, tylko nie lubie czytać nie na temat. Jesli zadaje pytanie, to oczekuje odp, a nie pogaduch ludzi dla mnie obcych. sorry, ale to chyba niewiele, czego wymagam Odpowiedz Link
veea Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 20:00 alez my nie jesteśmy obcy..jesteśmy wszystkie w rodzince Avonowej a te pogaduchy wyszły od szamponu, przecież to troszkę takie miejsce na luźne rozmowy związane z Avonem, czyz nie? i faktycznie, wiele nie wymagasz-jak pachnie nakreśliłyśmy Ci bardzo skrupulatnie, chyba nikt na tym forum na temat inspirowany zapachem szamponu tyle nie napisał) Odpowiedz Link
czarna.oliwka Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 22:05 ..i już troszke nie jesteśmy obce naprawde fajny wątek wyluzuj pozsdrawiam Odpowiedz Link
nuova do oliwki 05.03.07, 08:53 ...nie jestem z waszej ejwonowej rodziny, przykro mi baaardzo; bo tylko z ciekawosci weszła na forum, zby zapytać o ten szampon. Z Avonu kupuje raz na rok, i to tylko na obniżkach, bo mi szkoda kasy na taką jakość (niektóre kosmetyki są ok, ale 99% to porażka). Odpowiedz Link
silverclio Re: do oliwki 05.03.07, 09:04 oj faktycznie kupujesz raz na ruski rok,skoro uwazasz,ze 99% kosmetykow to porazka. Widac nie wiesz jak bardzo avon pozmienial swoje produkty... trzeba wiedziec co dobre i co kupowac, ale Ty sie na tym wlasnie nie znasz skoro kupujesz szampon z avonu raz na rok i nie masz wyprobowanych innych produktow, bo zapewniam Cie, ze zmienilabys o nic zdanie. A skoro robisz tak jak robisz to sie bardzo ciesze, ze nie nalezysz do naszej avonowej rodzinki bo z poczuciem humoru jak i z wiedza o avonie bardzo cienko u Ciebie Odpowiedz Link
nuova do silverclio 05.03.07, 14:31 heheheheheeh, nawet nie wiesz jak bardzo rozbawił mnie ten twój "szampon z avonu raz na rok" xD xD xD jak już pisałam, mamy inne poczucie humoru, z czego vbardzo sie cieszę Odpowiedz Link
silverclio Re: do silverclio 05.03.07, 15:50 to super, ze masz poczucie humoru i potrafisz się smiac sama z siebie bo to Ty napisalas, ze z avonu kupujesz RAZ NA ROK I W DODATKU PO OBNIZKACH Odpowiedz Link
nuova Re: do silverclio 05.03.07, 18:51 "...nie jestem z waszej ejwonowej rodziny, przykro mi baaardzo; bo tylko z ciekawosci weszła na forum, zby zapytać o ten szampon. Z Avonu kupuje raz na rok, i to tylko na obniżkach, bo mi szkoda kasy na taką jakość (niektóre kosmetyki są ok, ale 99% to porażka)." i gdzie tu mowa o szamponie???? Odpowiedz Link
veea Re: do oliwki 05.03.07, 10:12 jesli kupujesz raz na rok, to niewiele możesz powiedzieć o jakości kosmetyków każdemu odpowiada co innego... o rodzince żartobliwie miałam na mysli dziewczyny z forum troszkę poczucie humoru mama nadzieję że szampon będzie ok pozdrawiam Veea Odpowiedz Link
nuova do veea 05.03.07, 14:28 kupiłam kiedyś wiecej kosmetyków i bardzo się zawiodłam. Ale wam się wydaje, ze jak ktoś nie chwali Avonu, to be. cóż. Mam poczucie humoru, ale widocznie inne niz wy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilka212 Re: do veea 05.03.07, 18:59 ja jestem konsultantka i mam wiele kosmetykow z tej firmy.... ale prawda jest ze niewiele z nich kupie 2 raz.. wiele kosmetykow ma naprawde niska jakosc to juz nie jest avon sprzed 7 lat... kiedy to zaczynalam.... teraz prubuje innych kosmetykow np zakupionych w aptece a wcale niedrozszych... i sa o wiele lepsze... no taka jest prawda nie ma sie co oszukiwac... z kazdym dniem sie przekonujemy ze avon schodzi na psy Odpowiedz Link
fenris14 Re: do veea 05.03.07, 20:01 To nie do końca prawda, Lilka212. Ja zaczynałam ze średnim nastawieniem, a teraz co chwilę przekonuję się, że wcale nie jest tak źle. Co chwilę wpada mi w ręce niezly produkt. Dużo bardziej lubię Avon niż kiedyś i z niektórymi kosmetykami nie mam zamiaru się rozstawać. Wiadomo, że są buble, ale mi zdarzają się rzadko. Odpowiedz Link
nuova do lilki 05.03.07, 21:53 zapewne rozpetasz wojne ze zwolenniczkami Avonu ja sie podpisuję wszystkimi konczynami pod tym, co piszesz, choc, jak mowie- jest procent kosmetykow okej. pozdrwaiam Odpowiedz Link
silverclio Re: do veea 06.03.07, 08:48 widac tak, bo nie wiesz co to ironia. jesli masz zamiar dalej krytykowac tu produkty avonu to po co tu siedzisz? to forum jest dla osob zainteresowanych tematyka avonu i jego produktami, a nie dla takich ponurakow jak Ty ktorych w dodatku i tak nic nie interesuje pozdro Odpowiedz Link
kartoffeln_salat Re: szampon babanowy 20.03.07, 15:29 A jak dla mnie to ten szampon pachnie z kartki jak dawno zapomniana seria migdałowa z Naturalsów. Nie wiem, nie czuję tam, ani banana ani kokosu samych w sobie, ale właśnie jakbym wąchała tamten balsam migdałowy.... Odpowiedz Link