Dodaj do ulubionych

szampon babanowy

03.03.07, 20:10
szampon babanow-kokosowy. jaki ma zapach pzrewazajacy: kooksu czy banana?
Obserwuj wątek
    • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:13
      KOKSU!! zdecydowanie!!
      BABAN jest jakby nieobecnysmile
      <tez robie literówki, ale przy tym poście puściły mi zwieracze>smile
      pozdrawiam
      Veea
      • romanica Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:17
        Veea - na tym forum zaczynasz być moją idolką smile))))))
        • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 20:20
          dzięki, ale jesteś skazana na samotność, bo mam tu raczej opinie jędzysmile
          choć przy takich postach to nic dodać, nic ująć w zasadziesmile
          buźka
          Veea
          • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:26
            dla mnie banan
            uwielbiamsmilemniam mniam
            pozdrowienia Veeasmile
            ps.:jak tam sprawy?tongue_out
            • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:28
              eee...smile
              Veea
              PS.Pażałsta, nie na ogólnym, Oliwcia litościtongue_out
              • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:30
                Spox
                tak mi sie przypomniałotongue_out
                wesoło było...wink
                całus
                • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:34
                  buźka, buźkasmile
                  w kontekście akurat banana Ci sie musiało przypomniećsmile
                  Veea
                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:39
                    smilesmilesmile
                    tak mi jakoś myśli dziwnie krążą od czasu jak wczoraj kupiłam ten szampon
                    babanowysmilesmile
                    wiosna idzie....?
                    hihi
      • nuova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:44
        Czyli mowisz, ze kokosu?
        szkoda...
        tzn lubie kokos, ale myslala, ze bedzie banan tongue_out

Pozdrawiam smile)
        • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:45
          no widzisz mnie kokosem, koleżance czarnej.oliwce-bananemsmile
          każdy czuje co tam ...chcesmile
          pozdrawiam
          Veea
          • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:48
            glodnemu chleb na myśli...tongue_out
            ...
            ....

musze rzucić to winosmilesmile
            • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:52
              rzućsmilełapię!
              <trenuję cały czas, aby nie wyjść z wprawy!!>smile
        • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:46
          > tzn lubie kokos, ale myslala, ze bedzie banan tongue_out

no i dogodzisz tu...?
          • nuova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:51
            ;P ;P ;P
          • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:52
            głównie babanowy hehe z nutką koooksu,według mnie super pachnacy i niech tam
            sie kojarzy komu jak chce
            • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:53
              a kogóż to moje piękne oczy oglądają??
              cóż za sobota!!
              Veea
            • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:55
              koks z bababem - dla mnie pełny odlot
              prosze aby wypowiedziały sie te z Pań, które już myły nie tylko wąchały!
              mógł wniknąc w zwoje!!!
              strach będzie wątek czytać...
              Veea
              • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:57
                Uli brakujetongue_out
                ja myłam.... myśle że mógł wniknąć....
                stąd głupawka
                pije wasze zdrowiesmilesmile
                • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:00
                  oby nie szamponem, jedynie szampanem!
                  ja zadowolę sie syropem z babki lancetowatej ze wzgl na me gardło..
                  od razu uprzedzam pytania- JEST W BRAKACH W TYM KATALOGU
                  mam go z wyprzedaży gwiazdkowej!
                  buźka
                  Veea
                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:03
                    może chociaż ciut sfermentowany jest....?
                    a wczoraj był jeszcze jakiś nowy... hehe
                    pssst wiem, wiem nie publicznie!
                    ale nie jest taki ciekawy jak ...chym tongue_out
                    • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:08
                      jak chym oSzywiscie nie...
                      sfermentowane oliwcia to masz na allegro - do wyboru do koloru, możnaby impreze
                      na dwa okręgi trendujące zrobić...
                      tylko czy sie dziewczyny chwycą?
                      Veea
              • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 21:59
                tam gdzie skojarzeń sześć, tam sie schodzą babanowe wielbicielkismileoj chyba
                sie wątek rozwinie, veea dobrze widzieć znajome nicki.pozdrawiam
                • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:01
                  > tam gdzie skojarzeń sześć

tam 12 cycków i juz nic rozsądnego z tego nie wyjdzie!!
                  a dzis to na 100%
                  buźka
                  Veea
                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:03
                    co sie martwisz ,teraz cycki w avonie za 0,50 groszy heheh, a szampon na
                    razie wacham i ręce nim przemywamsmile
                    • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:05
                      a bo to promocja na dzień kobiet taka fikuśna
                      to tak koło środy od rak do głowy dojdziesz
                      tylko nie zapomnij - SPłUCZ!
                      Veea
                      • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:07
                        mm mogliby zrobic odzywke w sprayu z bananem i wtedy cały czas bym
                        psikała ..psik psik psik...
                        • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:08
                          odżywke w spray'u
                          zel
                          balsam
                          wszystko babanowe
                          to dopiero będzie sie kojarzyć!!!!
                        • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:09
                          banan w sprayu...
                          ja nie wiem czy nie czas na cenzurę tego wątku...?
                          i gdzie bys to aplikowała , Moja Droga?
                          smile
                          Veea
                          • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:11
                            eee yyyy aplikowałabym zgodnie z instrukcją..... albo spytałabym sie jakiegos
                            pana w Coku jak sie tego używa smile)))
                            • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:15
                              ja
                              ja
                              wiem nawet którego!!
                              aż sie zająkałam
                              smilesmile
                              • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:20
                                pana ochroniarzatongue_out
                                • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:22
                                  nieeee!!!
                                  nie!!
                                  sam powinien używać
                                  czegokolwiek
                                  co myjetongue_out
                                  hehe
                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:24
                                    oliwcia, teraz jest inny, tamtego wywalili,
                                    tylko ...eee...zostaja Ci pracownicy co umieja klientki przyciągnąćtongue_out
                                    Veea
                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:25
                                    eee teraz juz chyba maja całkiem całkiem,myjacego...hę?
                                    • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:26
                                      czy myjącego to nie mam wiedzy na ten temat
                                      ale na umytego wyglądasmile
                                      • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:28
                                        pass
                                        nie przygladałam sie
                                        ani nie wąchałam
                                        i myślałam ze to ten sam co zawsze
                                        czyli nic godnego uwagi
                                        smile
                                        we wtorek może spojrzę...
                                        ale w magazynie nowy chłopiec był w piątek
                                        realy
                                        smile
                                        • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:30
                                          pewnie jaki pudzian od paczek...
                                          inna sprawa że na NIEGO to nie wpływa
                                          dalej taki nieco bladawy, mimo rowerka
                                          chyba zrobie rosołek
                                          Veea
                                          • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:32
                                            oj zrób, zrób
                                            pewnie by nie pogardził
                                            przez żołądek do sercasmilesmile
                                          • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:34
                                            kooksy we włosach potargał wiatr..lalala ech zaczynam fantazjowac,to który to
                                            rowerkiem jezdzi? moze też ma banany we włosach smile
                                            • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:36
                                              jak sie koks we włosach to raczej Pan Parkingowy
                                              i nie dlatego że kopci jak stodoła tylko że czarnowłosy
                                              Veea
                                              nie ma bananów nigdzie, jeździ nim Pan P.<nie Parkingowy>
                                              • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:38
                                                chym
                                                myśle że jeden banan by sie znalazł
                                                oj uwaga cenzura...
                                        • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:30
                                          oliwka ty to wszystko wypatrzysz, jest jakis nowy he?? kurcze paczuszka w
                                          drodze, to moze zobacze...a fajny jakis??
                                          • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:33
                                            cos tez tak czuję, że jak mi poda paczke we środę, to mi sie wszystkie balsamy
                                            pootwierająsmile
                                            Veea
                                          • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:34
                                            w sumie to może być
                                            ale KTOŚ jest ciekawszy to faktsmile
                                            przejdź sie do Coku to obejrzyszbig_grin
                                            • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:38
                                              ale mi śrubke dokreciłas, teraz nie bede mogła sie doczekac na paczkę..a
                                              nastepnym razem zamowie 20 szamponow bananowych, i wyleje przy
                                              rozpakowywaniu,może Ktos mi pomoze ups... smile a potem bedę sie przez rok w nich
                                              kąpać
                                              • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:40
                                                rób zwroty-codzieeeennnnie pooo jeeednyyymmm szaaampooonieeesmile
                                                cały miesiac masz zaklepanywink
                                                • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:42
                                                  a propo bananów nie brakuje wam szamponu z ogórkiem?wink
                                                  ps dzieki nouva za fajny tematsmilemam nadzieje że nie masz nam zazłe rozwinięcia
                                                  wątkuwink
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:45
                                                    oj tak, kiedy to było?
                                                    ale dobrze że sa nowosci, zawsze to człowiek czegos nowego dozna zmysłowo
                                                    no gwoli ścisłosci -jak jest szampon z bananem , to powinien szampon osobno w
                                                    paczce byc a banan osobno
                                                    opis w katalogu jest nie ścisły!
                                                    czy to moze byc podstawa zwrotu na koszt konsultantki?
                                                    smile
                                                    Veea
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:47
                                                    chyba ze do tego banana dorzucą 2 kokoski
                                                    to ew. nie będziesz robić zwrotu
                                                    zwłaszcza jeżeli pozostaną w ścisłym związku z P.
                                                    big_grin
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:49
                                                    trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, veea teraz ja sie uśmiałam. Nie chce robic
                                                    głupa z siebie, ale chyba w poniedziałek spytam sie: gdzie są moje
                                                    banany??/ !!! do kazdego szamponu banan gratis- czyli jakieś ze 4 kilo bedzie
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:52
                                                    no tak jest w katalogu napisane, cóz to za oszukiwanie?
                                                    4 kg bananów nie majątek, ale gdyby tak zrobić z kremem ze złotym pyłem czy coś
                                                    tego typu?
                                                    by sie człowiek nachapał
                                                    Veea
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:54
                                                    albo do każdego złotego kremu złoty pierścionek od pana z magazynu
                                                    ale wypassmile
                                                    tylko co do celulitu albo cycków?
                                                    druga para???
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:56
                                                    troche się boje jak to zinterpretujesz, ale w katalogu przy kremie
                                                    antycellulitowym jest napisane - cytuję: "aż 3 razy"smile
                                                    tylko od kogo by to wyegzekwowaćsmile??
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:57
                                                    ja bym nawet mogła jednemu Panu z magazynu pokazac swój cellulit..i ten dodatek
                                                    za 50 groszy heheh
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:59
                                                    padli to musisz pokazać aż trzy razy
                                                    jak to słusznie zauważyłą Veea
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:03
                                                    jak ktos dobrnie do tego miejsca w wątku o szamponie, to pójdzie fama że Avon
                                                    zrypał nam psyche i juz nam sie wszystko ze wszystkim kojarzysmile
                                                    mam nadzieje ze chicarica ocali ten wątek przed wykasowaniem
                                                    rada bym go kontynuowaćtongue_out
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:06
                                                    hmmm czy cos w tym złego,że na krem modelujaco- liftingujacy do biustu mówimy
                                                    w skrócie cycki?? eee jakie skojarzenia.. zachwalamy tylko zalety nowego
                                                    produktu babanowo- kooksowego <LOL>
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:10
                                                    e no jasne...
                                                    intryguje mnie też galaretka z kat 05
                                                    zwłaszcza z gałka muszkatołową?!
                                                    szkoda że wycofuja serię z orzechem -włoskim
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:10
                                                    ładnie im sprzedaż wzrośnie
                                                    może P będzie mieć profity z tego i zamieni rower na motor??
                                                    smile
                                                    albo pojedzie do ciepłych krajów i opali sie żeby nie straszyć Veei bladym licem??!!
                                                    big_grin hehe
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:11
                                                    opali sie być może w Afryce na spotkaniu klubu róży
                                                    wymasuje plecki komu trzeba a ja dalej bede dla niego NIKIM!!!
                                                    AłUUUUUUUUUUU
                                                    Veea
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:13
                                                    nie dramatyzuj
                                                    daj mu szanse pod palmamismile
                                                    jakieś postępy przez ten rok?
                                                    rozpoznaje Cie chociaż?
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:15
                                                    rozpoznaje o tyle, ze nadal dowodu osob. nie chce, gdy paczke odbieram
                                                    siakies takie zawieszenie w naszych relacjach pozostałosmile
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:18
                                                    zawsze coś!!!
                                                    a może nawiąz znajomość z kimś z coku łatwiejsze dojście będziesmilesmile
                                                    ps i kup to serum, moze jednak sie przydawink
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:20
                                                    ale jestem stała w upodobaniach az dziwne...Avon zmienia ludzi, porozmawiajmytongue_out
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:22
                                                    podziwiam
                                                    mnie też miło na niego spojrzeć ale obrączka uwierasmile
                                                    pozdrawiam i zycze miłej nocy
                                                    pięknych snów dziewczyny
                                                    papa
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:24
                                                    ja też na dzis robię pass,pozdrawiam i zachecam do uzywania nowego szamponu
                                                    babanowo- kooksowegosmile papatki
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:17
                                                    a jak wygram w konkursie smsowym tysiac złotych-ja wydaje avon płaci, to mnie
                                                    jeszcze bedzie prosił żebym mu serum nałozyła, ot co!!
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:19
                                                    no to tylko trzeba kupic jakies 300 celulitów i zmasowany atak smsów- i
                                                    Afryka nasza,a Jego jako bagaz podreczny..
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:23
                                                    super, schowam go pod parasol z klubu róży!smile
                                                    dziewczęta ja na dzis całuje mocno oba pyszczki Wasze i chętnie "pociągnę wątek"
                                                    kiedy tylko znajdziecie czas i ochotę, albo może i ktoś nowy sie przyłączytongue_out
                                                    buźka
                                                    Veea
                                                    ide rozprostowac skurcz brzuchowy ze smiechu tongue_out
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:03
                                                    a może on odwdzieczy sie żelem na wytryski
                                                    upss wypryski oczywiście:p
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:04
                                                    tak i lakierem Dymanotongue_out
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:06
                                                    pomijam rzecz jasna serum na końcówkętongue_out
                                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:06
                                                    taaak
                                                    coś mi sie widzi że jest już po 22smile
                                                    a psycha faktycznie zryta od tych kosmetykówsmile i nietylko...
                                                    lakier jest niezły
                                                  • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:13
                                                    hmm a moze działa tak zapach babanowy..bo tak sobie co chwila niucham,żeby
                                                    wątku nie stracicsmilehmm odkrywam nowe zalety tego produktusmile)))p.s. serum znów
                                                    na promocjismile
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 23:14
                                                    tak i to dwie wersje--->wygładzające i do zniszczonychsmile
                                                    osiołkow w żłoby dano..a nie można by tak 2 w 1?
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:54
                                                    dobrze że nie zamawiałam kremu Drzewo Herbaciane
                                                • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:45
                                                  noooo, że na to nie wpadłam, co dzień po jednym..yeeeessss, chociaż sobie
                                                  popatrze. dzięki veea, moze sie przyłaczysz?
                                                  • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:48
                                                    ja chętnie!
                                                    powiem, że mi sie źle KLIKłO w zamówieniu - 20 zamiast 2
                          • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:12
                            znalazło by sie pewnie jakieś ciekawe miejsce na ciałku, warte odżywieniasmilesmile)smile
                            poza tym zależy kto robiłby to psik psiksmilesmile
                            hehe
                            podoba mi sie
                            • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:16
                              chyba napisze petycje do firmy o rozbudowanie serii,jeszcze moze byc
                              babanowy kremik do rak, płyn do kapieli,spray na lepsze skojarzenia...hmm co
                              sadzicie o tym?
                              • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:19
                                dobra, napisze to wprost- płyn do higieny intymnej!!
                                • padlinqova Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:43
                                  veea a czy ty zamówiłas już tuzin szmponów z babanem? skoro paczka w środe to
                                  jeszcze może domówisz??/
                                  • czarna.oliwka Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:43
                                    ...i spytaj P. o tego ogórka...wink
                                    • veea Re: szampon babanowy 03.03.07, 22:47
                                      wiesz to szampon jeszcze pal sześć, ale co z maseczka z wyciągiem z ogórka?
                                      strach ulotke czytaćsmile
                                      Veea
                                      PS. Dziewczyny jesteście boskie!smile
    • hepinka Przeczytałam cały wątek, dziewczyny... 04.03.07, 15:45
      i się ze mnie śmieją że rżę do komputera big_grin
      koffam Was ! kiss
      • nuova nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 15:56
        i jestem pewna na 98%, ze ma niewiele wspólnego z moim pytaniem...
        • hepinka Re: nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 16:00
          Nuova nie przejmuj się smile
          też byłam ciekawa tego szamponu, skoro jedna osoba czuje tam banana a druga
          jednak kokosa, a oba zapachy są smakowite z założenia to zaryzykuję 1 butelczynę smile
          ciekawe co ja tam wyniucham hehe big_grin
          pozdrawiam
          • czarna.oliwka Re: nie Przeczytałam całego wątku, dziewczyny... 04.03.07, 18:13
            Ciesze sie że ktoś sie uśmiechnął dzieki namsmile
            Mega wrażenia z użycia szamponu gwarantowanesmilesmile
            a jak jeszcze odbierzesz paczke w Krakowie, z rąk pana P. to już w ogóle...
            mniam mniam
            pozdrawiamsmile
            • czarna.oliwka i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 18:19
              ...przydałoby sie mu w końcu pstryknąć fotke i umieścić na forum, co by inne
              dziewczyny mogły sobie pooglądać aby być w temaciesmilesmile
              ehehhe
              szkoda że nie mam telefonu z aparatemsadsadsad
              Veea do dzieła!!!
              hihi
              buźka
              • nuova Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 19:19
                Nie przejmuje się, tylko nie lubie czytać nie na temat. Jesli zadaje pytanie,
                to oczekuje odp, a nie pogaduch ludzi dla mnie obcych. sorry, ale to chyba
                niewiele, czego wymagam smile
                • veea Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 20:00
                  alez my nie jesteśmy obcy..jesteśmy wszystkie w rodzince Avonowejsmile
                  a te pogaduchy wyszły od szamponu, przecież to troszkę takie miejsce na luźne
                  rozmowy związane z Avonem, czyz nie?smile
                  i faktycznie, wiele nie wymagasz-jak pachnie nakreśliłyśmy Ci bardzo
                  skrupulatnie, chyba nikt na tym forum na temat inspirowany zapachem szamponu
                  tyle nie napisałsmile)
                  • czarna.oliwka Re: i jeszcze jedno dziewczynki... 04.03.07, 22:05
                    ..i już troszke nie jesteśmy obcewink
                    naprawde fajny wąteksmile
                    wyluzujsmile
                    pozsdrawiam
                    • nuova do oliwki 05.03.07, 08:53
                      ...nie jestem z waszej ejwonowej rodziny, przykro mi baaardzo; bo tylko z
                      ciekawosci weszła na forum, zby zapytać o ten szampon.
                      Z Avonu kupuje raz na rok, i to tylko na obniżkach, bo mi szkoda kasy na taką
                      jakość (niektóre kosmetyki są ok, ale 99% to porażka).
                      • silverclio Re: do oliwki 05.03.07, 09:04
                        oj faktycznie kupujesz raz na ruski rok,skoro uwazasz,ze 99% kosmetykow to
                        porazka. Widac nie wiesz jak bardzo avon pozmienial swoje produkty...
                        trzeba wiedziec co dobre i co kupowac, ale Ty sie na tym wlasnie nie znasz skoro
                        kupujesz szampon z avonu raz na rok i nie masz wyprobowanych innych produktow,
                        bo zapewniam Cie, ze zmienilabys o nic zdanie.
                        A skoro robisz tak jak robisz to sie bardzo ciesze, ze nie nalezysz do naszej
                        avonowej rodzinki tongue_outtongue_outtongue_out
                        bo z poczuciem humoru jak i z wiedza o avonie bardzo cienko u Ciebie
                        • nuova do silverclio 05.03.07, 14:31
                          heheheheheeh, nawet nie wiesz jak bardzo rozbawił mnie ten twój "szampon z
                          avonu raz na rok" xD xD xD

jak już pisałam, mamy inne poczucie humoru, z czego vbardzo sie cieszę big_grin
                          • silverclio Re: do silverclio 05.03.07, 15:50
                            to super, ze masz poczucie humoru i potrafisz się smiac sama z siebie bo to Ty
                            napisalas, ze z avonu kupujesz RAZ NA ROK I W DODATKU PO OBNIZKACH tongue_outtongue_outtongue_out
                            • nuova Re: do silverclio 05.03.07, 18:51
                              "...nie jestem z waszej ejwonowej rodziny, przykro mi baaardzo; bo tylko z
                              ciekawosci weszła na forum, zby zapytać o ten szampon.
                              Z Avonu kupuje raz na rok, i to tylko na obniżkach, bo mi szkoda kasy na taką
                              jakość (niektóre kosmetyki są ok, ale 99% to porażka)." i gdzie tu mowa o
                              szamponie????
                      • veea Re: do oliwki 05.03.07, 10:12
                        jesli kupujesz raz na rok, to niewiele możesz powiedzieć o jakości kosmetyków
                        każdemu odpowiada co innego...
                        o rodzince żartobliwie miałam na mysli dziewczyny z forum
                        troszkę poczucie humorutongue_out
                        mama nadzieję że szampon będzie ok
                        pozdrawiam
                        Veea
                        • nuova do veea 05.03.07, 14:28
                          kupiłam kiedyś wiecej kosmetyków i bardzo się zawiodłam.
                          Ale wam się wydaje, ze jak ktoś nie chwali Avonu, to be. cóż.
                          Mam poczucie humoru, ale widocznie inne niz wy.

Pozdrawiam
                          • lilka212 Re: do veea 05.03.07, 18:59
                            ja jestem konsultantka i mam wiele kosmetykow z tej firmy.... ale prawda jest ze
                            niewiele z nich kupie 2 raz.. wiele kosmetykow ma naprawde niska jakosc to juz
                            nie jest avon sprzed 7 lat... kiedy to zaczynalam.... teraz prubuje innych
                            kosmetykow np zakupionych w aptece a wcale niedrozszych... i sa o wiele
                            lepsze... no taka jest prawda nie ma sie co oszukiwac... z kazdym dniem sie
                            przekonujemy ze avon schodzi na psy
                            • fenris14 Re: do veea 05.03.07, 20:01
                              To nie do końca prawda, Lilka212. Ja zaczynałam ze średnim nastawieniem, a teraz co chwilę przekonuję się, że wcale nie jest tak źle. Co chwilę wpada mi w ręce niezly produkt. Dużo bardziej lubię Avon niż kiedyś i z niektórymi kosmetykami nie mam zamiaru się rozstawać. Wiadomo, że są buble, ale mi zdarzają się rzadko.
                            • nuova do lilki 05.03.07, 21:53
                              zapewne rozpetasz wojne ze zwolenniczkami Avonu wink

ja sie podpisuję wszystkimi konczynami pod tym, co piszesz, choc, jak mowie-
                              jest procent kosmetykow okej.
                              pozdrwaiam
                          • silverclio Re: do veea 06.03.07, 08:48
                            widac tak, bo nie wiesz co to ironia.
                            jesli masz zamiar dalej krytykowac tu produkty avonu to po co tu siedzisz? to
                            forum jest dla osob zainteresowanych tematyka avonu i jego produktami, a nie dla
                            takich ponurakow jak Ty tongue_outtongue_outtongue_out
                            ktorych w dodatku i tak nic nie interesuje
                            pozdro
    • kartoffeln_salat Re: szampon babanowy 20.03.07, 15:29
      A jak dla mnie to ten szampon pachnie z kartki jak dawno zapomniana seria
      migdałowa z Naturalsów.
      Nie wiem, nie czuję tam, ani banana ani kokosu samych w sobie, ale właśnie
      jakbym wąchała tamten balsam migdałowy....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka