renarb 19.07.06, 02:50 mam wysyp pryszczy na nosie...30 lat i 0 pomyslu jak sie tego pozbyc...czesc wycisnelam, nie powiem ze niechcacy ale stalo sie no i teraz to jak po bombardowaniu... jak to osuszyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandra_cz Re: nos 19.07.06, 11:36 ja mam bardzo prosty sposob- przede wszystkim uzywam Clean&Clear tonik, ale do skory wrazliwej. W ten sposob odkazam i osuszam cere. Nastepnie klade gruba dosc warstwe zwyklego kremu Bambino dla niemowlat. Jest w nim cynk i inne skladniki, ktore wspomagaja gojenie sie skory. Smaruj czesto, zwlaszcza na noc. Cierpliwosci, a twarz bedzie jak pupa niemowlaka! I najwazniejsze - pij duzo wody mineralnej, conajmniej 2l dziennie. Jesli nie lubisz, postaraj sie, by przynajmnie na noc wypic szklanke. Nie uzywaj ani mydla ani wody z kranu do mycia buzi - to dla niej smierc! pozdrawiam serdecznie :) Alexandra Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_cz Re: nos 19.07.06, 11:39 ...najwazniejsze- nie wyciskaj!!!!!!!!!! PS.. a probowalas peelingu owsianego albo maseczki z arbuza? Owsiany peeling Arbuz na cerę Odpowiedz Link Zgłoś