dzidzia669 15.08.06, 15:15 lub transparentny jaki polecacie cena do 60zl cera lekko opalona ale zalezy mi na niebrązujacym :) dodam ze nigdy wczesniej zadnego sypkiego lub tez transparentnego nie stosowalam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meiga Re: Puder sypki na ślub 15.08.06, 16:05 Hej! Polecam Ci puder sypki Max Factora. Jest to puder transparentny, kosztuje ok. 42zł. Bardzo ładnie łączy się ze skórą, właściwie, nie widać, że to puder, nawet jeśli położysz go kilka razy w ciągu dnia. Dobrze matuje i nie daje efektu maski. Ja jestem z niego bardzo zadowolona i myślę, że Ty też będziesz :). Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Puder sypki na ślub 15.08.06, 21:34 przeciez napisala, ze sypki mylisz pojecia, sa p. prasowane i sypkie, a trasparentny to puder, ktory powinien byc pozbawiony koloru/ani jasny, ani ciemny/, ale spelniac role pudru jednym slowem to odcien pudru, a nie jego postac Odpowiedz Link Zgłoś
meiga Re: Puder sypki na ślub 15.08.06, 23:18 Max Factor ma tylko jeden puder sypki, który jest przy okazji też transparentny :). Nie da się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
madziakowalik Re: Puder sypki na ślub 17.08.06, 22:38 czesc! Mogę polecic puder sybki firmy Oriflame. Jestem konsultantka i wizażystka. Wiekszość makijazy wykonuje na tych komstykach. Klientki sa zadowolone. zapraszam równiez do mnie do salonu na makijaz. magda Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Puder sypki na ślub 18.08.06, 13:56 Z pudrów sypkich ze średniej półki polecam Yves Rocher Luminelle i Colours nature. Oba są fajne, tańszy jest lżejszy i bardziej transparentny, droższy lepiej matuje, są bardzo wydajne. Max Factora nie lubię, dla mnie jest troche za ciężki i widać go na twarzy. Z wyższej półki polecam Channel. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalska.malgorzata Puder sypki na ślub 19.08.06, 18:05 Ja uzywalam na swoim slubie pudru sypkiego IsaDora Perfect Loose powder...Chwale sobie.Cera byla matowa bardzo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś