Dodaj do ulubionych

Peeling termiczny a'la Thermal Active Clinique

07.09.06, 15:53
Mam probke:
www.clinique.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4919&PRODUCT_ID=PROD8358
Produkt w kontakcie z woda mocno, choc przez chwile tylko grzeje i pozostawia
skore gladziutka. Tylko ten smrod! Polaczenie chemikalii ze spalenizna.
Zalezy mi, zeby znalesc rownie skuteczny peeling termiczny, ale o mniej
intensywnym zapachu. Ewentualnie moze byc peeling enzymatyczny, ale o
intensywnym dzialaniu.
Obserwuj wątek
    • fr-edza Re: Peeling termiczny a'la Thermal Active Cliniqu 07.09.06, 18:25
      A ile kosztuje ten który pokazujesz w linku?
      Ja mam maseczke oczyszczająca z glinką termalna z Perfecta , rewelacyjna , to
      bardzo przyjemne na twarzy:)i ładnie pachnie:)
      • tonieja77 Re: Peeling termiczny a'la Thermal Active Cliniqu 07.09.06, 21:01
        jest też takie cudo chyba z Esteer Lauder,kosztuje ok.200zł 75ml.
        • asiek_asiekowaty Re: Peeling termiczny a'la Thermal Active Cliniqu 08.09.06, 13:52
          Tak, tez na ten peeling wpadlam, ale budzi kontrowersje, a ja nie chcialabym
          wydawac nanniego tylepieniedzy nie majac pewnosci, ze sie sprawdzi. Tak
          ogolnie - mam wrazenie, ze Clinique ma analogiczne produkty do Estee Lauder,
          ale poczywiscie w nizszych cenach.
          • ilka1234 Re: Peeling termiczny a'la Thermal Active Cliniqu 09.09.06, 08:30
            Lauder i Clinique to rzeczywiscie ta sama firma a wlasciwie koncern w sklad
            ktorego wchodza m.in.takie marki kosmetyków jak: Estee Lauder, Clinique,
            Origins, Aramis, Prescriptives, MAC, La Mer, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, Jane,
            Donna K aran, Aveda, Stila, Jo Malone, Bumble & Bumble. Wydaje mi sie, ze
            przeczytalam, kiedys w Pani ze Clinique zalozyli synowie E. Lauder.
            A propos peelingu - to polecam, ten E. Lauder. Wydaje mi sie ze jest
            wydajniejszy ale tez ma o wiele ladniejszy zapach i oprocz wygladzenia,
            zminimalizowania widocznosci porow daje tez ladny efekt rozjasnienia skory.
          • tonieja77 Re: Peeling termiczny a'la Thermal Active Cliniqu 09.09.06, 12:57
            macie racje...a swoja droga w stanach clinique to taka przeciętna firma-
            cenowo,a u nas wyzsza półka...szkoda gadać prawda:(a zarabiamy stosunkowo mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka