ajlajna 21.12.16, 00:20 Dziewczyny, posiadacie wiedzę w temacie jakości usług, jeśli chodzi o makijaż permanentny, w Poznaniu konkretnie? Do jakiego gabinetu warto się udać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1henrietta Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 21.12.16, 00:58 Na pewno powinnaś zerknąć sobie na ofertę studia pani Alicji Leszczyńskiej, mieści się w Kamienicy Parkowej, przy ul. Piekary 12. Umawiać można się pod tym numerem telefonu: 509 180 160. Microblading brwi wykonany bardzo starannie. Pani Alicja jest do tego przemiłą osobą i ma świetny kontakt ze swoimi Klientkami :). Odpowiedz Link
anulek_poznan28 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 02.07.17, 19:07 Gabinet już się nie mieści na ul.Piekary (przeniesiony na ul.Grunwaldzką) ale tak - w 100proc mogę potwierdzić z własnego doświadczenia, że p.Ala microblading robi super starannie. Odpowiedz Link
kosmetyczka88 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 23.01.17, 10:50 Ja byłam jako modelka w Corio www.coriocs.pl i mam wykonany świetnie makijaż permanentny oczu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
filigrando33 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 22.04.17, 19:43 Potwierdzam - p.Leszynska jest jedną z najlepszych jeżeli chodzi o brwi w Poznaniu, co prawda nie najtańszych ;) ale warto. Byłam trzy miesiące temu i teraz można powiedzieć, że jestem chodzącą reklamą. Odpowiedz Link
prisscilla Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 03.05.17, 22:31 Rozejrzyj się po forach na Facebooku. Tam można też podpatrzeć zdjęcia z prac. Niektóre zdjęcia mnie osobiście przerażają ale to dobrze bo można od razu odsiać amatorki które nie skończyły żadnych szkoleń i biorą się za pracę w tym zawodzie. Zdecydowanie radzę patrzeć na galerię prac na stronach www i galerie na facebookowych profilach gabinetów i najważniejsze - nie szukajcie "gdzie taniej" bo później salony zajmujące się usuwaniem tatuaży i niechcianych makijaży permanentnych będą miały pełne ręce roboty :) Wyszukiwanie oferty na portalach zakupów grupowych czy na gumtree to wg. mnie jest proszenie się samemu o problemy, bo tam się ogłaszają już na prawdę osoby które nigdzie nie mogą znaleźć klientek, nie wspominając już o zasadach higieny w takich miejscach. Odpowiedz Link
zanetadwojak Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 08.05.17, 11:32 Godna polecenia jest Klinika Kolasiński pod Poznaniem, mają swoją stronę www: klinikakolasinski.pl/ Odpowiedz Link
leontom Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 26.06.17, 23:24 hejka dołączam się również polecam studio makijażu permanentnego Pani Alicji Leszczyńskiej robi brwi naprawdę wieloma metodami microblading, piórkowa, cienia, 3D, hybryda, itd. na pewno coś Ci doradzi żebyś była mega zadowolona- widać że zna się na fachu. Uważam że jak robi się coś na dłużej to powinno być dobrze wykonane tym bardziej , że piękne brwi są trendy :-) Odpowiedz Link
agacioss Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 27.06.17, 19:29 Zgadzam się z postami już tutaj dodanymi dot. Pani Alicji Leszczyńskiej. Ja również miałam okazję robić u niej makijaż permanentny, dokładniej brwi i byłam bardzo zadowolona. Brwi wyglądały bardzo naturalnie, ładnie wyregulowane. Nie ma czego się przyczepić. Odpowiedz Link
elizanat Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 19.05.18, 18:10 Widzę, że bardzo dużo osób tą Panią chwali - mi też robiła brwi p.Leszyńska. Jak najbardziej mogę ją polecić. Usługa nie była tania, nie było szybkiego terminu ale w 100proc było warto. Bałam się panicznie czy ktoś mnie po prostu nie zeszpeci robiąc jakieś koszmarne brwi, dlatego czytałam dużo opinii i nie zawiodłam się. Odpowiedz Link
anna.pozn Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 07.08.18, 16:34 Też byłam u tej Pani na permancie brwi. Tak jak piszecie tanio nie było ale warto na pewno. Już bym się bała iść do kogoś innego na brwi. Jestem zadowolona i na pewno jak wyblakną to pojdę odświezyć też do p.Alicji. Odpowiedz Link
aniunia90 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 02.09.18, 22:46 Jeśli chodzi o permanentny brwi to jestem stałą klientką Pani Katarzyny Kukla i gabinetu Brwi Idealne Art przy ul.Gwarnej 13 w Poznaniu. Polecam z całego serca, bo ja i moje siostry robiłyśmy i odnawiałyśmy makijaż brwi u tej Pani i zawsze można liczyć tam na fachową , jak i miłą obsługę..Pani Kasia specjalizuje się w brwiach i robi je super. Można liczyć na taki efekt, jaki sobie życzysz, jeśli chodzi o kształt czy kolor. Na jej stronie www.brwi-idealne.pl jest galeria prac. Odpowiedz Link
tola456 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 20.03.19, 21:09 Pani Alicja Tomaszkiewicz (kiedyś Leszyńska) - wg. mnie mistrzostwo świata jeżeli chodzi o brwi. Ja jestem jej wierną klientką i polecam ją gdzie mogę bo wiem jak ciężko jest znaleźć kogoś na prawdę fachowego od makijażu permanentnego. Odpowiedz Link
tamara.tai Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 15.04.19, 21:45 Przyłączam się do pozytywnej opinii - ja mam zrobiony przez tą p.Tomaszkiewicz microbleding i podcień. Efekt super naturalny - co prawda mój makijaż już trochę wyblakł bo byłam u tej Pani pare lat temu ale kształt nadal jest super. Niedługo będę się umawiać w sprawie odswiezenina i wzmocnienia koloru. Odpowiedz Link
markiefka Re: Makijaż permanentny w Poznaniu - gdzie? 31.07.20, 01:53 W Poznaniu to Madame Art u Magdy Mazurek, profesjonalizm i artyzm w rękach. Pieknie nadaja kształt brwi , potrafią zrobić bardzo naturalne i efektowne zarazem Odpowiedz Link