Dodaj do ulubionych

Cellesse czy krem ???

IP: *.net.autocom.pl 23.04.03, 01:36
Zaczelam walke z cellulitem, zastanawiam sie w co lepiej zainwestowac, w
aparat do masazu cellesse czy dobry krem, w sumie cenowo na jedno
wychodzi...moze krem nawet wiecej, bo aparat to tyle co 3 tubki kremu, krem
sie skonczy a masowac sie moge przez pare latek.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Cellesse czy krem ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 08:27
      cellesse! o ile nie masz przeciwwskazań do jego stosowania (np.żylaki)
      • Gość: pim Re: Cellesse czy krem ??? IP: *.net.autocom.pl 23.04.03, 12:16
        naszczescie nie mam.jedynie to moze w dwoch miejscach male popekane naczynka.
        ale to chyba nic. czytalam tu na forum o wypowiedziach na temat cellesse, i
        ktos tam mowil ze ma popekane naczynka i cellesse pogarsza. Ale wydaje mi sie
        ze to dotyczy osob ktore maja wiecej. Moze ty masz dokladniejsze informacje na
        ten temat?
        Stosujesz cellesse? Spotkalam sie z wieloma pozytywnymi opiniami na temat tego
        masazyku.
        Wlasciwie to dobrze by bylo stosowac masaz i krem, ale nie wiem czy jeszcze na
        to wyskrobie w tym momencie :) pa
        • Gość: justy Re: Cellesse czy krem ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 22:18
          stosowałam i były efekty (pisałam o tym kiedyś)- ale jestem zbyt leniwa, zeby
          robić to systematycznie
          mam popękane naczynaka na udach (zanim kupiłam cellesse)- te rejony masowałam
          cellesse na 1 i 2 biegu i nie pojawiły się żadne nowe naczynka
          ja na Twoim miejscu kupiłabym cellesse i jakiś tani żel na celulit, np. ziaja
          • Gość: Debra Re: Cellesse czy krem ??? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 24.04.03, 11:21
            Mam podobne zdanie jak przedmówczyni: cellesse + jakiś tani żel na celluitis
            lub po prostu krem ujędrniający.

Debra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka