ruda73 04.06.07, 23:12 czy ktoś mógłby mi napisac na czym dokładnie polega analiza kolorystyczna i gdzie można ją przeprowadzić? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tintin3 Re: analiza kolorystyczna 05.06.07, 10:13 Generalnie to chodzi o to, czy jakiś kolor Ci pasuje, czy nie. W sieci można wiele na ten temat znaleźć, np. na www.blog.rimmel.info Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: analiza kolorystyczna 05.06.07, 10:47 Gdzie? U wizazystki / stylistki, z tego co wiem robi sie taka analize przy pomocy kolorowych chust, ale na czym dokladnie polega nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkii Re: analiza kolorystyczna 06.06.07, 06:25 Podzzas analizy kolorystycznej dowiesz sie jakie koroy a wlasciwie jakie odcienie poszczegolnych kolorw pasuja do Ciebie:) Chodzi mi zarowno o kosmetyki jaki i o makijaz:):) Po takie analizie sama wywalilam polowe ubran z szafy:P he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: analiza kolorystyczna 06.06.07, 07:38 Dziewczyny, gdzie w Warszawie mozna zrobic taka analize? No i jaki jest koszt takiej "imprezy" :). Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
elli04 Re: analiza kolorystyczna 06.06.07, 14:24 podciągam bo też jestem tym zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś