Dodaj do ulubionych

nie polecam Studio Laser

03.04.06, 00:16
mają sprzet tak zuzyty ze pali robiac dziury i co ciekawsze... nie ja jedna
tak mowie!
Kpina !!! Za tyle forsy??
Obserwuj wątek
    • mocpytan Re: nie polecam Studio Laser 03.04.06, 07:44
      A w jakim mieście jest tak źle?
    • woypa Re: nie polecam Studio Laser 03.04.06, 11:13
      Witam,
      LightSheer to nie toster :)
      Sprzet kalibruje sie przed kazdym odpaleniem, w trakcie pracy caly czas sa
      zbierane informacje z kilku punktow calego systemy (np temperatura z pieciu
      miejsc). Jesli ktorys parametr odpiega chocby kilka procent od ustalonych,
      sprzet przestaje pracowac lub w przypadku startu nie inicjuje pracy.
      Wniosek- jesli nawet 5 letni laser nie trzyma parametrow takich jak w chwili
      wyjazdu z fabryki nie da sie nim przeprowadzic zabiegu... poprostu sam na to
      nie pozwoli.
      Zawsze mowilem ze to najlepszy sprzet, bo tak jest :)

pozdrawiam
      W.
      • tanczykiewiczowna Re: nie polecam Studio Laser 03.04.06, 13:08
        mogę wysłac fotki tych poparzen... jesli nie toster... toster i to zepsuty fuc...
        • studiolaser Re: nie polecam Studio Laser 03.04.06, 17:31
          Szanowni Państwo,
          Pragnę napisać ze posiadamy laser Lightsheer ET 8741 numer seryjny o mocy 60J.
          Głębokość działania 800 nanometrów.Jest to laser najnowszej generacji , którym
          można wykonywać nawet zabiegi na skórę opaloną. Klientka która była u Nas w
          Poznaniu miała prawidłowy odczyn który zdarza sie przy nieco wrażliwszej
          skórze. Zabieg został wykonany jak najbardziej prawidłowo. Jest nam bardzo
          przykro ze taka sytuacja zaistniała. Szanujemy każdego klienta i wychodzimy
          naprzeciw wszystkim problemom i niezadowoleniom. Jest nam o tyle przykro ,ze
          szkalowanie naszego salonu jest bezpodstawne i niesprawiedliwe.Działamy na
          rynku 6 lat i nigdy nie spotkaliśmy sie z podobnymi zarzutami, wręcz przeciwnie
          mamy bardzo dobre opinnie i zadowolonych klientów. Odpowiedz Pana Wojtka
          świadczy o tym ,że zarzuty są bezpodstawne bo szkalują bezpośrednio samą
          maszynę. Zapraszamy niezadowolona klientkę do naszego salonu do wyjaśnienia
          sytuacji. Niestety zachodzi podejrzenie ,że jest to sprawa niezadowolonej
          konkurencji. Na to niestety nie mamy zadnego wpływu. Możemy tylko zapewnić
          naszych potencjalnych klientów zeby nie sugerowali się wszystkim co jest
          napisane na stronach forum bo czasami te opnnie mogą być bardzo krzywdzące.
          Jedynym wyjsciem z tak impasowej sytuacji byłoby podanie do sądu osoby która na
          forum publicznym wysuwa bezpodstawne zarzuty.
          • matysia_k Re: nie polecam Studio Laser 04.04.06, 01:26
            Prosze Was, nie osmieszajcie się.. Kazdy kto działa na rynku 6 lat MUSI miec
            jakes poparzenia, niezadowolone klientki i nieefektywne zabiegi.
            100 procent zadowolenia jest po prostu niemożliwe.
            Kazdy szanujący się zakład i lekarz to Panstwu powie.
            • meg1212 Re: nie polecam Studio Laser 04.04.06, 11:11
              tanczykiewiczowna :

Co sobie poparzylas??
              czytalam twoje wypowiedzi na tym forum ze robilas łydki, brzuch i bikini.
              ktora czesc ciala ci poparzyli bo nie zrozumialam ??? jakbys mogla to wgraj
              zdjecia na www.voila.pl i podaj link na forum.
          • biko8 Re: nie polecam Studio Laser 24.05.06, 20:04
            No to już podważam Waszą 100% skuteczność. Prócz poparzeń nie było żadnych
            efektów. Ja rozumię, że są różne włosy i jednemu klientowi wystarczą 4 zabiegi
            a drugi musi zrobić 6 zabiegów. Nie zrozumię jednak efektu odwrotnego. Otóż, po
            zabiegach u Państwa mam więcej włosów i mocniejsze. A blizny pozostały, choć
            już kilka miesięcy minęło. Dlatego zastanawiam się czy nie skorzystać z
            Państwa podpowiedzi o sądzie.
            Jeszcze jedno, jak można "szkalować bezpośrednio samą
            maszynę" ??
          • trzypion Re: nie polecam Studio Laser 06.06.06, 15:46
            Taaa...
            "Głębokość działania 800 nanometrów."

Czy czasem do używania sprzętu nie jest potrzebne minimum wiedzy?
    • andy1976 Re: nie polecam Studio Laser 24.05.06, 20:12
      Byłem tam na depilacji pleców. Niestety jestem niezadowolony, bo włosów jakby
      więcej i ciemniejsze. O popazeniach nawet nie wspomnę, bo przez miesiąc
      musiałem spać na brzuchu. Nie wspomnę, że basen, siłownia i inne występy
      odeszły do lamusa, bo wstyd. Nie dość, że zarośnięty to z bliznami.
      • mocpytan Re: nie polecam Studio Laser 25.05.06, 12:21
        czy wszyscy piszecie o gabinecie w Poznaniu?
        • andy1976 Re: nie polecam Studio Laser 25.05.06, 12:38
          Ja o Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka