Dodaj do ulubionych

Ziaja BioBalans - warto?

22.07.03, 10:07
Dziewczyny, poszukuje niedrogiego kremu matujacego i przyszla mi do glowy
Ziaja BioBalans. Dobra jest? Jak wypada np. w porownaniu ze starym niebieskim
Garnier w tubce (imho najlepszy krem matujacy jaki mialam)?
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Ziaja BioBalans - warto? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 22.07.03, 21:04
      Absolutnie nie polecam nie dosc ze nie matuje to smierdzi jak płyn do mycia
      szyb i ma konsystencę żelu okropnośc.Spróbuj kremu matujacego garnier czysta
      skóra.Pozdrawiam
      • Gość: fleurette@gazeta.p Re: Ziaja BioBalans - warto? IP: 80.48.116.* 22.07.03, 21:51
        Gość portalu: karolina napisał(a):

> Absolutnie nie polecam nie dosc ze nie matuje to smierdzi jak płyn do mycia
        > szyb i ma konsystencę żelu okropnośc.

no nie... nie śmierdzi jak płyn do mycia naczyn na pewno. a konsystencja o ile
        pamiętam taki kremo-żel rzeczywiście. moja kuzynka używa i sobie chwali.

Spróbuj kremu matujacego garnier czysta
        > skóra.Pozdrawiam

a tego akurat odradzałabym. moge odstąpić za to jeśli ci się spodoba, bo ja
        mam po tym cholerna alergie. i śmierdzi zdecydowanie bardziej

• Gość: inka Re: Ziaja BioBalans - warto? IP: *.BMJ.net.pl 22.07.03, 22:13
      o właśnie też miałam o to zapytać :) więc także proszę o odpowiedzi
      również jeśli chodzi o Tonik z tej serii
      • Gość: Apila Re: Ziaja BioBalans - warto? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 00:59
        Dla mnie beznadziejna-zwłaszcza żel do mycia twarzy i krem na noc. żel w ogóle
        się nie pienił przez co miałam wciąż wrażenie niedomytej, a krem kleił jak
        cholera. Matujący i tonik ujdą w tłoku ale tylko ujdą...
        • kasia.lomanczyk Re: Ziaja BioBalans - warto? 25.07.03, 08:32
          Gdzies kiedys czytalam, ze im mniej srodek myjacy sie pieni, tym lepiej,
          poniewaz to oznacza, ze nie dziala silnie, wiec mozna uniknac podraznien.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka