Dodaj do ulubionych

CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI

28.07.03, 14:56
jAK TEMU ZARADZIC? CZYM DEPILOWAC? PROBOWALAM KREMU VEET DO SKORY WRAZLIWEJ
ALE U MNIE NIE POSKUTKOWAL JEST KIEPSKI W MOIM PRZYPADKU. POMOZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Dora Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 15:20
      Ja tez mam ten problem.
      Ale zawsze jesli sie mam depilowac robie to wieczorem, i do rana przechodzi.
      Mam na mysli uzywanie depilatora albo plastrow z woskiem.
      A Ty piszesz o kremie veet- po tym nie powinnas miec plamek. Moze jestes
      uczulona?
      • Gość: kasia_84 Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI IP: *.tvgawex.pl 28.07.03, 16:00
        Mozliwe. Ale ten krem jest kiepski slabo usuwa wloski. A jaki depilator jest
        najlepszy. Orientujesz sie? Bo chce sobie kupic ale nie wiem jaki.
        • Gość: Dora Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI IP: *.int.warszawa.sint.pl 28.07.03, 16:20
          Ja kupilam ze dwa lata temu, taki z nasadka do masazu. Chyba Satinelle (chyba
          philipsa). Jak sie wlaczy te nasadke, to niby mniej boli, ale tez mniej
          dokladnie wyrywa wlosy. Bardziej je lamie niz "wyciaga", wiec wole jak mnie
          troche poboli.
          Na razie dziala mi dobrze, wiec nie zamierzam kupowac nowego, ale gdybym miala
          kupic to bym sie zainteresowala takim z taka nasadka do chlodzenia, moze przez
          to jakos mniej boli.
          Od kolezanek tez wiem, ze Braun ma kiepskie depilatory.
          • kasia_84 Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI 29.07.03, 17:22
            Braun ma kiepskie??? Uuu, to ja juz nie wiem co wybrac:(. Zawsze myslalm ze te
            z brauna sa najlepsze. To jaka firme najlepiej? Moze byc taki do 200, 250 zl.
            Co radziecie??? Z gory wielkie dzieki. Pa:)
            • Gość: piku Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI IP: *.acn.waw.pl 30.07.03, 09:16
              ja mam depilator braun'a silk-epill, nie jest drogi bo nowosica byl dosc dawno.
              od roku go uzywam, troche boli (w porownaniu do wosku to nic); trzeba nim
              troche ppojezdzic, zeby dokladnie sie wygoloic, ale jest ok. co do kropek to
              polecam, jak poprzedniczka depilacje wieczorem
    • Gość: asha23 Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 20:44
      Witam,
      mnie na plamki po depilacji pomaga żel Tanita taki owocowy w saszetkach.We
      WRocławiu w Carefurze ok.9 zł a 8 saszetek.Jest b.fajny
      • kasia_84 Re: CZERWONE PLAMKI PO DEPILACJI 29.07.03, 17:20
        Ale co to za zel? Do mycia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka