aga2only 15.11.07, 22:49 Co sądzicie o złotej odżywce Sally Hansen-podobno jest bardzo dobra, zamierzam ją kupić.Czy naprawdę jest tak dobra jak o niej mówią?że paznokcie są ładne i szybko rosną?Czy któraś z Was ją wypróbowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.ewa Re: Złota odżywka Sally Hansen 16.11.07, 11:17 ja ją używałam dość długo i faktycznie po niej paznokcie szybciej rosną, ale niestety moje były miękkie i łamliwe nadal:( Pani w douglasie poradziła mi spróbować odżywek z serii essence (one są bardzo tanie mniej niż 10zł kosztują) i zakupiłam od razu trzy (jedną która utwardza-dla mnie super, jedną na łamliwe paznokcie i jedną taką którą się używa po zdjęciu tipsów ona niby reperuje) plus odżywke do skórek i zmywacz z tej serii, dla mnie rewelacja naprawde, jeżeli masz mniejsze kłopoty z paznokciami to mysle ze w zupełności wystarczy ci ta odżywka utwardzająca Odpowiedz Link Zgłoś
justa_m1 Re: Złota odżywka Sally Hansen 16.11.07, 16:20 Ja kupiłam ją skuszona opinią kosmetyczki,internautek, ale jestem niezadowolona. Miałam nadzieję, że będę miała twardsze, niełamiące się paznokcie. A generalnie nie mam nic. Paznokcie nadal są słabe,a odzywka źle trzyma sie płytki. Bardzo szybko odpryskuje. Nie kupię jej więcej. U mnie się nie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś