Gość: Mirka IP: *.4web.pl 11.08.03, 21:58 Jaki krem polecicie dla 23-latki, z cerą raczej tłustą z drobnymi wypryskami, czy powinien być to już jakiś przeciwzmarszczkowy specyfik czy coś na trądzik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: krem dla 23-latki IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 22:13 Też mam 23 i latem okropnie tłustą cerę. Ostatnio sobie kupiłam krem normalizujący na noc Dermiki i jestem niesamowicie zadowolona. Już pierwszego dnia rano wyraźnie lepiej wyglądałam-połysk znacznie mniejszy. Ale po paru dniach zmiany były rewelacyjne! Nie świecę się nawet w straszny upał, wypryski zagojone, wyraźnie gładka, zdrowa twarz Na dzień używam oligo25 Vichy, ale latem nie najlepiej mi służy (wiosną był rewelacyjny). Teraz się zastanawiam na kupieniem sobie Normadermu Vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: krem dla 23-latki IP: *.BMJ.net.pl 11.08.03, 23:07 masz ten kremik Dermiki z serii MAT-B? właśnie sie zastanawiam nad jego kupnem, bo mam tonik z tej serii i jest naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: krem dla 23-latki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 12:55 No właśnie ten. Koniecznie sobie kup, bo jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_ip.chello Re: krem dla 23-latki 12.08.03, 13:01 Gość portalu: Mirka napisał(a): > Jaki krem polecicie dla 23-latki, z cerą raczej tłustą z drobnymi wypryskami, > czy powinien być to już jakiś przeciwzmarszczkowy specyfik czy coś na trądzik? Mam 23 lata, cera normalna ze sklonnoscia do przesuszania. Tobie polecam kosmetyki do cery tlustej z firmy Loreal. Co do zmarszczek. Kiedys przeczytalam w gazecie (albo "Votre Beaute", albo "Samo zdrowie"), ze w tym wieku mozna juz uzywac kremow przeciwzmarszczkowych na noc. Ja uzywalam, bedac mlodsza, krem Kolastyny na noc, w takim wisniowym pudeleczku. Krem byl przeciwzmarszczkowy. Raz na kilka dni kladlam sobie ten krem na noc, efekty, byly bardzo zadowalajace. Skora byla odzywiona i bardzo delikatna, przy tym sprezysta i rozjasniona. A co najwazniejsze, to czulam, ze moja twarz jest wypoczeta. Teraz chyba znowu wroce do tego kremu, bo coraz czesciej twarz mnie parzy, a nie lubie jak w lato krem powoli sie wlchania. Odpowiedz Link Zgłoś