22max2007 10.03.08, 17:09 czy komuś się udało wyszczuplić uda inną metodą niż odsysanie tłuszczu? mam tak zwane bryczesy -coś w ogóle można czy tylko chirurg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enith Re: uda -da się wyszczuplić? 10.03.08, 19:26 Może trudno się z tym pogodzić, ale nie ma możliwości odchudzenia tylko ud albo tylko brzucha. Zrzucić musisz tłuszcz z całego ciała, a wtedy ruszą się też bryczesy (zapewne jako ostatnie). Ja mam identyczny kłopot z łydkami i kostkami - wszędzie chuda, a dolne partie nóg jak u kogoś z potężną nadwagą :( Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: uda -da się wyszczuplić? 10.03.08, 19:31 W kilku programach w TV słyszałam, że na bryczesy tylko chirurg - nie ma możliwości odchudzenia się w tej części ciała (pomijam schudnięcie np o 50% swojej wagi). Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: uda -da się wyszczuplić? 10.03.08, 20:38 Dobra rzecz to to, że bryczesy da się stosunkowo łatwo usunąć poprzez liposukcję i w tej części nóg efekty są bardzo spektakularne, a nogi szybko się goją. Łydek i kostek praktycznie nikt się nie dotyka (w Polsce raptem kilku chirurgów), a i ryzyko związane z zabiegiem jest bardzo wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: uda -da się wyszczuplić? 10.03.08, 22:12 loj, ja mam obwod 54. to chyba nie jest najlepiej (wiadomo co gnebi moje nogi) ale zyje z moimi nogami. nie przejmuje sie nimi zbytnio. jak bedzie cieplo to wyskocze w dresik i bede dlugo spacerowac w kazdeh wolnej chwili , moze je troche wyszczuple:) Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: uda -da się wyszczuplić? 11.03.08, 21:47 U mnie bryczesy:) rozpuściły sie po ciążach. Po pierwszej sporo,po drugiej nie zostało nic ( o ile po porodzie wrócisz do wagi wyjściowe!).Więc myślę,że umiejscowienie tłuszczyku w tym miejscu to sprawa hormonów. Koleżanka chodziła na masaże i znacznie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś