Dodaj do ulubionych

do pań z małym biustem i kompleksami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:37
witam
chcialam was ostrzec przed niektorymi specyfikami powiekszajacymi biust.
Mianowicie probowalam juz jeden krem ze strony-
www.usamedicines.com/theproducts.cfm?owner=175&subcat=203&cat=2 ,
tabletki ze strony- www.herbalsensations.com/NS4/newcurves.html (choc
mialam szczescie bo ta firma zwraca pieniadze mimo braku efektow) i telbetki
HerBust(strona juz nie istnieje). Przez caly ten rok meczylam sie z tymi
produktami...efekty byly widoczne tylko podaczas okresu(wtedy troche biust
troche pecznial)
Mam 18 lat, bylam prawie pewna ze te produkty powieksza moj biust chociaz o
jeden rozmiar. Myslalam ze jak mam powiedzmy mlody biust to te tabletki i
krem przeswoja sie bardzo dobrze i z szybkim efektem...niestety
Napaweno nigdy nie wylecze sie z tych okropnych kompleksow, ale nie
zamierzam juz nigdy wierzyc w "naturalne powiekszanie biustu"
pewnie za bardzo was nie pocieszylam, przepraszam
pozdrawiam was goraco
pa pa
Obserwuj wątek
    • kajoa Re: do pań z małym biustem i kompleksami 18.11.03, 15:46
      Agatka! Ja od zawsze miałam kompleks małego biustu. Jakieś 75A, taki
      bardzo "sportowy":-) Aż do ciąży - Ok, wtedy był fajny. Ale po porodzie to nie
      mogłam się przyzwyczaić do tego co miałam na klatce piersiowej --80C!!! I wiesz
      co? Bardzo zatęskniłam do biuściku który w niczym nie przeszkadza, nie
      podskakuje podczas chodzenia czy biegania. No i jak przestałam karmić to
      odetchnęłam - już nie muszę nosić stanika!
      • Gość: Agatka Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:56
        do urodzenia dziecka jakos mi sie nie spieszy w moim wieku...wiele bym dala za
        rozmiar C
      • Gość: Marta Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 18.11.03, 16:03
        nie wiem jak głupim trzeba być żeby kupowac kremy wierząc że powiększą nam
        biust...
        • Gość: pixi Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: 195.94.222.* 19.11.03, 08:50
          Marta, daruj sobie te komentarze. Zawsze jesteś taka mądra, rozsądna i wszechwiedząca?
          • Gość: Marta Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 19.11.03, 08:59
            Nie nie jestem ale na Boga- kto jeszcze wierzy że jakiś krem powiększy rozmiar
            biustu. Można sobie zrobić silikony, można przytyć, można je pojędrnić
            uprawiając sport, ale żaden krem nie zwiększy ich rozmiaru! no ludzie !!
            • miss_paradox Re: do pań z małym biustem i kompleksami 19.11.03, 11:16
              moze Agatka bedzie mogla kiedys Tobie sluzyc rada.. i niekoniecznie Cie
              wyzywajac :)
              • Gość: paula Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: 213.17.162.* 19.11.03, 11:53
                Agatko, wspolczuje, bo wiem co to znaczy miec kompleksy. Ja niestety mam je z
                powodu zgola odmiennego - zbyt duzy biust. Kurde, tak zle i tak nie dobrze -
                plaska zle, gdy odstaje tez zle. Koszmar. No ale u mnie to odstaje pozadnie:),
                przed ciaza 75D, teraz wiecej i nie chce wrocic chociaz do stanu poprzedniego.
                Ja jednak zazdroszcze Wam dziewczyny z malutkim biustem - zawsze jakis push up
                pomoze, biegac mozecie, biust Wam nie przeslania widokow, zalozycie topik,
                body, kostium plazowy, cokolwiek i wygladacie, stanikow na Was w sklepach wybor
                az pozazdroscic, rozebrac sie u lekarza mozna, zrobic usg piersi bez problemow
                i krepacji.
                A duzy biust - jeny: kupic dobry stanik to juz cud, potem sie ubrac tak jak by
                sie chcialo, a zeby faceci nie dostali skretu szyi, podbiec do autobusu i nie
                myslec czy cos ucieknie z miseczki, czy nie, zalozyc frywolna bielizne na
                randke, itd, itp.
                Ja wiem, ze kazdy ma swoje problemy i wcale nie bagatelizuje problemow Agatki,
                tylko pisze, zeby tez sie wyzalic i powiedziec, ze ten biust to jednak klopot.
                Cale liceum przeryczalam w poduszke z powodu tego 75D (chociaz w sumie nie bylo
                tak zle: 174cm, 56kg, fajnie to wygladalo - TERAZ to wiem, ale wtedy;
                komentarze chlopakow i niewybredne zarty PLASKICH kolezanek). A teraz bym
                chciala miec to 75D i bylabym przeszczesliwa. Moze mi sie uda....
                Agatko, wspolczuje Ci, co za los....
                Pozdrawiam
                CZESC!
    • Gość: Sandra Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 12:18
      dziewczyny..
      ja mam miseczke 75DD i czuje sie okroponie...dalabym wiele zeby zamienic na
      B...
      • Gość: mela Re: do pań z małym biustem i kompleksami IP: *.ae.krakow.pl 19.11.03, 12:27
        Ja na B z mojego A też bym się zamieniła:((((((
    • Gość: Agatka do Marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:59
      Twoja wypowiedz Marto tym bardziej nie swiadczy o inteligencji.
      Mam kompleks i staram sie go pozbyc, to chyba jest normalne.
      Ty chyba tez wierzysz w jakies kosmetyki,hm? no i tez pewnie kupilas cos co
      nie dawalo rezultatow jakich oczekiwalas
      pozdrawiam
      • Gość: Malgosia Re: do Marty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.03, 16:23
        Kiedy miałam naście lat też pokusiłam się na krem "powiększający" biust :)
        Pamiętam, że sprowadzałam go aż z Francji :) Jaka byłam szczęśliwa wyobrażając
        sobie, że mój biust będzie większy chociaż o jeden rozmiar ! No i kicha!
        Oczywiście pieniędzy nikt mi nie zwrócił, chociaż obiecywali...
        Później urodziłam dziecko i też biust się nie powiększył, chociaż karmiłam
        piersią :( Teraz mam 50 lat i ..... napiękniejszy biust na świecie. Mały,
        dziewczęcy i taki niewinny. Nigdy nie musiałam nosić biustonosza. Podniecało to
        wszystkich facetów na czele z moim mężem :) Agatko, wierz mi mały biust jest
        piękny. Serdecznie pozdrawiam 75A.
        • Gość: Marta Re: do Marty IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 19.11.03, 19:06
          No i co z tego że masz 50 lat i ładny biust. W tym wieku to ani pokazać ani
          nic. Wiesz wolę mieć piękny spory biust mając 20-30 lat niż męczyć się z małym
          tylko po to by na starość był ładny.. na starośc człowiek brzydnie caly po co
          mo wtedy ładny biust, wątpię byś kogoś kusiła w tym wieku....
          • Gość: paula Re: do Marty IP: 213.17.162.* 19.11.03, 19:15
            Oj, Marto, Marto!
            czytam Twoje posty i tu i na forum kobieta i coraz bardziej mi Cie zal.
            Chyba ktos Cie zamknal w wysokiej wiezy, zamurowal drzwi i okno, ino internet
            zostawil; taka namiastke rzeczywistosci. Zdziczalas zupelnie:( Nie wiesz jak
            rozmawiac z ludzmi? Nie wiesz ze mozna nie ranic? Juz zapomnialas co to jest
            krytyka, dyskusja, polemika?
            Czekasz na ksiecia z bajki, cierpisz na brak przyjaciol? nie czekaj, nikt
            takiej zgryzliwej, zlosliwej, bezwzglednej i po prostu malo sympatycznej
            dziewczyny nie zechce przyjac do swojego grona.
            Zal mi Ciebie; nie moge zrozumiec czemu ludzie (kobiety) potrafia byc tak
            okrutne. Sprawia Ci to satysfakcje? ze coraz wiecej ludzi Toba pogardza??
            CZESC!
      • Gość: Marta Re: do Marty IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 19.11.03, 19:08
        Dziewczyno! Co ma inteligencja do tego ? Ja widziałam od zawsze że nie ma
        specyfku do smarowania by powiększyć biust. Głupi jest ten kto w to wierzy !
        Wiesz z czego składa się pierś? jeśli wiesz to wytłumacz mi jak i na co miałby
        zadziałać krem wcierany w skrórę !!!!!

Aha. na tym punkcie akurat nie mam kompleksu.
        • Gość: Agatka Re: do Marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 20:15
          "Głupi jest ten kto w to wierzy!" switna wypowiedz
          oprocz tluszczu w piesiach sa jeszcze hormony Martusiu, ktore w mniejszym lub
          wiekszym stopniu sie rozwijaja. mowi sie o tym nawet na lekcjach biologii-kto
          tu jest "glupi". ten krem mial pobudzic te hormony. dotarlo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka