Dodaj do ulubionych

katalog 3-dylematy

14.12.05, 16:12
kurcze,ale fajny ten katalog
zastanawiam się co wybrać bo dużo fajnych nowych rzeczy a fundusze ograniczone sad
fajna jest ta nowa woda z mgiełką i konkurs
podobają mi się te nowe kredki,ale nie wiem jaki odcień będzie dobry dla mnie?doradźcie mi-jestem blondynką i mam niebieskie oczy
czy działa ta nowa linia sss?
i chcę jeszcze kupić mojemu Misiowi-Pysiowi tę nową linię dla panów.czy dezodoranty z avonu są skuteczne?bo nigdy żadnego nie miałam
proszę doradźcie mi,czy warto kupić te kosmetyki
papatki smile
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:18
      Zalosna marna i tandetna prowokacja.Ale coz ciekawe moglaby wymyslic osoba o
      nicku pink_barbie?
      • pink_barbie Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:21
        skąd w tobie tyle złości?
        weszłam pierwszy raz na to forum,napisałam posta z prośba o rade a tu od razu ktos nie obraża
        dlaczego prowokacja?chyba to forum służy do rozmów o kosmetykach firmy avon?
      • malajca Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:22
        grr zaczyna sie... rzeczywiscie baaardzo marna... a Barbie to chyba nie ma nic
        lepszego do roboty przed swietami;]
        • pink_barbie Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:25
          ????
          o co wam chodzi?
          nie można się popytać o kosmetyki z katalogu?wiem że sa jakieś oferty dla konsultantek i one mogą wypróbowac niektore rzeczy wcześniej.dostałam katalog i nie chcę w ciemno zamaiwać
          • elsa_g Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:31
            a swoją drogą to ciekawe od kogo tak szybko ten katalog (zapewne tylko
            wyimaginowany) dostałaś... skoro nawet z 2 nie można jeszcze składać zamówień...

NO comments
            • piotrglapiak Re: katalog 3-dylematy 15.12.05, 16:50
              Jak z katalogu 2 nie można zamawiać?? Zastanów się co piszesz. Każdy głupi może
              wejść na www.kosmetykidlaciebie.pl i tam przysułają katalog trenujący wraz z
              zamówieniem i tam już są produkty na katalog 3 oraz można zamawiać na katalog 2
              od 2 tygodni naprawde. Wystarczy chwila aby pomyśleć
      • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:33
        >Potwierdzam.Kupuje u Cchannah kosmetyki,zawsze taniej,zawsze cos ciekawego ma
        >do dorzucenia,szybko wysyla paczke,pokrywa koszty wysylki,informuje na bierzaco
        >co ma do sprzedania.bardzo sumienna.jestem zadowolonasmileI znowu zamowilam u niej
        >kilka rzeczysmileCo raz to wiecej biore bo bardziej mi sie oplacasmile
        • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 17:52
          Kupuje u Joasi kosmetyki,ktore sa np. juz niedostepne,albo mialam braki w
          swojej paczce.Nie musze sie nikomu tlumaczyc dlaczego zamawiam kosmetyki u
          Joasi a nie u Basi czy Kasi.To co ja robie ze swoimi zamowieniami to moja
          osobista sprawa.Nie Twoja.Widze ze Ciebie bardziej zabolalo to,ze wywalilam
          ciebie z forum bez uprzedzenia.Bo to co zamiescilas nie jest w zaden sposob
          powiazane z temat rozowiutkiej laleczki barbie.ja rozumiem ze ciebie
          katalogavon moze uroazilam ale nie decyduj gdzie bede sie udzielac a gdzie
          nie.duma urazona? mowi sie trudno i zyje sie dalej.a mnie nie rozliczaj z tego
          u kogo zamawiam a u kogo nie.
          • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 18:18
            to miało związek - gdy widzę jak oskarża o prowokację ktoś, kto sam budzi
            wątpliwości, to się pytam.
            > Widze ze Ciebie bardziej zabolalo to,ze wywalilam
            > ciebie z forum bez uprzedzenia

raczej nie, zauważ że nie rozgłaszam - khaki3 to smarkula, która sama nie wie
            czego chce. Sama się przyznałaś. gratulacje.

a jak chicarica tu zajrzy (adminka, która na szczęście potrafi sama myśleć i
            decydować) to wywali ten wątek tongue_out
            • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 18:22
              Zwroc uwage,ze forum Chicarici jest forum dla wszystkoch ogolnie o Avonie.Z
              kolei moje forum to forum dla KK i KRD.A nie dla kazdego chetnego,ktory chce
              sobie poczytac co tam na tym forum pisza.POwinnas sie zdecydowac albo z kims
              jestes na ukladach kultura za kulture albo tosujesz zasade jak ty mi jestes nie
              taka jakbym sobie zyczyla to ja ci zaczne wypominac i ironie wypisywac pod
              twoim adresem.skoncz ksiezniczkowac i zacznij na zycie patrzec realnymi
              oczami.nie kazdy bedzie tanczyc w kolo ciebie.ja w odroznieniu od innych
              potrafie przyznac sie do swoich czynow i nie podpinam wlasnej zlosci na kogos
              pod inny temat.tylko prosto z mostu mowie co mysle i co sadze.w odroznieniu
              od... ciebie np.i nie musze nikomu w 4 litery wlazic zeby tylko byc pod kloszem
              akceptacji.
              • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 18:59
                no to się popłakałam ze śmiechu. dzięki.

taki mi tu dobrze, tak mnie wszystkie tu obecne kochają, no nie wytrzymam!

dobra, mogłam to spostrzezenie ująć inaczej - ty nie masz klasy. Prosto z mostu
                to co myślę. Tak wolisz?
                • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:04
                  To Twoje osobiste przemyslenia.Potrafisz je jakos rozumnie okreslic?Mozesz mi
                  na logicznych przykladach podac,ze ja tej klasy nie posiadam?ja nie twierdze,ze
                  blyszcze wsrod kultury i inteligencji.Ja potrafie spojrzec na siebie
                  krytycznie.W odroznieniu od innych.I zawsze kulturalnie zwracam sie do innych
                  jesli na to zasluguja.Niestety nie kazdemu Bozia podarowala kulture i
                  inteligencje chocby ta podstawowa.Gdzie Ty bylas kiedy rozdawali te rzeczy?W
                  kolejce po zlosliwosc?
                  • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:17
                    wystarczy, że przeczytasz to co pisałaś w tym wątku. Zaczęłaś zdaje się od
                    nazwania czyjejś wypowiedzi tandetną prowokacją? Nie jestem KRD, ale wiem, że
                    teoretycznie jest możliwe aby klientka miała już katalog, dlatego nie wyzywam
                    jej bez dowodów.
                    Jak to świadczy o twojej inteligencji? a kulturze?

zauważ, że na proste pytanie - dlaczego KRD kupuje od kogoś innego kosmetyki?
                    zaczęłaś się rzucać jakbym cię zapytała "kiedy przestałaś pracować pod
                    latarnią?" No i chcąc mi dopiec napisałaś, że "wywaliłaś" mnie z forum bez
                    uprzedzenia. to "wywalenie" źle świadczy o twojej kulturze. To, że się tym
                    chwalisz: o inteligencji.

no i zdecyduj się - nie pasuje ci, gdy docenię kogoś, zarzucasz mi wtedy
                    lizusostwo i chwalisz się, że sama piszesz prosto z mostu. Napiszę prosto z
                    mostu co myślę, to oskarżasz mnie o brak kultury.
                    Dziewczyno, zastanów się nad swoimi wywodami, gdyż najbardziej w tej chwili
                    pasują do ciebie.
                    zapewne powtarzasz, to co słyszałaś już pod swoim adresem, jako najbardziej (w
                    twoim odczuciu) niemiłe?
                    • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:32
                      Wiesz jak to mowia madrzejszy glupszemu ustapi.Wiec ja Tobie ustepuje.Co bym
                      nie powiedziala i tak bedzie zle i niedobrze.Bo ja przeciez jestem be
                      dziewczynasmileZastanow sie dlaczego KRD kupuje u innych KK???Moze dlatego,ze sama
                      ma juz wysokie zamowienia,i chce komus symp0atycznemu podbic zamowienie co?A
                      moze dlatego,ze moze szybciej dostac zamowiene kosmetyki ale niestety w jej
                      paczce byly braki.A moze dlatego,ze ma na to ochote?

zapewne powtarzasz, to co słyszałaś już pod swoim adresem, jako najbardziej (w
                      > twoim odczuciu) niemiłe?
                      a tu juz bzdura i kompletna glupota roku.Jesli ktls jest i inteligentny i
                      kulturalny to potrafi prosto z mostu grzecznie napisac co mysli.A nie jak
                      zwykly prostak wywalac najwieksze g...na ale widocznie Ciebie to nie
                      dotyczy.Wiec pozostawiam Ciebie z tym Twoim chorym wyimaginowanym pomyslem na
                      mnie.Zyj sobie z nim i badz swiecie przekonana,ze masz racje.ja Tobie ustepuje
                      bo nie mam zamiaru znizac sie do dyskusji ktore do niczego nie prowadza.Mysl
                      sobie co chcesz,pisz sobie co chcesz.I zyj sobie z swiadomoscia jaka to ja
                      jestem zla a ty jaka to jestes super.
                      • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:53
                        > Zastanow sie dlaczego KRD kupuje u innych KK???Moze dlatego,ze sama
                        > ma juz wysokie zamowienia,i chce komus symp0atycznemu podbic zamowienie co?A
                        > moze dlatego,ze moze szybciej dostac zamowiene kosmetyki ale niestety w jej
                        > paczce byly braki.A moze dlatego,ze ma na to ochote?

nie rozumiem czemu, to tyle razy powtarzasz.czy gdzieś poddawałam taką odpowiedź
                        w wątpliwość? usiłujesz mnie ustawić jak Tusk Kaczyńskiego, wpierając mi
                        poglądy, których nie mam i za nie krytykując.
                        całkiem nieźle - ktoś ci pomagał chyba.
                        • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:54
                          Oh widzisz jaka tragedia.Okazalo sie,ze wcale nie jestem taka jakby sie tobie
                          ywdawalo i teraz musisz pokazac,ze jednak jestem ta zla i niedobra wiec
                          podwazmy jej inteligencje i zdolnosci dyplomatyczne i powiedzmy,ze ktos jej
                          pomaga.Brawo brawo zachowujesz sie identyko jak kaczynski.zadufany w sobie
                          zabraniajacy ludziom innym niz on zyc tak jak im sie podobasmileOh brawo brawo
                          brawo brawo smileOwacja na stojaco.
                          • katalogavon Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 19:56
                            no i konsekwencją nie grzeszysz suspicious>> . ale to już wiem.
                  • gatta13 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 21:09
                    khaki3 napisała:
                    > I zawsze kulturalnie zwracam sie do innych
                    > jesli na to zasluguja.Niestety nie kazdemu Bozia podarowala kulture

A mnie się wydawało, że człowiek kulturalny potrafi się znaleźć i zachować w każdej sytuacji, a nie tylko wtedy, kiedy ma na to ochotę. A może właśnie najbardziej wtedy, gdy ochoty nie ma. Poza tym nie przesadzajmy z tą boską interwencją, tego się najnormalniej w świecie można nauczyć...
      • gudz666 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:44
        khaki3 napisała:

> Zalosna marna i tandetna prowokacja.Ale coz ciekawe moglaby wymyslic osoba o
        > nicku pink_barbie?

widzę,ze khaki jak zwykle węszy spiski i prowokacje.mam nadzieję,że panna nie zrezygnuje z uczestnictwa w forum,tak jak zrobiła to joanne21 bo panienki z "kółka wzajemnej adoracji" na nią napadły.
        khali idź lepiej na forum joanne20 bo coś nikt tam nie pisze.
        powiem Ci tez,że ja też widzialam juz katalog 3
    • wisienka01 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:24
      to moze najpierw warto byłoby sie trpszke porozgladac jak jestes pierwszy raz??
    • malajca Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:28
      tak, tylko ze konsultantki nie maja jeszcze tego katalogu smile i zastanawiajacy
      jest fakt, skad go masz jesli jestes klientka :]
      • pink_barbie Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:31
        jak to nie mają???ja wczoraj dostałam od swojej konsultantki wraz ze swoim zamówieniem
        • roza202 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:35
          Hmmm..to faktycznie dziwne ze masz juz katalog 03. Do tej pory na tym forum mozna było zobaczyc 1 lub 2 katalogi do przodu a teraz z tego co wiem obowiazuje katalog 01. Katalog 02 można obejrzeć i ściągnąć ze stronki katalogavon, a o katalogu 03 narazie nic nie wiadomo sad
        • justa_79 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:35
          oczywiście, że mają! przecież trendujące już składały zamówienia z K2, zatem
          otrzymały K3, to logiczne. mi się te nowe kredki średnio podobają, w sumie są
          podobne do metalicznych, tylko bez połysku... tyle, że nie ma co dyskutować
          jeszcze o tych kosmetykach, możemy sobie jedynie pogdybać na podstawie zdjęć w
          katalogu.
          • roza202 Justa_79 14.12.05, 16:37
            Widziałas juz katalog 03???? Zazdroszcze ci smile)))))
            • justa_79 Re: Justa_79 14.12.05, 16:42
              ale czego tu zazdrościć? ot, normalny katalog, jak każdy inny, przecież i tak
              nie można na razie nic z niego zamówić. ja czekam na zamówienie z K1 i na pewno
              bardziej mnie ucieszy kompletna paczka niż sam katalog obowiązujący kiedyś
              tam.... wink
          • pink_barbie Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:40
            bardzo dziękuję za normalną odpowiedź smile
            nie wiem,dlaczego tak na mnie naskoczyłyście i dlaczego uważacie,że to prowokacja?
            jak widzicie katalog mam jak najbardziej prawdziwy,a nie wyimaginowany
            • roza202 pink_barbie 14.12.05, 16:49
              pink_barbie nie martw się. Po prostu trudno komuś odpowiedzeć na twoje pytanie, bo z obecnych tu osób chyba mało kto widział katalog 03 a co dopiero mówić o nowosciach w nim przedstawionych, bo nie wiem czy ktoś miał juz okazję przetestowac smile)))) Sama jestem ciekawa co zawiera katalog 03 bo nie mogę sie doczekać az go zobacze, ale pewnie jeszcze musze troche poczekać az sie pojawi na stronce katalogavon smile))))
              pozdrawiam!!!!!!!
        • ela630711 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:39
          Skoro 2 katalog już mamy to trendujace mają 3-ci i cóż w tym dziwnego,
          czy ciągle musicie dopatrywać się prowokacji ...ech sad
    • ewaen Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 16:47
      pink_barbie napisała:

> kurcze,ale fajny ten katalog
      > zastanawiam się co wybrać bo dużo fajnych nowych rzeczy a fundusze
      ograniczone sad

ech ja mam takie dylematy co katalog.Coś z biżuterii muszę koniecznie
      zamówić.Nową wodę,Naturalsa to obowiązkowo.Szkoda tylko,że my z trendujących
      katalogów jesteśmy jak króliki doświadczalne-wszystko bierzemy w ciemno sad
      ale widzę,że tamat katalogów na tym forum jest drażliwy,więc pisz do mnie na
      maila,to powymieniamy się uwagami smile
    • makuszanka Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 18:47
      Czytajac ten watek nasuwa mi sie film "Seksmija" i wypowiedz pana Stuhra.........
    • uka_m normalnie jajka:) 14.12.05, 19:54
      ....a święta idąsmile
      • madzialenka82 Re: normalnie jajka:) 14.12.05, 20:12
        No to ja dowale swoje...co za wredne baby na tym forum...katalog mają oczekują, że napiszemy sprawozdania z testowania kosmetyków, których na oczy nie widziałyśmy a jeszcze nawet nikt 03 zeskanować nie chcetongue_out
        Teraz robi sie kolejne kółko wzajemnej adoracji tych co katalog widziały...
        Jak ja bym chciała by było tak jak przy 02sadsad
        Nie wszystkie trendujace dostały nowy katalog. Te ktore śa z okregow likwidujacych już tego katalogu nie dostaly;/
      • hke dylematy 14.12.05, 20:17
        Po mojemu to panie Katalogavon i Khaki3 powinny swoje animozje załatwiać w
        prywatnej korespondencji a nie na ogólnodostępnym forum, bo w ten sposób obie
        pokacują absolutny brak klasy i kultury.
        Po drugie, jak można zapomnieć, że okręgi trendujące dopiero zostaną
        zlikwidowane ale JESZCZE są i napadać niewinną dziewczynę?
        A po trzecie wrzućcie na formu opis katalogu zanim ktoś zrobi skany i je umieści
        na stronie. Przynajmniej w ten sposób zaspokoicie ciekawość wielu osób, ukoicie
        nerwy i zatkacie usta niecierpliwcom. Do opisu nie potrzeba zaawansowanej
        technologii w postaci skanera ani nie trzeba być konsultantką.
        Pozdrawiam
        HKE
        • katalogavon Re: dylematy 14.12.05, 20:34
          no pokacuję, pokacuję, bo właśnie dog in the foga kończę ;P
          • goscha Re: dylematy 14.12.05, 20:57
            BRAWO!
            Faktycznie pokacujesz. Nie ma jak dojrzenie sedna problemu.
            A wytykanie komuś literówek nie przystoi osobie, która nie opanowała zasad
            interpunkcji.
            • katalogavon Re: dylematy 14.12.05, 21:03
              o boże mój... (a teraz napadnij mnie za to, że TAKIE słowo napisałam z małej
              litery).
              nie będę się znowu produkowała, ale zauważ, że zrobiłaś właśnie to, za co
              usiłujesz się do mnie przyczepić.
              • khaki3 Re: dylematy 14.12.05, 21:20
                Nic nie zrobila.Ty masz juz jakies dziwne schizy.Moze nie pij wiecej Dog in the
                Fog????Sama czepiasz sie do ludzi ale oczywiscie kazdy czepia sie ciebie bo ty
                taka pokrzywdzona o jeju jeju jeju
                • katalogavon Re: dylematy 14.12.05, 21:48
                  a jednak to ja głupszemu ustąpię.
        • miszczynia Re: dylematy 14.12.05, 22:20
          hke napisała:

> Po mojemu to panie Katalogavon i Khaki3 powinny swoje animozje załatwiać w
          > prywatnej korespondencji a nie na ogólnodostępnym forum
          No jak to?!!! Bez publiczności?!!!
          Rozpłakałam się ze śmiechu, to było lepsze od cyrku.
    • hepinka Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 22:11
      przeczytałam tego posta i wiecie co?
      to już nie jest dylemat, to jest DRAMAT smile
      ale nie powiem... ubaw po pachy big_grin
      • khaki3 Re: katalog 3-dylematy 14.12.05, 22:44
        Widzisz katalogavon ja juz tobie daaaaaaaaaaaaaaaawno temu ustapilam.ale nie
        omiszkam jeszcze pare razy zwrocic tobie uwage na to co robisz.wiec nie
        odwracaj kota ogonem bo moze ciebie niemila niespodzianka spotkac kiedy juz za
        ten ogon zlapiesz.
        • basiakoc Re: katalog 3-dylematy 15.12.05, 13:01
          Dziewczyny, przestańcie!!!
          • isa666 Co tu się wyprawia??? 15.12.05, 13:09
            No właśnie! Przeczytałam cały ten wątek i po prostu mi się w głowie nie mieści co tu się wyprawia! Obrazać kogoś za to jaki ma nick? Dziewczyna chciała się coś dowiedzieć na temat kosmetyków a tu takie powitanie! Co z tego, że jeszcze mało kto wie coś na temat katalogu 3? Wystarczyło jej przecież kulturalnie odpisać, ze jeszcze nic nie wiadomo na temat tych produktów o które zapytała, bo nikt jeszcze nie kupił owych kosmetyków i niewiele osób widziało najnowszy katalog, więc nie mogą się wypowiedzeć. W ten sposób to forum schodzi na psy! Mam nadzieję że Chicarica interweniuje szybko i skasuje tą kłotnię pomiedzy khaki3 a katalogavon.
    • makuszanka Re: katalog 3-dylematy 15.12.05, 17:14
      a jednak dokoncze, szlo to mniej wiecej tak: " sfiksowałyscie, boscie chlopa
      dawno nie mialy"<lol>.pozdrawiamwink
      • jaurszula Re: katalog 3-dylematy 15.12.05, 20:23
        jeszcze trochę i z forum zrobi się ring BOKSERSKI....szkoda gadać...ehhh
      • dezole Re: katalog 3-dylematy 15.12.05, 20:25
        makuszanka hehe dobresmile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka