Dodaj do ulubionych

GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA?????

IP: *.chello.pl 02.12.03, 11:21
KOBIETKI, PODAJCIE ADRESY SKLEPÓW gdzie można nabyć jakieś cudo? Nie chodzi
mi o suknie typu: rozkloszowana spódnica + sztywny gorset, raczej o coś
skromniejszego, ale z fantazją i niebanalnego. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • justynnka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 11:51
      podciągam podciągam!
    • Gość: katinka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:09
      A ja bym wam chętnie kilka sukienek odstąpiła... Zobaczyłam takie cudeńko w
      sklepie, zaślepiona kupiłam bez namysłu a teraz nie mam gdzie w tym iść:( A
      sylwestra pewnie znowu spędzę odcięta od świata w ramach spontanicznego wypadu
      ze znajomymi...
      • justynnka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 14:27
        poważnie?
        • Gość: katinka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:10
          serio, serio:)
          a czemu się tak dziwisz? chcesz moje sukienki czy sylwestra ze mną...? ;)
    • Gość: Mito Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 02.12.03, 16:03
      Hejka
      Fajne rzeczy mozna kupic pod Warszawa w Nadazynie-tam jest centrum
      odziezowe -glownie sukienki, garnitury i buty. Naprawde bardzo fajne
      rzeczy, na rozne okazje:)) polecam. Jedzie sie Aleja Krakowska i skreca w
      Jankach bodajze na Wroclaw - musicie sprawdzic na mapie, ale to
      niedaleko:) Ja nie moge sie tam wybrac z braku czasu-wracam do Polski
      zbyt pozno na takie zakupy, wiec dolaczam sie do pytania gdzie na zakupy
      w Wawie:) Szukam czegos najwyzej do kolan wygodnego bo ide na
      impreze latino:) Macie jakies pomysly:) Pzdr
      • Gość: ola Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 16:09
        oj, nie sadze zebys znalazla w NAdarzynie "cos niebanalnego" i wyszukanego, tam
        któluje styl bazarowy, albo np sprzedaja cos podrobipnego na styl francuski,
        gdzie oryginalna rzecz jest 2 razy tansza, raz nawet sie nie wstrzymala, i
        skomentowalam , az mi wstyd,

jesli cos oryginalnego to tylko w sklepie cdm na jana pawla II 32, z tego co
        wiem to sklep sie bedzie zamykal, wyc sie chce , jeden sensowny sklep na cala
        stolice:((((((
        • justynnka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 16:34
          jak dla mnie Nadarzyn odpada-była, widziałam i to wszystko takie pańciowate i
          jak dla mnie to dopiero za jakieś 10 lat:)) . a ten sklep na JP to w którym
          miejscu i co tam jest w sensie stylu? liczę na coś prostego i niebanalnego a
          nie kryształki falbanki i bufki a tego wszędzie pełno.
          • Gość: ola Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 16:56
            zobacz sobie www.clubdemode.com chociaz to jest poprzednia kolekcja zobacz
            sobie wlasciciele wystawiaja tez niektore aukcje na allegro, trzeba wpisac w
            wyszukiwarke cdm najlepiej zobacz sobie w zakonczonych aukcjach bo jedna
            sukienka wlasnie spadla poszukam pozniej to dam Ci link
            • ariel23 Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 16:58
              Gość portalu: ola napisał(a):

> zobacz sobie www.clubdemode.com

a jakie sa tam ceny?
              • Gość: ola C. Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 18:25
                ceny to 1/3 tego co w mfc w Galerii Mokotow, a wybor jakies 90% wiekszy,
                wlasciciele bardzo mili, ja np. kupuje duzo i mam staly kontakt z nimi na
                maila, czasem mi nawet do chaty cos podrzucaja jak pilnie potrzebuje, mowie Wam
                raj , albo mi podsylaja fotki jak maja cos nowego, teraz beda handlowac w
                hiszpanii, ja bede i tak u nich zamawiac, koszty przesylki nie maja znaczenia
                dla mnie jak widze te sama rzecz w GM za 700 a u nich za 299 np a ciuchy robia
                taka frajde ze jak cos kupie za 60zl gdzie indziej to mam wrazenie ze
                wyrzucilam kase
                • Gość: BuBu Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.autocom.pl 02.12.03, 18:34
                  A to jest jakas siec sklepow, czy jest tylko ten jeden w wawie? Wlasciciele
                  sklepiku szyja ciuszki, czy oni sa tylko dystrybutorami?
            • justynnka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 17:01
              Dzięki:))))
            • Gość: olacalek Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 21:13
              justynnka, obiecalam link to daje
              www.allegro.pl/show_item.php?item=18282270
              to jedna z sukienek
              slyszalam ze od wczoraj jets przecena 30%, pozdrawiam
    • agni71 Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? 02.12.03, 18:44
      to ja jeszcze podpowiadam sklep Wallis - jest w Wola Parku, nie wiem, gdzie
      jeszcze, pewnie w GM tez. maja fajne sukienki o dosc prostym, skromnym kroju,
      ale dobrze skrojone i fajniesie w nich wyglada. Jesli chodzi o ceny, to jak na
      wieczorowe/wyjsciowe, nie sa strasznie drogie - na pewno ponizej 500zl.
      Ostatnio widzialam, ze byla promocja na sukienki.

aga
      • justynnka Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA?????do o 04.12.03, 08:34
        dzięki wielkie:)))))))))dzisiaj wybieram się na JP.
    • Gość: alina Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 10:51
      hej!!daj maila ja mam troszke rzeczy do sprzedania świetnych w tym i fajna nowa
      sukienke..wysle ci zdjecia jak bedziesz chciała moze ci sie spodoba:)
      • Gość: gwiazda Re: GDZIE KUPIĆ FAJNĄ KIECKĘ NA SYLWESTRA????? IP: *.chello.pl 04.12.03, 22:57
        emila11@autograf.pl czekam pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka