tylkoty0 14.05.09, 10:23 jestem szczupła nosze rozmiar M 168wzrostu a waze 73kg sama sie dziwie dlaczego tak dużo prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka50 Re: szczupłe ciało-duża waga 14.05.09, 14:05 tylkoty0 napisała: > jestem szczupła nosze rozmiar M 168wzrostu a waze 73kg sama sie dziwie dlaczego > tak dużo prosze o opinie Czasem jest taka budowa ciała, ze wygląda się szczuplej, mimo swojej wagi. Ja np. ważąc 63 kg przy 166 wzrostu, też noszę M. Ale np. rajstopy zawsze kupuję w rozmiarze 3 i często sprzedawczynie się dziwią, że takie. Jeżeli chodzi o wagę, to mogą być np. grube i ciężkie kości, mimo, że ogólnie sylwetka jest szczupła. Ja mam też dosyć wąskie biodra ale za to grubsze uda i pupę. Zresztą rozmiar rozmiarowi nierówny. Mi zdarza się nosić nawet S, przeważnie M a czasem też L. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: szczupłe ciało-duża waga 14.05.09, 14:38 A co za różnica? Ważne, jak się wygląda, jakie są proporcje, a nie ile wskazuje waga. No, chyba, że Cię na rękach nie chcą nosić ;) A tak serio - tłuszcz jest lżejszy niż mięśnie, to pewnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: szczupłe ciało-duża waga 14.05.09, 15:14 Ja równiez noszę rozmiar M-przynajmniej "góry" a mam 176cm i ważę 57kg. Do chudzielców nie należę na pewno-po prostu budowa ciała kształtuje literkę przy zakupach ubraniowych. Odpowiedz Link Zgłoś