anna2640 04.08.12, 16:54 Hej, chciałam podzielić się z Wami fajną stronką paznokciaki.pl, gdzie jest wiele pomysłów na fajną stylizację paznokci :) Jakie znacie jeszcze ciekawe strony? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
42andzia Re: Pomysły na paznokcie 29.12.12, 19:51 No fajna ja znów zerkam tutaj: stylowi.pl/kategoria/uroda bardzo fajne wskazówki i propozycje Odpowiedz Link
li-sia Re: Pomysły na paznokcie 09.02.13, 08:15 Dużo świeżych i fajnych pomyslów mozna wyszukać też na portalu toster.pl/ Sama z niego często kożystam czerpiąc inspiracje z róznych dziedzin życia i goraco go polecam Odpowiedz Link
bozena.figura Re: Pomysły na paznokcie 05.08.13, 22:33 Nowa strona www.styllowy.pl/k/paznokcie/ mnóstwo pomysłów! Odpowiedz Link
zuzzao Re: Pomysły na paznokcie 06.08.13, 08:24 Powiem wam, że ja lubię mieć jeden kolor na pazurkach. Nie przepadam za naklejanymi pierdołami czy wzorkami. Odpowiedz Link
marzenka882 KAWIOR NA PAZNOKCIACH 19.03.14, 17:56 Jeśli szukacie dobrego pomysłu i jesteście fankami zdobienia paznokci to musicie spróbować kawioru na nie :D Wygląda fenomenalnie! wyprzedazkosmetykow.pl/kategoria/654/kawior/ Odpowiedz Link
alonelost1996 Re: Pomysły na paznokcie 31.03.14, 18:51 kremobalsam.blog.pl/2014/03/29/naturalne-kosmetyki-dobry-sposob-na-piekno/ Odpowiedz Link
kapsaicyna1 Re: Pomysły na paznokcie 31.05.14, 10:09 ja lubie podgladac blogi. Dziewczyny naprawde swietnie maluja. Moje ulubione do tej pory to: fifefantasinails.blogspot.co.uk/ bubicanailsandfoto.blogspot.co.uk/ Cenie sobie oryginalnosc i niepowtarzalnosc...echhh tylko talentu troche brak ;) Odpowiedz Link
erykahba Re: Pomysły na paznokcie 31.10.14, 19:49 ja często zaglądam na fb cosmetics zone, pokazują fajne stylizacje i dziewczyny też fajne manicure wrzucają. www.facebook.com/CosmeticsZone Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Pomysły na paznokcie 03.04.15, 23:44 warto odświeżyć temat, zwłaszcza, ze producenci najpopularniejszych lakierów do paznokci dołączyli do fajnej akcji charytatywnej: www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html Odpowiedz Link
angelinhello Re: Pomysły na paznokcie 28.04.15, 11:02 ja zawsze przeglądam paznokcie na instagramie. :D Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Pomysły na paznokcie 30.04.15, 09:07 polecam www.wzórdonasladowania.pl- moze nie jest to typowa galeria, ale można obudzić swoją kreatywność. Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Pomysły na paznokcie 05.05.15, 22:36 Można podpatrzeć fajne połączenia kolorów i po prostu się włączyć do akcji. Dobre lakiery i dobry pomysł prawda? ;) Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Pomysły na paznokcie 05.05.15, 22:33 można przeglądać, inspirować się, wygrywać lakiery i pomagać w akcji dla DKMS: miumag.pl/beauty/wzor-do-nasladowania-namaluj-symbol--wygraj-10-lak-3787 :) Odpowiedz Link
vivinight Re: Pomysły na paznokcie 30.04.15, 14:34 ja ze swojej strony mogę polecić kanał na yt: Tartofraises nail art, bardzo fajne pomysły :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Pomysły na paznokcie 06.05.15, 09:37 Drogie Panie a jakich lakierów używacie na co dzień ? Dzielicie to jakoś czy ciągle używacie tych samych marek ? Zastanawiam się czy zmiana lakierów ma jakiś wpływa na kondycję płytki paznokcia, ostatnio kupiłam kilka lakierów z innej firmy niż moja Sally Hansen i widzę trochę jakby gorsza płytkę. Pomóżcie :D Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Pomysły na paznokcie 11.05.15, 19:18 ja jednak obracam się wśród odżywek Sally Hansen, jej lakierów, ale ostatnio przerzuciłam się na Astora. Ta marka też bierze udział w akcji z malowaniem "&" na pazurach :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Pomysły na paznokcie 18.05.15, 10:21 Zastanawiam się również nad hybrydami, mam jakąś bazę właśnie od Sally Hansen , czy to nie przeszkadza jak pomieszam np z lakierami innej firmy , czy do hybryd lepiej stosować lakier i bazę jednej firmy ? Odpowiedz Link
luliviton Re: Pomysły na paznokcie 26.05.15, 12:07 mi się bardzo podobają takie paznokcie szafa.pl/c21388705-knitted-nails.html <3 Odpowiedz Link
kasandramajk_30 Re: Pomysły na paznokcie 31.05.15, 22:53 Na tej stronie też często promują akcję z wzorem do naśladowania, czyli wsparciem dla Fundacji DKMS :) Odpowiedz Link
patr-isha Re: Pomysły na paznokcie 27.06.15, 10:30 ta akcja ma też swoją stronę wzordonasladowania.pl Odpowiedz Link
fifefantasi Re: Pomysły na paznokcie 28.06.15, 21:55 super stronka i duzo fajnych inspiracji :) Odpowiedz Link
fifefantasi Re: Pomysły na paznokcie 15.06.15, 21:43 ja uwielbiam blogi kosmetyczno/ pazurkowe, niektore dziewczyny to prawdziwe artystki :) Odpowiedz Link
aniela_asnyk Re: Pomysły na paznokcie 28.06.15, 22:26 Dziewczyny co jakie wzorki można stworzyć z czarnego, białego i złotego koloru? Dostałam czarny lakier od sally hansen i mam jeszcze jakiś złoty i tak siedze i dumam co można stworzyć z tej gamy kolorystycznej. Odpowiedz Link
gazetna Re: Pomysły na paznokcie 28.07.15, 23:54 Nie wiem, co widzicie w tych wzorkach na paznokciach. Ja lubię jednobarwny i elegancki manicure, ale tak profesjonalnie zrobiony. Gabinet kosmetyczny wyspa piękna we Wrocławiu przy Al. Armii Krajowej w Centrum AB wykonuje właśnie taki manicure jaki mi się podoba. A co ważne, zadbają też o dłonie wykonując aromatyczny peeling oraz bogatą w składniki odżywcze wygładzającą pielęgnację dłoni . Odpowiedz Link
nejtaan Re: Pomysły na paznokcie 20.11.15, 18:10 jak nie mam pomyslu to po prostu stawiam na czerwień! klasyczna czerwień a do tego kryształki z Mistero Milano, utwardzam pod lampą uv i mam na 3 tyg spokój. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Pomysły na paznokcie 23.11.15, 12:12 A co sądzicie o takim trendzie w paznokciach? o-you.pl/hit-na-jesien-jungle-nails/ Odpowiedz Link
deltaedukacja Re: Pomysły na paznokcie 01.02.16, 14:40 Zupełnie za darmo! Zdobądź zawód! Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH! U nas w szkole nie płacisz za NIC, Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu! Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC! Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA! Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906! Odpowiedz Link
iamdominika Re: Pomysły na paznokcie 20.08.16, 14:57 a ja po prostu staram sie na bieżaco obserwowac wpisy na fanpage'u EM nail, bo wlasnie od nich mam lakiery. i wlasnie zamowilam hybrydy z efektem aluminium- od razu wpadly mi w oko ;) lubie takie fikuśne odcienie, wzory na paznokciach. chociaz trzeba pamietac, zeby odpowiednio nakladac taki lakier- inaczej nie bedzie sie dobrze trzymal :) Odpowiedz Link
shiny96 Re: Pomysły na paznokcie 23.08.16, 17:02 ja inspiracji szukam na IG i Pintereście :) Odpowiedz Link
kwiaciarakociara Re: Pomysły na paznokcie 27.02.17, 20:04 Różne pomysły na wzorki? To zapraszam na YT, są tam różne pomysły paznokciowe może coś wam przypadnie do gustu :) Link do kanału -> www.youtube.com/channel/UCG65pkMxz51hK1Xyq6QmB5Q Odpowiedz Link
justynanails Re: Pomysły na paznokcie 18.03.17, 21:41 Witam wszystkich nazywam się Justyna mam 25 lat i uczę sie robić paznokcie od roku, chciałabym się zapytać co sadzicie o nich :) czy jest wogóle sens robic dalej :D z góry dzieki! www.instagram.com/nails_by_just Odpowiedz Link