olikkk 27.01.13, 20:56 zamknięty Witam w jubileuszowym "10" wątku POROZMAWIAJMY usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś Obserwuj wątek
4wiesia63 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:07 zamknięty Drogie Syrenki, czy też macie złe samopoczucie prze tymi mini miesiączkami, które są, gdy pozostawiono szyjkę i jajniki. Mnie mdli i bolą plecy i głowa. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:16 zamknięty Ollikkku oby był dla nas szczęśliwy i zdrowy Naciu - tutaj jesteśmy.... Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:19 zamknięty Olikku robimy święto!!! Tyle stron naszego paplania a więc wszystkiego najlepszego Syrenki.Obyśmy się dalej wspierały, pocieszały, opieprzały... Aby stare dziewczyny powróciły do nas a nowe, choć je miło powitamy, raczej nie dołączały do naszego grona i były zdrowe a dla wszystkich bukiet jubileuszowy Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:32 zamknięty Witaj w naszym gadatkowie! Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:43 zamknięty Wiesiu mnie to mdli na myśl, że kiedys przez to przechodziłam. Teraz to mnie ani niedobrze nie jest ani nie boli mnie kręgosłup ale ja to nic nie mam, więc chyba dobrze, że niczego nie czuję. Poczekaj cierpliwie dziewczyny Ci odpowiedzą na pewno. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:44 zamknięty Naci aniołek jak malowany. Widac go naprawdę. Zdolna jesteś !!!!! Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:43 zamknięty Julciu do Kauflandu wybieram się jutro , a wczoraj tylko byłam w spożywczym na Księcia i w Tesco Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:45 zamknięty witam witam.dobrze ze poczatek bo znowu bym sie musiala przeniesc Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:48 zamknięty Hello kobietki znalazłam Was pod nową cyferką......wróciłam z łyżewek w jednym kawałku,..godzinkę się poślizgałam...była ze mną koleżanka ,która ze 25 latek nie miała łyżewek na nogach,początki przy bandzie ...ale pod koniec godzinki,już jej szło całkiem nieźle...może w tygoniu da się namówić na narty dla początkujących.....a teraz poczytam co naskrobałyście przez całe popołudnie i wieczór.... Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:52 zamknięty oj jak bym pojezdzila na lyzwach.narazie moge pomarzyc Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:55 zamknięty Iwon cieszymy się, że jeden kawałek do nas wrócił.Zuch dziewczyna Naci jeszcze zdążysz może nie w tym roku tzn nie tej zimy ale jeszcze pojeżdzisz. A teraz żegnam sie z Wami kochane do jutra. Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 21:57 zamknięty tez Was zegnam kobitki.kolorowych snow .do jutra Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:01 zamknięty Naci na razie to marzeniem są dla Ciebie spacerki. Ale powolutku następną zimą będą łyżwy. Idę już spać Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:02 zamknięty Wiesiu tak, niestety tak mam. To normalne, ale podobno tzreba się cieszyć, bo jajniczki nasze pracują...ja czuję się fatalnie zawsze cały tydzień, gdy mam dni okresowe, a i 2-3 dni w połowie cyklu. Mariatydko - to dobrze, że nie napadłam tej kobiety, bo juz maialam chęć do niej zawołać to ty Mariatydo???? Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:07 zamknięty Oj , Julciu reakcja napadniętej mogłaby być różna Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:10 zamknięty A teraz już naprawdę maszeruję spać Dobranoc Kobietki Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:12 zamknięty Bulbi,Rybcia pytałyście o chlebek,wczoraj to katastrofa,a ten dzisiejszy jest pyszny ,już mi mało zostało,bo dałam trochę synowi i koleżance,sama jestem zdziwiona ,że to taka prosta sprawa z tym pieczeniem.. Link Zgłoś
4wiesia63 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:16 zamknięty Dzięki Ci, Julciu. Miłych snów Wam życzę. Uciekam, bo jutro do pracy, pierwszy dzień po feriach. Będzie ciężko. Pa Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:16 zamknięty Spokojnej nocki Mariatydko.. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:24 zamknięty Dobranoc Iwonko Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:35 zamknięty Dobranoc dziewczynki, bo jutro na 8 mam Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:51 zamknięty Dobranoc kobietki i ja zmykam do wyreczka... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 22:59 zamknięty No Kobietki, po ilości dzisiejszych wpisów Julcia może odwołać obawy dotyczące strajku Dziewczyny wypoczęte, wyspacerowane, nakarmione ciastami , chlebkami, wygimnastykowane i z nowymi nadziejami na kolejny nowy tydzień Dołączę się do nadziej, że ten wątek będzie wyjątkowy i obfitować będzie w dobre wiadomości, nowe sympatyczne Syrenki , czego wszystkim Wam życzę z całego serducha usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
rybka_pila Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 27.01.13, 23:16 zamknięty Dołącza się jeszcze jedna zestresowana, bo prezentu nikakiego nie znalazła... Ale nadzieja jest... wszelaka Dobranoc! (u nas jeszcze dosypało!) Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 08:17 zamknięty Dzien doberek U nas troche sniezku dopadalo w nocy ale plus 3 Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 08:31 zamknięty Naciu ranny ptaszku Rybciu jeszcze wpadniesz na jakiś genialny pomysł z prezentami Wikiam jak zdrówko ? Czujesz się już lepiej ? Pozdrawiam Graziu jestem z Tobą Buziaki dla wszystkich 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 08:35 zamknięty Julcia może takie śniadanko dla nas Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 08:47 zamknięty o tak Bulbinko jeździłaś wczoraj?, ja jutro na ten aerobic, obawiam się że będę na samym końcu zostawać w tyle, mam taką kondycje niską - no, ale jak wczoraj na rockecie się zawzięłam, to 100 brzuszków pokonałam - heheh Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 08:56 zamknięty Naciu znam ten ból ze wstawaniem też uwielbiam spać zazdroszczę Ci jednak tego wolnego Julcia jeździłam ale biorę to sobie powoli żeby zakwasów nie było i żeby funkcjonować Dałaś nie źle czadu - 100 brzuszków !!! Łooo matko ..chyba bym padła To takie ustrojstwo ,jak na obrazku sobie zakupiłaś ? Jak w takim tempie będziesz ćwiczyć, to ja całe wieki CI NIE DORÓWNAM Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 09:38 zamknięty Bulbiś - tak to takie, syn mi kupił 5 miesięcy temu, w 3 miesiące po operacji - jak lekarz zezwolił ćwiczyć powoli, Bulbinko - 100 brzuszków na tym, to nie taki wyczyn jak normalne brzuszki, ale kondycję dziś mam lepszą, bo wczoraj w sumie 200 razem zrobiłam, tylko wieczorem 100 Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 09:46 zamknięty Bulbinko, bo zapomniałam dopisać. Chodzi do mnie do pracy taka czytelniczka - pani dietetyk. Pewnego dnia podpytałam ją o dietę i ćwiczenia, bo mówię że się wkurzę - to z powrotem palić zacznę a ona powiedziała mi o tych takich codziennych ćwiczeniach, najlepsze jest właśnie bieganie, ale ja nie cierpię już !! biegać, bo brzuch mnie w środku boli - więc ewentualnie rowerek mogłabym jeszcze mieć. No i powiedziała, iż powinnam jeść około 4-5 posiłki dziennie, w tym trzy większe, jeść powoli, po chwili po jedzeniu troszkę się poprzeciągać, pogimnastykować, bzdurą też jest to, że nie jemy po 17-18, to jakiś mit, owszem, jak osoby chodzą spać z kurami - to pora i odpowiednia, ale po prostu starać się nie jeść przed spaniem z 2 h, więc jak ja idę spać czasami o 23, to śmiało mogę zjeść o 21 kolację Ja nie wiem jak to jest, bo ja nigdy się nie odchudzałam, ale jestem w taki wieku, że niestety potem łatwo o sprawy np;: miażdżycowe. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 10:11 zamknięty Julciu dzięki kochanie za wskazówki Ja w sumie nigdy nie musiałam się odchudzać ,bo nie było potrzeby Teraz jednak nie chodzi mi o to ,żeby wyglądać jak 20 lat temu (fuj ..wyglądałam jak anorektyczka ) przeszłam ze skrajności w skrajność ale po prostu ze względu na samopoczucie ,bo bardzo się męczę ,sapię dyszę ,a nadciśnienie i cholesterol to koszmar Zresztą wiesz jaką mam pracę ,więc nie mogę być taka powolna ślamazara Chyba niedługo przejdziemy z naszymi pogaduszkami na priv ,bo dziewczyny się zanudzą i nas wywalą z syrenkowa hmmm bo z pewnością będziemy teraz nawijać na jeden temat Muszę się już pożegnać ,bo zaraz do dentysty i pracy ,więc życzę Wam kochane syrenki miłego dnia Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 10:52 zamknięty Ja też się melduję i witam z Wami po raz drugi Oliczku dziękuję za uświadomienie Bulbinko, Julciu a ja myślę,że nikt Wam nic nie powieJa w ramach odchudzania zrobiłam wczoraj keks i roladę kokosową ,którą jem tylko jaNo i człowiek stary a głupi:/A schudnąć trzeba bo za chwilę kolana mi już całkowicie wysiądą Jeśli chodzi o dolegliwości miesiączkowe to ja pomimo,że nie miesiączkuję,ani plamień nie mam to brzuch i kręgosłup dalej mnie boli i do tego mam podły nastrój A od jakiegoś czasu mam uderzenia gorąca w nocy???Bez oblewania potem,ale tak gorąco mi się robi, że mąż ostatnio stwierdził,że aż parzę?Nie daj Boże chce się przytulić to ja się odkrywam bo mi gorąco.... Jeszcze dzisiaj wywiadówkę jakoś zaliczyć i będzie dobrze Miłego dnia życzę Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 11:31 zamknięty Dzień dobry kobietki...Bulbi śniadanko już prawie wiosenne,Julcia troszkę samozaparcia i figurka na wiosnę,że ho..ho....Olikk ja to jem obiad z kolacją o 19...tak więc zupełnie nie wiem czy to późno,czy nie..ale fakt spać chodzę bardzo późno..może na kawusię macie ochotę...zapraszam.. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 11:55 zamknięty Iwonko witaj , ja tak szczerze to tez najwięcej wieczorem po pracy, a i czasem coś w łóżku kąsam przed spaniem, kurczę, ja nigdy z tym nie miałam problemów, po tym niepaleniu te kilogramy mi lecą...a kawusia dobra, aż czuje jej zapach - he he, bo sobie teraz zrobiłam Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 11:56 zamknięty Ollikczku i Oaguś także - sorki, czasem kogoś ominę. Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 12:01 zamknięty Witam serdecznie w kolejnym wątku i życzę pomyślnego tygodnia Podziwiam Waszą mobilizację do wszelkiego typu ćwiczeń. Kiedyś łyżwy, a nawet narty nie były mi obce. Ale teraz zimą nie mam do tego jakoś chęci. Latem natomiast lubię pojeździć na rowerze w plenerze . Poczytałam troszkę i oczywiście zaraz muszę zmykać do obowiązków. W sobotę miałam gości i w następną też będę miała. Sterta prasowania już na mnie czeka. Młodzi co chwila coś ode mnie chcą... więc się na razie ulatniam . Ściskam Nacię Buziaczki wszystkim Kobietkom ślę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:01 zamknięty Agusiu takie ciepełko i mnie dopada, na szczęście tylko w nocy i nie jest specjalnie dokuczliwe Reaguję podobnie ja Ty , a m. oznajmia, że znowu włączyłam swój kaloryfer Agusiu, możesz nam podrzucić te smakołyki, które Ci nadbywają Witam jeszcze Iwonkę i Elę Iwonko, wg tego co mówi dietetyczka Julci, chyba godzina w porządku Ale ja jakoś nie mogę przyjąć, że obiad się zjada dopiero na kolację To co jesz w ciągu całego dnia ? Chyba to nie jest zdrowy tryb życia Elu sympatycznego prasowania Zmykam coś przyrządzić na obiadek z tego co zostało od wczoraj Do miłego usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:21 zamknięty Olikk masz rację,to nie zbyt dobry tryb życia,ale niestety taka praca ...a jedzonko w ciągu dnia różnie,jak jest czas na jedzenie,czasem tylko kawa ,drożdżówka i jakiś owoc...smacznego obiadku... usunięta macica 1 marca 2011, łódzkie 1965r Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 10:35 zamknięty Hej Kobietki Widzę, że ostro bierzecie się za figurę i sprawność fizyczną Gratuluje samozaparcia Mnie też by się przydała jakaś gimnastyka, a rowerek stoi i służy za wieszak Piszcie, piszcie a nie uciekajcie na priwy, a może ktoś jeszcze się zmobilizuje i do Was dołączy W sprawie diety i tracenia kilogramów prawdopodobnie niedługo wzbogacimy się o eksperta, ale dopiero po operacji, bo teraz nasza krewetka ma sporo pracy Po operacji będzie bardziej dyspozycyjna, więc liczę na to, że coś nam podpowie w tej sprawie Mam na myśli Magonię, ale bidulka nawet jeszcze nie zajrzała do tego wątku Liczę jednak, że to się zmieni Naciu u Was plusik ? Coś ta zima na północy nie chce zamieszkać na dłużej Miło Cię widzieć w naszym towarzystwie Bulbiś śniadanko wyśmienite Może i mnie zmobilizujesz do kręcenia na rowerku ? Julciu ale ostro się wzięłaś za gimnastykę !!! Podziwiam i życzę Ci wytrwałości No to znowu mam zamieszanie w głowie w związku z tym kiedy jeść ostatni posiłek Ja kładę się dość późno i jem też, a m. zawsze na mnie warczy Mam nadzieję, że Agusia nas znajdzie, bo rano zameldowała się w starym wątku Witam serdecznie wszystkie Syrenki i krewetki, zarówno piszące jak i czytające, życząc każdej z Was udanego poniedziałku i całego nowego tygodnia usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:30 zamknięty dziewczyny widze ze temat odchudzania.ja uwielbiam slodycze co i przez to podjadanie do tego ppzne kolacje przytylo sie .po operacji ubralam spodnie patrze wisza na mnie.waze sie 4 kg zgubilam.jupi.teraz juz sie kontriluje w jedzeniu Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:42 zamknięty Naci ....Hm...co to jest że jedne chudną po tej operacji, a inne tyją...może żołądeczki jednym za dużo wycinają u mnie to ewidentnie przez to rzucenie palenia. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:49 zamknięty Julciua wszystko wróci do normy z tą wagą,ja jak rzuciłam palenie to w ciągu miesiąca o 10 kg przytyłam,ale później metabolizm wagi się wyrównał Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:52 zamknięty julcia3-1 moja znajoma po takiej operacji to 9 kg schudla Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 13:56 zamknięty Naciu u mnie po operacji,też tak dużo waga spadła... Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 14:04 zamknięty moja corcia mowi mamo i za darmo schudlas a tam panie placa za operacje plastyczne i to duze pieniadze ; Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 14:11 zamknięty Iwonko - czyli jest szansa jakaś że waga wróci, jak milutko - ale od siebie coś trzeba dać mnie jutro mija 8 miesięcy od operacji,a wczoraj miałam 8 miesięcy jak nie palę leci czas jak nie wiem co... Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 14:57 zamknięty Julcia czasem jak ma się siedzącą pracę,to trzeba zwiększyć ruch po pracy.....mi pomagała herbatka z bratka polnego.i ograniczyłam słodycze.... Link Zgłoś
wikiam Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 15:28 zamknięty Witam cieplutko wszystkie Forumkowiczki , zwłaszcza nową Syrenkę Naci , Bulbinko, jestem , oj to Twoje śniadanko na mnie działa, pychota, czyli wszystko wraca do normy skoro zaczynam mieć apetyt Niestety nieciekawie przeżyłam jelitówkę Wymioty, biegunka, ale najgorsze były skurcze żołądka, ja tak mam wtedy, że prawie mdleje z bólu (zawsze kończyło się na zastrzyku z pyralginy, ale tym razem dałam radę) . Mego M nic nie dopadło, on przypuszcza, że to zasługa szczepionki przeciw grypie ( w pracy szczepią ) Dzieci lepiej na szczęście zniosły choróbsko Pozdrawiam i zmykam...wpadnę później Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 15:29 zamknięty Iwonko - ja właśnie słodyczy nie za bardzo trawię...a herbatkę o bratku chętnie zaraz poczytam Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 17:20 zamknięty A ja dalej nie mogę wstawić smajlików !! Puste kratki mi się pokazują . Jak to rozgryżć ? Na razie wychodzę ale jak wrócę to znowu będę z tym walczyć , muszę to rozgryżć ! -- 47 lat- 8 marca 2012 usunięta macica z szyjką , jajniki zostały , h-p (ok) . Zachodniopomorskie -do morza mam 10 km. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 17:36 zamknięty Ale zrobiłam pyszne naleśniki pierwszy raz takie mi wspaniałe wyszły, bo ja z reguły za naleśnikami nie przepadam, ale jakoś nabrałam chęci, no i znalazłam przepis zapewniający, że ciasto będzie super, nie trzeba piec na oleju i że na 100 % wyjdzie. I wyszło. A zrobiłam z farszem: parówka ze szczypiorkiem i ser żółty. Pyszne Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 18:37 zamknięty Późno sie melduję, ale jakos tak sprawy zawodowe wzięły dzis górę nad resztą. Smacznie tu i wciąż o jedzeniu. Ja mam takie fazy, że nie przejmuję sie wagą ale są dni, że doła łapie strasznego. Najgorzej jak trzeba cos w sklepie kupić ładnego a wszystko jakieś takie przyciasnawe. Bardzo prosze o wsparcie mnie jutro bo ide do ginka. Juz mi nozyczki w brzuchu skaczą ze strachu...Jakieś mam nienajlepsze przeczucia i wiem, że będzie ciężko ale muszę sie zebrać w sobie i dać Mu radę. Pytania już zapisane, więc do boju! Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 18:44 zamknięty Wikiam to dobrze, że juz drowiejesz, ale uważaj na siebie jeszcze bo ta jelitówka może wykończyć człoeieka . Julciu a co to za przepis? Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 18:53 zamknięty Ciosku - będzie dobrze, Ty nic skarbie nie przeczuwaj już przepis podam w wątku odpowiednim, ale syte i mi smakowały, aczy nie za kaloryczne...e tam...poćwiczę i wyrównam. Oczywiście będę mocno trzymać jutro plauszki. Link Zgłoś
wikiam Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:03 zamknięty Kobietki podeślijcie mi link na przepisy, gdzieś mi go wcięło z ulubionych i nie mogę znależć, jak się dokładnie nazywał? Ciosku bardzo dobrze że sobie zapisałaś pytania, i trzymam kciuki oczywiście Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:12 zamknięty Śliczne kciuki, na pewno pomogą.... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:20 zamknięty Wikiam prosisz i masz Tekst linka usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
wikiam Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:29 zamknięty U nas ferie się skończyły i pogoda też Śnieg znika, za to wody coraz więcej Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:30 zamknięty dół brzydki góra piękna Link Zgłoś
wikiam Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 19:40 zamknięty Ciosku zmykam bo przecież mogłabym siedzieć i siedzieć a czas leci..może jeszcze wpadnę, a może lepiej nie Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 20:05 zamknięty Witajcie. Jest mi niezręcznie, że tu to robię, ale robię wszystko co się da dla mojego brata, więc... PROSZĘ WSZYSTKICH ZNAJOMYCH O POMOC - dla mojego brata Sławka. Jeśli możecie wesprzeć go 1% będziemy bardzo wdzięczni. Jego strona internetowa to: www.slawekdobuszewski.neostrada.pl W rozliczeniu podatkowym należy wpisać KRS 0000183283 koniecznie z dopiskiem "na leczenie Sławomira Dobuszewskiego" - jeśli tego dopisku nie będzie pieniążki nie trafią na jego konto, tylko na rzecz fundacji Światło w Toruniu. Wszystkim, którzy mogą pomóc mogę tylko powiedzieć - wielkie dzięki. Wiem, że niektóre Syrenki mi już pomogły i dlatego z nadzieją liczę na nie. Dla nas liczy się każda nawet najmniejsza wpłata. Siostra Sławka Link Zgłoś
alicja518 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 20:18 zamknięty Zapomniałam jeszcze dodać, że jego strona internetowa to www.slawekdobuszewski.neostrada.pl Idę jeszcze na nk bo muszę też wpisać takie prośby dla jego znajomych. Jutro jestem na 12 godz. w pracy, ale w środę mam wolne więc będę tu pa, pa Ucho przepłukała mi laryngolog po znajomości i słyszę!!! Dobranoc Syrenki Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 20:19 zamknięty Alicjo, teraz ja się czuję niezręcznie, bo mnie uprzedziłaś , a miałam to właśnie zrobić w Twoim imieniu usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
wikiam Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 18:34 zamknięty Gosienko wybierasz obrazek i klikasz na niego. Wtedy pojawi się osobno i po kliknięciu prawym klawiszem u mnie się pojawia kopiuj adres obrazka, może też być kopiuj adres URL grafiki. Następnie przechodzisz do edycji postu, nad okienkiem znajduje się między innymi IMG, klikasz na to, wtedy pojawi się ramka i wklejasz do niej ten adres , powinien pojawić się obrazek, sprawdź sobie zawsze w podglądzie Skorzystałam z instrukcji Olikkk 41 lat lat, 08. 2012 usunięta macica z przydatkami, hp-nowotwór złośliwy, guz Krukenberga, Poznań Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 20:31 zamknięty Udało się ! Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 20:46 zamknięty W ubiegłym roku, wykorzystałyśmy w tej akcji taką fotkę, więc i tym razem Wam podaję Można ja zamieścić na Naszej Klasie, Na GG, w profilu na forum i gdziekolwiek się da Mam nadzieję, że i w tym roku uda się zebrać ładną kwotę, czego życzę Sławkowi i całej rodzince Alicji usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 21:08 zamknięty Witajcie kochane kobietki Bardzo dużo napisałyście nie daję rady tego wszystkiego ogarnąć, ale to dobrze, że jesteście i to takie kochane Pozdrawiam Was wszystkie Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 21:08 zamknięty Witam wieczorkiem dziewczyny Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:06 zamknięty Dziś tak z doskoku do Was zerkam, bo walczę na kilka frontów Widzę, że radzicie sobie doskonale to z tym, to z tamtym i bardzo się cieszę Gosiux - brawo Wikiam cieszę się, że masz się lepiej Julciu - gratuluje smacznych naleśniczków i wytrwania w abstynencji Bulbiś dla Ciebie też gratulacje za skuteczne odstawienie dymka Iwonko dbaj o odżywianie w pracy Naciu masz zapas, możesz sobie troszkę pozwolić na pyszności Ciosku trzymaj się, będzie dobrze Alicjo oby udało się i tym razem uzbierać ładną sumkę Do zobaczenia w środę Tessuniu jak miło znowu Cię widzieć Doskonale rozumiem, że ogarnąć się nie da Po takiej przerwie, bez szans, ale przynajmniej Cie uściskam jak już jesteś i życzę Ci zdróweczka Elu , gdziekolwiek jesteś i cokolwiek robisz - buziak dla Ciebie Oczka mam zmęczone i kark od siedzenia przy komputerku, więc oddalę się już i życzę Wam spokojnej , dobrej nocki usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 23:08 zamknięty Wpadam jeszcze ja na momencik Jakoś nie umiałam wcześniej wygospodarować czasu wyrobiłam ciasto na chlebki ,przygotowałam częściowo obiadek na jutro ,oczywiście pojeździłam na rowerku prysznic i .....już zrobiło się tak późno Oliczku dziękuję bardzo Tessunia przytulam Cię do serducha Wikiam cieszę się ,że już lepiej się czujesz Alicjo i w tym roku pamiętam Iwonko , błyskawicznego wyleczenia oczka Ci życzę Ciosiu trzymam paluchy Julcia powodzenia Mariatydko,Gosiux,Naciu,Eli i wszystkie kobietki kolorowych snów Gosiu załapałaś gratulacje Pozdrowienia dla dziewczyn ,które nie mają czasu tu zaglądać Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:11 zamknięty Dobry wieczór kobietki dzisiaj znowu późno do Was zaglądam,ale po pracy wyskoczyłam z synem na zakupy,i tak z rozmachu kupiłam sobie buty do nart i kurtkę..była wysoka przecena i szkoda by było nie wykorzystać,buty pewnie do pracy i na spacer nie ubiorę ..ale kurtka może być na wyjście...Tessunia jak miło ,że wpadłaś do Forumkowa...może mi coś podpowiecie,boli mnie oko,czym można sobie przyłożyć,mam w lewym rogu zaczerwienione,czy to może być jęczmień .. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:13 zamknięty Olikku..spokojnej nocki.. Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:22 zamknięty iwon62510 sprobuj jakims zlotym pierscionkiem albo obraczka potrzec oko .jesli to poczatek jeczmienia to powinno pomoc Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:30 zamknięty Iwonko jeśli czymkolwiek przykładać na "już" , to zaparz rumianek , zamocz gazę i przyłóż do oka - rano może być sklejone ropą , więc przemyj delikatnie rumiankiem. Daruj sobie pocieranie złotem Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:31 zamknięty Nacia dziękuję,zobaczę do rana co z tym fantem zrobić... Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:34 zamknięty Mariatydko.. myślałam o rumianku,albo też herbacie,ale jak tu z kompresem na oku z Wami popisać... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:40 zamknięty Dobranoc już właściwie już śpię, Iwonko - usłyszałam o oku i jestem na mnie herbata mocna zwykła działała. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:40 zamknięty Iwonkp nie pisać , tylko dać oku odpocząć i położyć się wcześniej spać Dobranoc Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 28.01.13, 22:58 zamknięty Dziękuję moje Anioły ....za pomoc..tak też uczynię ,grzecznie pójdę lulu....spokojnej nocki..dobranoc.. Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 06:29 zamknięty Witam wszystkich z rana z życzeniami spokojnego dnia . Dzisiaj wolne , więc zajmę się nic nie robieniem . . Ciekawe jak tak nasza Grazia, mam nadzieję ,że już po operacji i teraz może być tylko lepiej . Pozdrawiam. Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 06:52 zamknięty O widze ze nie tylko ja rano wstaje.u nas plus 6. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 07:41 zamknięty Dzień dobry kobietki...miłego dnia ...ranne ptaszi ,cierpicie na bezsenność..Nacia,Gosieńka....zostawiam kawusie iśniadanko..spadam do pracy.. . Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 07:46 zamknięty iwon62510 dzieki za sniadanko Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 08:44 zamknięty Gosiux,Naciu,Iwon Myślę ,że Grazia jest już po i szybciutko wróci do nas Iwonko szybkiej dniówki i dzięki za śniadanko w uroczym otoczeniu Włożyłam chlebki do piekarnika ,więc czekając na wypiek ,kawkę wypiję z Wami Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 08:52 zamknięty bulbinka536 nie katuj nas zeby takie smakowyki rano Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 09:18 zamknięty Dzień dobry Tzn byłby całkiem dobry gdyby nie ten wiatr:/Głowy urywa.... Wywiadówka wczoraj zaliczona, ogólnie bardzo dobrze, tylko jest bardzo powolna No i znowu mam problemW związku z problemem mojej córci chciałam ją zabrać do neurologa do Czech,bardzo dobry specjalista.Niestety wczoraj się dowiedziałam o koszcie wizyty wraz z eeg głowy bo na tym mi zależy i o mało ze stołka nie spadłamJedyne 2100koron co na nasze wychodzi jakieś 380złBędzie trzeba kombinować......I się śpieszyć bo lekarz już wiekowy Mam nadzieję,że Grazia prędziutko do domku wróciCała i zdrowa i z dobrym samopoczuciem Bulbinko pychotka jak zawsze Uciekam jakąś zupkę wymyślić bo potem muszę córę ze szkoły odebrać i nie będzie kiedyA synek głodomorek Miłego wtorku Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 09:35 zamknięty Oagnieszko gratuluję zdolnej córci Nie możesz u nas załatwić skierowania do neurologa? Przecież tu chodzi o dziecko ! Iwonko jak dziś wygląda sytuacja z oczkiem ? Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 09:43 zamknięty Bulbinko byłam u nas u neurologa i stwierdzam,że to jasnowidz a nie neurologNikt nie chce Jej na eeg posłać bo ponoć nie trzeba A ten lekarz z Czech jest bardzo dobry, do Niego na wizyty jeżdżą ludzie nawet z Pomorza i centralnej Polski.Ma podobno bardzo dobre podejście do pacjenta i nie olewa ich tylko stara się pomóc.Był szefem od mojej koleżanki,więc mam nadzieję,że przez wzgląd na Nią spuści trochę z ceny?Zobaczymy. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 09:51 zamknięty Oagnieszko życzę Ci aby się udało a ,swoją drogą nie mam już słów do tego wszystkiego, co się dzieje w naszym kraju Oddalam się od kompa ,bo trzeba dokończyć obiadek i wyszykować się do pracy ,no i chlebusie zaraz wyciągam pachnie w całym domku Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 10:22 zamknięty Bulbiś, ale Ty jesteś szybka Ranek a Ty już chlebki wypiekłaś, w Forumkowie podyżurowałaś, a ja dopiero wróciłam do domciu, po codziennych, porannych wędrówkach i gdzie tam do domowych i forumkowych obowiązków Gosieńkox spokojnego relaksu w dniu dzisiejszym Naciu witaj Widzę, że też jesteś rannym ptaszkiem Iwonko, oczko miało wypocząć w nocy, a nie chciało spać ? Jak się miewa dzisiaj ? Spokojnego i zdrowego dnia w pracy Julciu powodzenia we wszystkim co dziś zaplanowałaś Pokażesz nam efekty Twojej twórczości ? Ciosku - zadowolenia ze spotkania z ginem Aguś życzę, żeby udało Ci się dostać do tego dobrego lekarza Wszystkim odwiedzającym nasze forum, życzę miłego dnia i dużo zdrówka usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 10:30 zamknięty Oliczku witaj słonko Oj ,Ty już mnie tu nie czaruj bo z całą pewnością kawał dobrej roboty odwaliłaś po za domkiem No teraz to już uciekam ,bo się nie wyrobię Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 11:16 zamknięty Olliczku mówisz masz - pokażę, jak mi się uda to zaraz - w innym wątku ale to żaden talent, potrafi to każdy zrobić tylko trzeba troszkę wyobraźni Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 11:40 zamknięty Witam kobietki kochane Oliczku jestem i dziękuję . Czasem udaje mi się tylko poczytać. Czytam, żeby potem nie mieć zbyt dużo zaległości. Kiedyś zdarzyła mi się większa przerwa i mam lukę . Nijak nie mogę do tego wrócić. Teraz kiedy pełna obsada w domu trudno z pisaniem. A jeszcze jakieś odwiedziny w międzyczasie bywają . Alicjo będę pamiętała o Twojej prośbie i mam nadzieję, że znowu znajdą się ludzie dobrej woli . Zdrówka Wam wszystkim i Waszym bliskim życzę moje drogie Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 15:56 zamknięty Hej kobietki Eli buziaczki dla ciebie cichutko dziś w syrenkowi Dużo syrenek się wykruszyło lub sporadycznie wpadają Jeszcze 4 godzinki teraz mała przerwa na herbatke 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 16:19 zamknięty Bulbi . Łykam kawę i zerkam do Was siedząc przy krawędzi biurka . A młody mnie pogania, żebym nie przeszkadzała . Link Zgłoś
eli-50 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 16:24 zamknięty Miłego popołudnia życzę................. Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 16:27 zamknięty No niestety pogoda za oknem zniechęca mnie do życia.Dla rozrywki leżę i oglądam kolejne odcinki "Chirurgów". nawet nie chce mi się iść zrobić kawę. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 17:13 zamknięty To ja już po obiadku : ziemniaczki, klopsiki w sosie śmietankowo-koperkowym i ogóreczki z cebulką, które strasznie lubię. Odpocznę i jadę na ten aerobic Ciosku - jak u lekarza ???? Babetka już się przygotowuje, a Grazia chyba już po...Bulbinko - faktycznie, mniej dziewczyny starsze już piszą.... Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 17:43 zamknięty No i usłyszałam od lekarza "Co mi po zdrowej pacjentce????????" Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 18:23 zamknięty Dokąd nie poszłam do apteki to myslałam, że naprawdę jestem zdrowa ale jak mnie skakowali to mnie zatkało. Zmiana plastrow bo sie skarżyłam na Climarę, jakieś globulki na suchość i cos na flore bakteryjną, prawie 2 stówy... I jeszcze tego wszystkiego nie było dopiero sprowadzą. Może ta Climara nie była taka zła.................. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 18:24 zamknięty Ciosku super, a tak się bałaś, widzisz. A ja się wkurzyłam, przychodzę na ćwiczenia a tu pusto, z uwagi na to, że jest to w budynku gdzie pracuję - sprzątaczka pokazała mi grafiki zajęć i patrzymy a tu na 16.30-17 było niby dziś jak ja ją dorwę, już 3 raz godziny pomyliła. No to się naćwiczyłam...w domu poćwiczę teraz. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 18:34 zamknięty No się wkurzyc można.... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 19:12 zamknięty wpadłam zobaczyč czy Ciosia już się zameldowała i widzę ,że przyniosła dobre wieści Bardzo się kochanie cieszę ,że jesteś zdrowa No kasiory wydałaś koszmarnie Eli. tak to jest z młodymi mój zakupił sobie tablet ,więc mam pierszeństwo Julciu przykro mi ,że ćwiczonka nie doszły do skutku ,ale w domku nadrobisz Ja dziś troszkę ćwiczyłam hmmm o ile można nazwač to ćwiczeniami ale ze mnie niezdara zaraz zmykam do domku Miłego wieczoru Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 20:29 zamknięty Hej , hej No to widzę, że dziś załatwili i Cioska i Julcię Skoro pacjentka jest zdrowa, to dlaczego musiała zostawić tyle kasy w aptece ? Ciosku, może przynajmniej nowe plasterki będą lepsze Julciu, jak ja nie cierpię takich ludzi, którzy wprowadzają innych w błąd Jakoś nie ufam takim ludziom Przecież każdy ma jakieś plany, obowiązki i musi się nieźłe nagimnastykować, żeby wszystko pogodzić ze sobą, a tu masz babo placek Biedna Julcia Prace oczywiście cudeńka Ja nic z takich rzeczy niestety nie potrafię, więc nie mów proszę, że każdy potrafi Vikuś i u nas zima odchodzi i robi się niefajnie Elu niech Ci młodzi i starsi nieco wspólnie fundną osobisty sprzęt i będziesz niezależna Bulbiś oj tam, z pewnością moje prace w porównaniu z Twoimi, to śmiech na sali Ale zrobiłam dziś pierożki, ku ogromnej radości wnusia Zmykam jeszcze, bo coś ciekawego chciałam zobaczyć w TV To na razie usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 20:42 zamknięty Aż strach pomysleć ile w aptece zostawi chora pacjntka? A tak w ogóle to próbowałam wydębić systen, który tu parę z Was używa. Łomatko co sie nawydziwiał, że w moim przypadku to to, a w innych co innego i że za duzo zgłaszam skutków ubocznych a systen jest podobny i trzeba coś co ma więcej(albo mniej nie pamiętam) jakichś..genów, estro, andro dibali wiedza co. No koniec końców wysłuchałam, pokiwawałam głową, wzięlam receptę a dalej już wiecie. nastepna wizyta za 2 miesiące. Już zaczynam zbierać kasę czyli zero przyjemnośći, żadnych słodyczy, wyjść do kina i spotkan na mieście. Własny placuszek, piwo za 2,50 w domu, nalewka z aronii, paluszki i koleżanka w domu. Do tego same spacery, ewentualnie do garażu zobaczyć czy samochód w nim stoi i uzbiera sie na wszystko Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:14 zamknięty Ciosku niestety te preparaty na suchość tak tną po kieszeni.Jak juz pisałam ja suchości pozbyłam się po sanatoryjnych tamponach borowinowych. Teraz już plastry działają na mnie super choć ciągle drżę przed zakrzepicą. Czasami zrobi mi się lekko cieplej ale to cud w porównaniu ze stanem przed październikowym. Ciosku to dostałaś nowe plasterki czy ciągle te same bo jakoś dzisiaj kiepsko chodzi moja głowa! Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:27 zamknięty Viko dostałam cos nowego ale co to jeszcze nie wiem co, bo jeszcze nie odebrałam z apteki. Ten "wyjątkowy" lek oczywiście w dawce nierefundowanej sprowadzą mi jutro. Z Twoją głową jest ok to raczej z moim przekazem nie bardzo bo widać wizyta kosztowała mnie nie tylko sporo kasy ale pożarła też umiejętność precyzyjnego wysławiania się. Pisemnego też. Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:39 zamknięty jak tak poczytam to sobie mysle ile kobiety musza sie nameczyc. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:44 zamknięty Naci no i może dlatego mamy jeszcze wspólne tematy.Faceci o samochodach, piwie, piłce nożnej i grach komputerowych, a my o naszych dolegliwościach też. Wyobrażacie sobie facetów rozprawiających z takim zaangażowaniem jak my o prostacie na przykład. A cholera wie może i jest takie forum ale tylu postów na pewno nie wyprodukowwali!!!!!!!! Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:45 zamknięty Juz się chyba pożegnam bo chyba głupio gadam Dobranoc. Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 21:54 zamknięty A któremu chłopu by się chciało pisać! Przecież on mając katar umierają i na ten temat książkę by napisali, mając sekretarkę. Mój poszedł na nockę a ja mam zadanie wirtualnie zakupić przewód hamulcowy, lewy.....itd. Bo od tego jest baba nawet jak nie prowadzi autka on tylko zamontuje. Ciosku a może by pójśc do innego gina? Tańszego dla kieszeni? Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:01 zamknięty no te chlopy.zebyscie mojego widzialy jak latal bo zona na operacje czeka no i okazja byla do monopolowego zajsc no bo przeciez problem mial Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:07 zamknięty Dobry wieczór kobietki wieczorkiem (późnym)..w ciągu dnia tylko zdążyłam poczytać,a na pisanie już czasu brakło... ..Ciosku to fajnie ,że wszystko u Ciebie fajnie,tylko z tą kasą w aptece,trochę mniej fajnie..ale cóż coś za coś,ojj też muszę się do gina w końcu wybrać,bo pół roku już minęło . ..moje ślepie już nie tak źle,jeszcze troszkę boli,ale dzisiaj zakupiłam świetlik,podobno na okłady na ślepia najlepszy.. .Olikk z czym te Twoje pierożki...już mi smaka narobiłaś.. .Nacia..z tymi dolegliwościami,to każdy coś ma,tylko my tu się nawzajem wsperamy..i musimy o nich pogadać Julcia Ty to bardzo zdolna manualnie jesteś.....że ho..ho. .Bulbi to Twoje śniadanko ,to idealne na lekką dietkę było.... Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:09 zamknięty Viki to Ty i elektryk i mechanik samochodowy ??? Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:18 zamknięty Viki pewnie maz chcial zebys to Ty zaplacila ,po co ma ruszac swoje zaskurniaki, Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:24 zamknięty Niestety nie mam swoich dochodów ale nieograniczony i niekontrolowany dostęp do wspólnego konta gdzie są tylko jego dochody. Jak twierdzi on jest od wpływów a ja od wypływów gotówki, i on nie zamierza sobie zawracać głowy pilnowaniem pieniędzy! Jak chce kieszonkowe to grzecznie prosi! Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:16 zamknięty oj na dwadzieścia minut wcięło prąd w połowie miasta. Juz pomyślałam o moim zamrażalniku. Naci mój biedak nawet się dobrze napić nie może bo jest ciągle przed pracą albo zmęczony po pracy. A w jednej i drugiej pracy jest prowadzący auto. Musi pilnować promili bo ma prawko od kat. A do E czyli cały komplet. Szkoda to stracić! Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:18 zamknięty Iwon ja jestem od załatwiania wszelkich problemów. Nie wiem jak ta część wygląda ale mam dokładną nazwę i dostęp do kasy- może coś zamówię sobie ? Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:23 zamknięty vika45 o tak musi uwazac bo to za drogi gips Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:25 zamknięty No trzeba isc spac bo jutro do szkoly trzeba wstac Dobrej nocy wszystkim zycze Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:35 zamknięty Dobranoc kobietki spokojnej długiej nocki Wam życzę. usunięta macica 1 marca 2011, łódzkie 1965r Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 22:50 zamknięty No to i ja idę spać w towarzystwie Bonda Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 23:07 zamknięty Kobitki się pokładły do łóżeczek, a ja jeszcze wpadłam na chwilkę Ciosku, może nie będzie tak źle i na jakieś piwko z koleżanką uda się wyskoczyć Po męskich forach nie klikam, ale kto wie czy oni też sobie nie pogadują o prostatach Viuś cieszę się, że nowe plasterki tak dobrze na Ciebie podziałały Jak Twój mąż pracuje na dwa etaty, to nie ma czasu wydawać kasy, więc zatrudnił księgową -zaopatrzeniowca i firma działa Iwonko u mnie najczęściej pierożki z mięskiem, bo takie wnusio lubi najbardziej No to i ja się oddalę, wcześniej życząc wszystkim dobrych snów, oby noc dla nikogo nie była bezsenna Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 23:42 zamknięty Wpadłam na chwilkę aby powiedzieć spokojnych snów kobietki Parę postów ,ale nie mam sił już pisać chociaż miała bym coś do powiedzenia -szczególnie o facetach he he Chyba perspektywa dwóch zwariowanych -czasowo dni pod rząd,mnie dołuje no i,,,, ćwiczenia Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 08:57 zamknięty DZIEŃ DOBRY !!! Witajcie Iwonko, Gosiux, Naciu, Bulinko od rana zajęta jestem robieniem kwiatów wiosennych Origami, az milutko mi tutaj jest, Iwonko - dziękuję - wypróbuję, Bulbinko - dziś 1 zajęcia moje - ciekawe...Graziu - przesyłam moc uścisków i dużo zdrówka. Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 29.01.13, 09:17 zamknięty Naciu zdrowe płatki he he Julcia to powodzenia i nie przeforsuj się Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 06:36 zamknięty Witam. Tradycyjnie jak mam wolne to otwieram Forumkowo . No ja tak mam ,że ja skowronkiem jestem, rano wstaję beż problemu ( z małymi wyjątkami ) ale wieczorem siedzę już ledwo , ledwo . I aż mnie dziwi , jak ja nocami daję radę pracować . A dzisiaj to już o 4.00 byłam wyspana , ale leżę , leżę , dalszego snu nie widać , no to kawka , laptop na kolana cała prasówka w ruch. Nie chcę głośno mówić ale chyba mój laptop kończy żywot , ekran cały kolorowy , w paski i takie różne się robi ,ciężko mu zaskoczyć ! No żesz ! Trochę by mnie pociągnęło gdybym musiała nowy kupić . I tak tylko jak włączam , to patrzę ,żeby tylko się otworzył . A teraz bez niego to nudno , nie da rady teraz . No żesz ! Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 08:33 zamknięty witam wszystkie kobitki xxxgosienka43xxx ja tez mialam nie ciekawa noc ,piesek troche nie dal ale na szczescie nie az tak dlugo. Ja mam stacjonarny komp ale tez za kazdym razem jak wlaczam to patrze czy sie wlaczy bo juz raz byl u doktora Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 09:04 zamknięty Dzień dobry, kawusia na początek dnia, dużo zdrówka dla Babetki i Grazi , dla wszystkich wiele miłości, radości i uśmiechu, bo wiosna już tuz tuż, ja na małe zakupy i do pracy lecę, dalej jestem sama, koleżanka na temblaku mu rękę i nie wiem kiedy wróci.... Cudownej środy !!!!! Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 09:33 zamknięty Paskudnie wygląda za oknem pada deszcz ,śniegu resztki i brud dookoła ... Gosiu x ,Naciu,Julciu stawiam śniadanko i poczytam inne wątki Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 10:36 zamknięty Dzień dobry kobietki..miłego dnia Wam życzę...zostawiam troszkę słoneczka,bo buro na dworku...Nacia ...Ty to skowronek jesteś...Bulbi,Julcia ..dzięki za śniadanko i kawusię..ja przy tej pogodzie już drugą zaliczyłam,a pecynka coś boli..... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 11:04 zamknięty Naciu - nie wiem, niektore leki przeciwbolowe obnizaja cisnienie, ja to w ogole mam niskie...Iwonko , bo własnie cisnieien sie zmienia i łepek boli, ponad to u nas wieje to też na pecynki działa Bulbiś - proszę tu konsekwentnie ćwiczyć wieczorkiem jak wrócisz to też, ja z hanklami na YouTube się już nauczyłam, bo mam piłkę ćwiczeniową też, to fajnie mi to szło wczoraj. Beciku - numer zły! Link Zgłoś
naci43 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 11:16 zamknięty julcia3-1ja żadnych przeciwbólowych nie biorę Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 11:22 zamknięty Nacibyć może babskie narządy nie pracowały jak trzeba i hormony mąciły wszystko. Teraz się to unormowało i ciśnienie wraca do normy. Tu tak spadło ciśnienie atmosferyczne,że głowa mi odpada,a miałam w planie przetarcie okien bo świata nie widać. Jeszcze jedna tabletka i spróbuję zabrać się do prac domowych Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 11:27 zamknięty Vika,Iwon hej kobietki Ja zaraz maszeruje do lekarza ,a potem spóźniona do pracy Odezwę się potem z komórki Miłego dnia dziewczyny Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 11:50 zamknięty Vikuś - nie przepracuj sięodpoczywaj jak łepka boli, no aż dziw że mnie nie boli jeszcze...póki co...ale czuje na dworze taka niemoc, aż brak powietrza jakoś.... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 12:20 zamknięty Witajcie już w samo południe Jak zwykle godziny przedpołudniowe uciekają mi nie wiadomo kiedy Miło Was widzieć jak zwykle każdego dnia Gosiux, Naciu - trzyma kciuki, żeby Wasze kompiki posłużyły jak najdłużej Julciu jak Ty dziś od rana energiczna i radosna Aż miło Bulbiś, Iwonko głowa do góry, słonko kiedyś wróci na bank Vikuś sprawnej główki i bez bólu Pewnie już zauważyłyście, że dodałam jeszcze jedną prośbę o wsparcie 1% podatku, kolejnej naszej Syrenki, czyli Tosi , a raczej jej Dominika Jest nas już tak dużo, a wszystkie bardzo życzliwe, więc jestem przekonana, że uda się podzielić procenciki nasze, naszych bliskich i przyjaciół tak, żeby starczyło i dla Sławka i dla Dominika Są wśród nas księgowe, które z pewnością będą rozliczały podatki innym, więc można zachęcić te osoby, które wcześniej tych odpisów nie wykorzystywały Można zrobić tak wiele dobrego, ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka Linki z numerem KRS są zamieszczone na naszej stronie tytułowej i w wątku Tekst linka. A my dziś dostąpiliśmy zaszczytu i otrzymaliśmy zaproszenie na wesele .... Zastanowił mnie nietypowy tekst, jaki tam wyczytałam Goście Drodzy, Goście Mili radość byście Nam sprawili, w szczęście nasze inwestując, kartkę zdrapkę nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedna noc. Może stara jestem, ale nie kumam o jakie niby zdrapki chodzi Czy ktoś wie co teraz za zwyczaje panują ? bo już wieki całe na weselu nie byłam, ale teraz chyba się zacznie lawina usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 14:29 zamknięty do olikkk - tak jak już ktoś napisał , chodzi o te zdrapki co się w kolekturze kupuje . To co masz wydać na kwiaty to wydajesz na zdrapki . Jedni chcą totolotki, inni przybory szkolne czy maskotki dla dzieci ( gdzieś tam potem to zawożą), a nawet spotkałam się ,że chcą karmę dla zwierząt . Niektórzy potrafią bukiety z tych zdrapek zrobić tak coś jak bukiety z lizaków czy cukierków . Moja koleżanka też ostatnio kupowała zdrapki na wesele , ale kwiaty też kupiła, bo jakoś dziwnie jej się wydawało iść na wesele beż kwiatów. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 14:42 zamknięty no właśnie - i to jest potem kupowanie podwójnych prezentów, bo bez kwiatów to nie wypada. MY ostatnio na wesele kupowaliśmy maskotki, które lądowały w Domu Dziecka. Ale kwiaty też kupiliśmy Syn znowu kupował kupony totolotka, wygrali na upatrzony odkurzacz (1000 zł) Link Zgłoś
xxxgosienka43xxx Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 18:06 zamknięty No i jeszcze miałam dodać ,że 2 dni odchudzania były już za mną , po czym dzisiaj poległam i spożyłam pierogi, fasolkę po bretońsku , słodką bułeczkę ...... No i ooooooo! Jak będę następny raz w kościele to muszę pomodlić się o rozum dla mnie , bo ja tą silną wolę mam taką słabą i tak to się kończy . Ale jutro odpokutuję bo w piątek zaplanowałam ważenie . No żesz ! Jak mi silna wola nie wróci to serio -chyba będą mnie w telewizji pokazywać . Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 18:22 zamknięty Witajcie wieczorkiem kobietki..ojj Ciosku pyszna ta Twoja szarlotka z lodami,ja się dzisiaj pokusiłam o naleśniki z serem,Naciu to ciśnienie to chyba faktycznie tak skacze,ja to miałam bardzo niskie czasem 80/30...i po każdym mierzeniu szok,że jeszcze żyję,ale z czasem się wyprostowało ...Eluś zakupy się udały,tylko pogoda paskudnia ..Olikk jak wieczór z wnusiem.chyba super...mój wnusio teraz z mamą..już mi się za nim tęskni,..Viki część do autka zakupiona ..Julcia jak aerobik,zakwaski się nie porobiły.. .Bulbi ...Mariatydko..gdzie jesteś ???? Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 19:04 zamknięty Czołem Kobietki Elu, Iwonko dziękuję Wnusio ma się nieźle i już w objęciach rodziców Ma dalej katarek, ale chodzi cały czas do przedszkola, bo gdyby za każdym razem zostawał w domu z tego powodu, to chyba by go tam nie widzieli No tak ma, że często ma katar i kaszel Teraz jest z nami 2-3 godziny i twierdzi, że zdecydowanie za szybko rodzice po niego przychodzą Ciosku nie dziwię się, że się skusiłaś, toż to takie pyszne Julciu, Neciu , a ja myślałam, że to mój gin jest najmilszy i najbardziej przystojny Czyżby wszyscy tacy byli ? Tak Tessuniu szykuje się imprezka w kwietniu, ale jakoś nie specjalnie mnie to cieszy, choć już nie pamiętam kiedy balowałam na weselu ... A tak, 6,5 roku temu u moich dzieci Trochę się boje , bo teraz rozerwie się pewnie worek, a ponieważ ilość dzieci naszego rodzeństwa to sztuk 24 !!! to macie jasność ... Tyleż było za nami chrztów i Komunii ... Gosiux takie maleństwo i tak długo idzie Dzięki Wam za podpowiedź w sprawie zdrapki na wesele Co to te młode nie wymyślą usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 19:19 zamknięty ..a u mnie dzisiaj wolny wieczór i wzięłam się za prasowanko. .i zaglądam do Was.. Link Zgłoś
tessunia49 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 19:29 zamknięty Iwon ja też poprasowałam i mam dyżur przy oknie bo... czekam na księdza, dziś mam kolędę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 19:34 zamknięty Tessuniu to do Ciebie jeszcze ksiądz nie dotarł ? Wczoraj też miałam księdza w domku, bo wnuś występował w tej roli Głosił bardzo ciekawe kazania, więc nagrałam, mogą się niejednemu przydać usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 10 :) 30.01.13, 19:30 zamknięty Iwonko to fajnie, że masz spokojny , wolny wieczór Przy żelazku się rozgrzejesz, no i możesz być z nami w kontakcie Tessuniu bardzo się cieszę, że masz masz przynajmniej tyle czasu, aby nas poczytać Znaczy jesteś na bieżąco i bardzo się cieszę