IP: *.eranet.pl 01.09.04, 10:37
Jak najdluzej spozniala wam sie misiaczka, u mnie w piatek bedzie 2 tydzien i
zaczynam sie martwic zblizenia z facetem nie bylo. Tylko lekki petting. Miala
coprawda jedniodniowa podroz wesele znajomego i pogrzeb w rodzinie troszke
stresow bylo. Tylko 2 tygodnie to zaczyna mnie niepokoic. Ile najdluzej wam
sie spoznial?
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Jak u was 01.09.04, 10:50
      Nie wiem, jakie są rekordy, ale na razie postaraj się nie panikować, choć wiem,
      że to nie takie proste. Nierozsądny lekarz na wejściu zacznie Cię faszerwać
      hormonami, rozsądny każe poczekać jakieś 2 miesiące. Zatrzymanie okresu może
      wiązać się i ze stresem, i z wyjazdami, i ze zmianą klimatu, i z weselnymi
      szaleństwami. Na razie dbaj o siebie i zajrzyj tu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=14400770
      16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
    • Gość: lilith76 Re: Jak u was IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.09.04, 13:14
      po dwóch tygodniach opóźnienia - wyedukowana na tym forum - poszłam na usg
      dopochwowe, gdzie zobaczyłam torbiel na jajniku. potem to już tylko kilka dni
      na Luteinie.
      • Gość: Donia Re: Jak u was IP: *.eranet.pl 01.09.04, 14:25
        Nie strasz mnie, sadze ze to raczej przyczyna stresu, pytanie tlko jak dlugo
        moze sie opozniac. Zanalazlam na forum ze nawet 3 tygodnie. Jak sie do piatku
        nie pojawi to chyba bedzie problem zaczynam miec juz male schizy, petting o
        ktorym pisalam raczej nie jest przyczyną facio nawet nie wprowadzil palca do
        przedsionka pochwy. Ciaza to jest wrecz niemozliwe (mam nadzieje).
        • lilith76 Re: Jak u was 01.09.04, 16:12
          skoro ciążę wykluczasz, to możesz jeszcze odrobinę poczekać.
          ja mam ciężki PMS i spóźnianie się @ tylko go wydłużało (trwał w sumie prawie
          miesiąc...). chciałam wreszcie wywołać okres, bo inaczej stałabym się
          niebezpieczna dla otoczenia.
    • Gość: dziewcze Re: Jak u was IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:24
      teraz spoznia mi sie 4 dni ... juz do tego jestem przezwyczajona bo aktualnie
      chcemy z pania ginekolog moje @ unormowac wink)) a moze po prostu jestem w
      ciazy ... piersi mnie bola ale to juz prawie 2 tygodnie bedzie wiec nie wiem o
      co chodzi ... poczekamy zobaczymy wink)))))))
      • Gość: Madzia Re: Jak u was IP: 62.233.236.* 01.09.04, 14:34
        Ja od zmyslow odchodzilam jak przez 3 miesiace nie mialam miesiaczki, wszystko
        bylo mozliwe ale spodziewalam sie tylko jednego- ciazy! Mylilam sie!!
        • Gość: Donia Re: Jak u was IP: *.eranet.pl 01.09.04, 14:53
          90 dni faktycznie koszmar ja juz po tygodniu dostaje swira. My kobiety mamy
          przechlapane.
    • Gość: Kasia Re: Jak u was IP: *.net.autocom.pl 01.09.04, 17:07
      2 tygodnie to dla mnie norma, po prostu co jakis czas tak mi sie zdarza, a
      najdluzej to 3 miesiace.
      Pewnie to wynik stresu, wiec nie masz sie czym przejmowac, a jezeli zaczniesz
      panikowac to po prostu zrob test ciazowy i wtedy sie upokoisz. Jak sie okres
      nie pojawi to musisz isc do ginekologa i dostaniesz progesteron na wywolanie
      okresu i po sprawie.
      Pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka