tanebo0001 26.04.26, 09:45 Który z nich jest bardziej bliższy modelowi nowoczesnego mężczyzny? Hassan Piker czy Travis Kelce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo0001 Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 10:15 Dwóch najbardziej feministycznych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 12:27 Ależ ty masz w głowie siano, człowieku. tracić czas na takie pie...ty... Szkoda życia. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:19 Nie wiem kim są, co robią ani jaki jest model nowoczesnego mężczyzny. Jesteś w stanie to napisać własnymi słowami a nie wrzucić godzinny film z YT? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:39 OK. Hassam to Turek wychowany w USA. Antysyjonista, lewicowiec jeśli chodzi o ekonomię - popiera pracowniczą kontrolą nad środkami produkcji, feminista intersekcjonalny ogólnie woke. Ogólnie przeciwko wojnie w tym nie popierał Ukrainy i białej supremacji. Travis Kelce - chłopak Taylor Swift. Luzak. Owłosiony duży, radosny i pogodny młody mężczyzna. Nie prezentuje poglądów politycznych. Męskie zainteresowania w rodzaju łowienie aligatorów gołymi rękami w bagnach Florydy. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:41 Lepiej zajmij się czymś pożytecznym bo głupoty ci w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
call_me_loretta Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:45 tanebo0001 napisał: > Antysyjonista, lewicowiec jeśli chodzi o e > konomię - popiera pracowniczą kontrolą nad środkami produkcji, feminista inters > ekcjonalny ogólnie woke. Ogólnie przeciwko wojnie w tym nie popierał Ukrainy i > białej supremacji. Feminista intersekcjonalny, mówisz. Ja myślałam, że to zwykły piwniczak żyjący z żebrania w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 12:02 Dziękuję za odpowiedź, doceniam. Najwyraźniej masz mnóstwo wolnego czasu, super, ale nie rozumiem z jakiego powodu zajmują cię te, yyy, osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
campari-spritz Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 13:33 Kropla drąży skałę. Może typ kiedyś w końcu wyjdzie z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:28 Nie wiem kim oni są pierwsze słyszę. Znam tylko w Kielce, miasto takie Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 11:31 Też się zastanawiałam, o co chodzi z tym Hassanem w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kelce vs Hassan 26.04.26, 12:21 Mam nowoczesnego mężczyznę w domu. Model dla mnie idealny. Nie ma na imię Hassan i nie pochodzi z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś