gabrielle76 09.03.09, 20:00 Jak sobie radzicie z niestrawnościami??? Jak one u Was przebiegają i jak je leczycie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Niestrawność 09.03.09, 21:08 Po długim czasie miałam ostatnio, ale tylko dlatego, że na służbowym wyjeździe pofolgowałam sobie z przepysznym jedzeniem- pomogło mi ograniczenie jedzenia i herbata miętowa. Gdy jem normalnie, nie mam takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Domu Re: Niestrawność IP: *.mlyniec.gda.pl 09.03.09, 23:25 kilka rad na polepszenie trawienia: www.jestempaniadomu.pl/?s=trawienie&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
barynska Re: Niestrawność 18.05.26, 15:38 Korzystałam z Asecurin Entero podczas wyjazdu zagranicznego i jestem pozytywnie zaskoczona. Preparat pomógł utrzymać komfort jelitowy mimo zmiany diety. Ma prosty, dobry skład i wygodne dawkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
barynska Re: Niestrawność 18.05.26, 14:47 Uważam, że Ibenormin działa super, szybko i cenowo jest okej. Magiczne kropelki, które są dużo lepsze niż krople żołądkowe. Odpowiedz Link Zgłoś