Gość: kola IP: *.acn.pl 12.01.04, 16:41 www.amica.com.pl/prods.php?pID=HK1703&cID=66 jak myślicie? nie ma prowadnic teleskopowych i termosondy, więc jest i tańsza. Jeśli ktoś ma ten model, proszę niech podzieli się doświadczeniem, TNX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektryk Re: kupić ją??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:25 czy ci wiadomo,ze kupujac takie cos musisz miec w domu elektrownie.moc jest b.duza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: kupić ją??? IP: *.acn.pl 13.01.04, 07:46 hm, wiem tylko, że siłę mam na 380V. To chyba w porządku? Z resztą wszystkie kuchnie elektryczne chyba tyle mniej więcej ciągną (z tego co udało mi się zorientować). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodyni_domowa Re: kupić ją??? IP: 193.111.166.* 13.01.04, 08:52 po co ci termosonda i teleskopy??? im więcej tzw "bajerów" tym większe prawdopodobieństwo zepsucia się czegos i tym trudniejsza i bardziej skąplikowana obsługa to że zużywa dużo prądu to normalne w przypadku płyt ceramicznych - nie przejmuj się kupuj Odpowiedz Link Zgłoś