kinia1969 10.02.12, 12:31 Planujemy dołożyć na poddaszu ten materiał. Jest to chyba nowość, brak doświadczeń. Szukam osób, które założyły isobooster u siebie i mogą się wypowiedzieć na temat tego zastosowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: isobooster IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 10.02.12, 18:18 jest prosta zasada eksperymentuje sie na cudzym never na wlasnym chyba ze stac cie na nowy domek bo stary szlag trafil od wynalazkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knowhow Re: isobooster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 21:26 no tak , gdyby nie nowości to nadal mieszkalibyśmy w jaskiniach. Ciekaw jestem czy dach też pokryłeś strzechą , bo przecież dachówka czy blachodachówka to też nowość , w pewnym sensie. po co kanalizacja , lepiej mieć studnię i czerpać wodę wiadrem... niektórzy powinni się zastanowić zanim coś napiszą. Kiedyś słyszałem opinie że poddasza muszą pękać... no tak jak sie nie umie zastosowac nowoczesnej techniki ... jak ktoś chce się więcej dowiedzieć na temat nie pękajcych poddaszy (KG) i isobooster to prosze dzwonić 607 098 852 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: isobooster IP: *.180.129.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.02.12, 08:34 Mówicie o tych matach? www.ekspertbudowlany.pl/artykul/id1954,ocieplenie-poddasza-matami-termoizolacyjnymi-isobooste Też się nad nimi zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knowhow Re: isobooster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 21:20 ja mam załozony u siebie 2 x T2, zim e przetrzyma lem i jest na pewno lepiej ni z u mojego szwagra(bardzo podobne warunki, on ma we ln e 25 cm ) spalił ok 2 ton miału więcej niż ja teraz jest trochę zły na siebie ja nie żałuję .pozdr Odpowiedz Link Zgłoś