Dodaj do ulubionych

Hurtownia Komandor

29.04.12, 21:59
Znalazlem info na stronach budowlanych ze powstala Hurtownia Komandor oferująca wszystkie materiały potrzebne do wykonania mebli, zabudowy, garderoby oraz wykończenia wnętrz. Ma to byc sklep dla klientów indywidualnych, którzy chcą meble zrobić sami, ale tez firmy stolarskie.

Obok systemów Komandor można zaopatrzyć się w płyty meblowe, systemy szuflad, zawiasy, prowadnice, uchwyty), oświetlenie do mebli i wnętrz. Mozna tez na miejscu skorzystać z takich usług stolarskich jak: cięcie płyty, klejenie, okleinowanie, frezowanie, formatowanie szkła.

www.youtube.com/watch?v=exgPau9iCP4

To zapewne dobra informacja dla tych co chcieliby miec szafe Komandora ale byla za droga. Teraz wystarczy znajomy stolarz albo zdolnosci do majsterkowania :-)
Obserwuj wątek
    • glazurnik_rotberg Re: Hurtownia Komandor 24.05.12, 21:09
      Ciekawa info dla tych co maja dryg do majsterkowania.
    • Gość: Jan Filak Re: Hurtownia Komandor IP: *.icpnet.pl 07.06.12, 09:38
      Ja robię meble w Gdańsku i byłem tutaj w Hurtowni Komandor na Sandomierskiej - rzeczywiście warto, bo w jednym miejscu można kupić kompletnie wszystko i nie trzeba się uganiać po całym Trójmieście. Ceny w porządku, produkty markowe (np. płyta Egger czy Hettich) co prawda nie są tanie, ale jak się duże zamówienie robi to i dobry rabat dają. Sprzedają też ledy do mebli - specjalnie przystosowane do szaf i do oświetlenia kuchni - to się opłaca u nich wziąć.
    • Gość: Marian Re: Hurtownia Komandor IP: *.icpnet.pl 16.06.12, 07:30
      Fakt, w Katowicach na Transportowców 35 jest Hurtownia Komandor - mają bardzo duży wybór płyt Eggera, szkła, lacobeli... a do tego profile do drzwi przesuwnych, oświetlenie do mebli, gotowe fronty kuchenne Wiecha, zawiasy, prowacnice i gotowe szuflady Hetticha........ można wymieniać bez końca :-). Największa zaleta, że to wszystko w jednym miejscu, dobrej cenie i tylko dobrej jakości; to chyba jedyna hurtownia w mieście, która nie handluje chińszczyzną.
    • Gość: Observe Reklama prawdę Ci powie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 08:27
      Kiedy KTOŚ się nahalnie reklamuje to z reguły to wróży tandetę albo koszmarną drożyznę. Czyżby Komandor miał problemy?
      • Gość: . Re: Reklama prawdę Ci powie IP: 195.205.194.* 16.06.12, 11:36
        Nie wiem, jak tam jest-nie byłam, ale widzę tam mnóstwo samochodów dostawczych firm trudniących się zabudowami /dotyczy Marek/
      • Gość: Krystyna Re: Reklama prawdę Ci powie IP: *.sileman.net.pl 22.06.12, 23:03
        Dzisiaj byłam w hurtowni w Katowicach i chociaż nie wiem czy zamówię bezpośrednio w Komandorze czy u jakiegoś stolarza (potrzebuję nowej kuchni), to jestem bardzo zadowolona, że tam pojechałam.
        Bardzo miła pani pokazała mi wszystkie próbki,pomogła wybrać kolorystykę doradziła jak baba babie:) Bardzo ładnie pokazane wszystkie kolory, kuchnie i takie drobiazgi jak uchwyty.
        Po dzisiejszej wizycie wiem czym się różni płyta jednego producenta od innego.
        Polecam wizytę wszystkim, którzy mają problem z wyborem koloru jak ja. Bardzo duży wybór.
        Krystyna.
        • Gość: Krystyna Re: Reklama prawdę Ci powie IP: *.sileman.net.pl 22.06.12, 23:11
          A, i nie napisałam tego żeby robić reklamę jak niektórzy tu sądzą, po prostu lubię profesjonalną obsługę i doceniam okazaną mi dziś pomoc.
          Krystyna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka