Dodaj do ulubionych

Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta?

15.05.13, 12:49
Jak w temacie (remont mieszkania i wymiana drzwi).

Z góry dziękuję za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: majster Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.promax.media.pl 01.06.13, 19:21
      Witam!
      Chętnie odpowiem na pytania i rozwieję wątpliwości.
    • Gość: Agata Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 11:07
      OSTRZEGAM wszystkich przed firmą MAKARSKI okna i drzwi z Łodzi!
      Pracownicy nie mają kompletnej wiedzy na temat towaru, który sprzedają. Nie potrafią przyznać się do błędu i kłamią w żywe oczy! Montażyści partacze nie umieją dobrze założyć drzwi i zwalają winę na innych wykonawców... Zaistniałą sytuację (źle obsadzone drzwi (1-cm szpary na górze drzwi - tłumaczenie: to sobie Pani kupi silikon i zapacykuje), nie wykonanie wentylacji w drzwiach łazienkowych - mówili że będzie a okazuje się że nie robią takich ,tłumaczą ZBIEGIEM RÓŻNYCH PRZYPADKÓW i ONI NIE MAJĄ SOBIE NIC DO ZARZUCENIA ) żałuję, że zaistniałej rozmowy nie nagrałam... [color=red][/color][/b]
      • Gość: lucia Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.183.227.32.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.07.13, 11:22
        Witam !!! Mam problemy z tą kłamliwą firmą od 6 m-c jestem pokrzywdzona ,zmęczona , czy mogła by Pani napisać o swoich kłopotach i czy Pani udało się dowieść prawdy ? Proszę napisać na prv aga789@op.pl chcę się zorientować czy można dowieść prawdy tym kłamliwym partaczom ignorantom którzy się brzydko bawią z klientem .Unikając odpowiedzialności .A zostawiając klienta zniesmaczonego i pokrzywdzonego na dużą kasę
    • Gość: Dorota70 Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: 62.233.37.* 19.07.13, 18:50
      Gerda, Vox, Dre - solidne drzwi i w rozsądnych cenach, wiem bo też robię rozeznanie:)
      Jakie drzwi w pokojach do końca nie wiem, bo dzieci też mają swoje preferencje więc debatujemy, a zewnętrzne bierzemy te.
      www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_drzwiowe,zewnetrzne/filtr/cena_od=&cena_do=&IDproducenta=218841&IDkolekcja=&IDkolor=/
    • zaprojektujemy Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 19.07.13, 22:20
      Korzystając z firmy Decoroom w naszychpakietach można znaleźć drzwi firm m.in. Porta, czy Asilo. A które z nich są lepsze, to wszystko zależy ile chcemy wydać, jakiego modelu szukamy, jakiej kolorystyki itd.
      • pawe-l131 Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 21.07.13, 18:26
        A sprawdzałeś Sokółkę podobno robią naprawdę dobre drzwi.
        • zaprojektujemy Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 26.07.13, 17:30
          U nas w pakietach mamy ograniczony, co zrozumiałe, zakres materiałów, subiektywnie przez nas wyselekcjonowany, ale klient może wybrać materiał dowolny inny dostępny na rynku.
      • Gość: Iro Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 10:31
        Odradzam ASILO!!! O ile drzwi w okleinach jeszcze jakoś im wychodzą, to drzwi lakierowane to szmelc. Zawsze są uszkodzenia lakieru i zalakierowane paprochy. Na 14 przysłanych do mnie sztuk 14 ościeżnic i 1 skrzydło były do reklamacji. I to chamsko zapakowane, czyli ktoś widział co pakuje ale liczy się wysłana sztuka.
        Radzę każdemu klientowi aby dokładnie oglądał to za co płaci.
        • Gość: KlientFrajer? Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.14, 10:39
          asilo ENTRA Mi też chcieli wcisnąć uszkodzone drzwi oraz ościeżnice - WADY BYŁY DORZE WIDOCZNE Z KILKU METRÓW A MIMO TO WYSŁALI JE DO NAS !!!!!
          WIDZĘ, ŻE NIE TYLKO MY MAMY TAKIE DOŚWIADCZENIA JAK PISZESZ !!!!!!

Wpisy stare ale jare ......
          forum.trojmiasto.pl/Entra-c2,19554.html
    • pikadooor Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 24.07.13, 16:29
      Niestety nie wiem, jaki to producent, ale drzwi aż zwalają z nóg, jak Ci się podobają to napisz do firmy mkk budownictwo powinni Ci udzielić takich informacji: www.mkk-budownictwo.pl/images/phocagallery/Wykonane/thumbs/phoca_thumb_l_big2-01.jpg
    • Gość: Krystian Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.4web.pl 25.07.13, 20:02
      Siemanko, ja jestem świeżo po wymianie drzwi w swoim mieszkaniu. Zdecydowałem się na stalowe, antywłamaniowe, oczywiście z porządnymi ryglami. Zamówiłem je w firmie Stara Fabryka. Czemu taka nazwa, cholera wie. Najważniejsze, że panowie ładnie dopasowali drzwi (stare mury w kamienicy - kto mieszka, ten wie, jak się remontuje). Samo wykonanie drzwi - nie budzi zastrzeżeń, zamki chodzą sprawnie i to chyba tyle. Nie byłem zadowolony tylko z tego, że musiałem czekać na nie 2 tygodnie. Nie wiem, jak jest w innych firmach. Ogólnie Dobry +
      • Gość: DarkAngel Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.centertel.pl 27.07.13, 10:56
        Ooooo... Ja też kupowałam drzwi do domu w Starej Fabryce. Zamówiłam drewniane zewnętrzne, a także 3 pary wewnętrznych również drewnianych. Wykonanie prima sort :) Może czas wykonania troszeczkę za długi, myślałam, że zdążymy zrobić to w 2 tygodnie, a nie 3, ale najważniejsze dla mnie jest to, że już są zamontowane i wyglądają naprawdę bajerancko :) jupi
      • Gość: leopard Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.13, 13:11
        moj znajomy ma drzwi tej frimy, ale musial wymienic zamki. jakos tamte mu sie ciely
        • xfinlandia Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 14.12.13, 10:59
          Leopard. Tobie już ta reklama się tnie..
          • Gość: Alehandro Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.14, 14:59
            Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, fachowy certyfikowany montaż
    • Gość: Kajka Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.via.zamek.net.pl 27.07.13, 15:49
      Polecam Drzwi Art. Fajny design, solidnie zrobione.
    • Gość: Monika Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.13, 10:16
      Ja osobiście miałam przyjemność współpracować z firmą DRIMS, bardzo fajna obsługa no i drzwi rewelacyjne. Dzięki szybkiej realizacji miałam zamontowane drzwi w 4 tygodnie :)
      Mam numer kontaktowy do p. Elizy wiec jak ktoś jest zainteresowany to dzwońcie 609868873. Oddział sprzedaży jest na Bartyckiej w Warszawie
      • Gość: drimsiak Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.13, 19:14
        ciekawa reklama :)
    • Gość: dzzz Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.251.104.5.static.rdi.pl 04.08.13, 00:10
      Polecamy PTZ Batory drzwi Delta Premium drzwi antywłamaniowe
      • Gość: sesa Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.14, 12:13
        Polecam z montażem Delta Premium rewelacja i cena super
    • Gość: zde23 Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.centertel.pl 05.08.13, 12:01
      Wszystko zależy od tego jakie drzwi chcesz mieć, jaki budżet itd. Cieżko doradzić coś sensownego nie znając szczegółów :) Jak pewnie wiesz, jest mnóstwo firm produkujących okna. Najlepiej odwiedzić kilka sklepów i dopytać u sprzedawców jakiego producenta polecają. Ja tak zrobiłem, swoje drzwi kupiłem w sklepie Makra w Łodzi. Wytłumaczyłem sprzedawcy czego szukam, na czym zależy, ile jestem w stanie wydać...
    • Gość: królowa.margot Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 12:15
      Przed zakupem drzwi, dobrze jest zrobić rozeznanie wśród producentów, bo w ciemno kupować nie warto. No i nie kupujcie od nieznanych producentów lub po podejrzanych cenach. Mam drzwi z firmy Sokółka, możecie znaleźć stronę w internecie. Mają dość ciekawą ofertę.
      • zaprojektujemy Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 12.08.13, 21:53
        Zgadza się, choć zdarza się , że dany producent nie ma odpowiedniego wzoru, czy kolorystyki której szukamy i wtedy musimy szukać gdzie indziej. Dlatego nie warto wychodzić z wyborem od producenta tak jednostronnie.
    • Gość: gość Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.netdrive.pl 13.08.13, 10:36
      Jeżeli drzwi zewnetrzne to polecam drzwi firmy Domator
    • 71tosia donimet 13.08.13, 11:14
      W firmie Donimet (w Warce) zamawialam dzwi zewnetrzene, nie mam zastrzezen, solidniejsze niz wiekszosci duzych firm (np Gerda). Cena tez rozszadniejsza. Polecam
      • lajlonia30 Re: donimet 21.08.13, 23:29
        Invado. Ja osobiscie wybrałam kolekcje bianco, w tym część w systemie przesuwnym, chowanym w ścianę. Jestem zadowolna i z drzwi, i z obsługi
        • Gość: gość Re: donimet IP: *.netdrive.pl 27.08.13, 12:50
          Ja mogę polecić drzwi zewnętrzny firmy DOMATOR. Dobra jakość i b. przystępna cena
          • krajovy Re: donimet 24.09.13, 09:49
            Czy ktos ma drzwi thermopro albo thermoproplus firmy Hormann? Nie chcę drzwi kompozytowych, bo czytalam na forach tak rozne opinie, czesto nienajlepsze niestety, ze nie mam odwagi ryzykowac. te thermopro sa stalowe, ale interesuja mnie opinie innych. takze te dotyczace montazu, bo juz jestem uczulona na wiadomosci o tym, jak to po montazu dzieja sie jakies straszne historie a sprzedawca ma gdzies.
    • Gość: PrzemkoABC Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.via.zamek.net.pl 30.09.13, 18:53
      To zależy jakich drzwi potrzebujesz. Dość duży wybór ma Parmax. Polecam tą firmę ze względu na jakość.
      • krajovy Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 17.10.13, 22:32
        Dzięki. Thermoproplus już zamówione. I to w promocji.
        Aaaaaaa, rosyjscy specjalisci od meteorologii zapowiadają zimę stulecia, nie będę ryzykować ;)))
    • myk-ola Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 05.02.14, 14:32
      Poleciłabym Drzwi Studio - tam znajdziesz drzwi odpowiednie dla siebie. Tak naprawdę ważne są środki przeznaczone na zakup, styl mieszkania i Twój indywidualny gust :)
    • Gość: adola Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.14, 21:35
      DELTA DRZWI polecam w firmie www.drzwipol.pl
      • derudy Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 10.05.14, 12:10
        postawilbym na sprawdzonego producenta, takiego ktory jest na rynku od wielu lat. nawet jesli bedzie mial drzwi troche droższe to zastanow sie, jak czesto wtymnieniasz w domu drzwi i ile oszczędzisz na miesiąc przy założeniu, że drzwi są na kilkadziesiąt lat.
        z drugiej strony bez przesady z tymi cenami. Firma krzak tez potrafi niexle wykasowac a potem w razie problemow nie mozna sie doprosic ekipy monterskiej, poszukaj promocji-moze sie okazac, ze w takiej firmie jak np Hormann wcale nie zapłacisz więcej niz u mało znanego producenta. ja zawsze zaczynam od stron www bo tak mam przeglad tego, co oferuja.
        • Gość: mieteks Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 13:07
          my mamy drzwi z www.invado.pl/ - całkiem sprawnie od zakupu do montażu to wszystko poszło
    • Gość: KOSTAR Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 15:42
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą drzwi firmy KOSTAR www.kostar.pl Bardzo wysoka jakość wykonania !!
    • reniiii Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 03.01.16, 13:03
      Z drzwiami Dreams jest dobrze do pierwszej reklamacji, póżniej trudno sie z kimkolwiek skontaktować i uzyskać pomoc. Szczerze nie polecam, ze względu na obsługę panow montujacych ( drzwi montowane u kobiety - wiec Panowie probowali wciskac rozne kity, aby nie popracowac, nie poprawiac usterek), pani odpowiadajacej za reklamacje, do tego kompletna dezinformacja w firmie. Kazdy mowil co innego na jeden temat, na wyjaśnienie sprawy czekalam ze 2 mies. Najbardziej kompetentne osoby to Panie na Bartyckiej, ale one odpowiadaja za sprzedaz wiec takie musza byc :) Historia reklamacyjna powtorzyla sie u znajomych, ktorzy namowieni przeze mnie na zakup drzwi sa tak samo nie zadoweleni z obslugi i po czesci z jakosci.
    • budziok Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 05.01.16, 09:54
      Witam,
      z doświadczenia mogę polecić firmę Progress. Obsługa jest bardzo fachowa, a montaż drzwi na najwyższym poziomie. Asortyment jaki posiadają jest najwyższej jakości. Można ich znaleźć pod tym adresem www.progress.sklep.pl
      Pozdrawiam
    • takietaminne Re: Drzwi wewn. i zewn. - jakiego producenta? 10.01.16, 18:58
      Drzwi delta niczego sobie magnum 68k klamka lata zaraz po montażu próg odszedł po dwóch dniach ,jak można na świeżą zaprawę położyć drewniany próg bez jakiej kolwiek izolacji próg po wyschnięciu zaprawy zdeformowany.Partactwo prodycenci zatrudniają najtańsze firmy monterskie bez wiedzy o pracach budowlanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka