wulkanis 19.12.13, 10:28 Naczytałem sie opinii o opale tanim i jakos nie mam zaufania. Oczywiście sa tez pozytywne opinie na wyszukiwarkach cenowych na przyklad, ale sam nie wiem. Przekona mnie ktoś, ze warto albo nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Macieeej45 Re: palenie w kotle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.13, 12:24 Jak się sam nie przekonasz to co tutaj pomoze czyjekolwiek zdanie. Proponuje kupic kilka workow na 1 dwa załadunki podajnika i sam się przekonasz. Każdy ma inne upodobania i oczekiwania wyskosci temperatury w domu. Roznie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasssz Re: palenie w kotle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.13, 20:20 Te negatywy to glownie zale tych co sadza ze za niewielkie pieniądze dostana wegiel „najpierwszego” sortu i do tego jeszcze w ekstra opakowaniach. I potem wylewają te swoje zale. Trzeba mieć odrobine oleju w glowie. Za niewielkie pieniądze, tym bardziej ciagle zanizane kwoty dostaniesz towar tylko sredniej jakości. Nie ma niczego za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś