Dodaj do ulubionych

Walę f tynki

03.02.11, 13:01
Która w tym roku obchodzi? Pamiętam, że doral to chyba nie?

Ja obchodzę - muszę już zacząć mężowi przypominać, że lubię tulipany - dużo tulipanów. Bo on mi zawsze kupuje 3 długachne róże, na które nie mam takiego długiego wazonika. Tyle razy mu mówiłam, że wolę krótsze a więcej, a wogóle tulipany są najlepsze, a on dalej swoje wink

A u was jak?
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:03
      wiesz, jak mi ktoś wyśle walentynkę to będę obchodzić. a tak to nie wink
      • zales239 Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:06
        ja przestałam obchodzićsuspicious
        dwa,trzy lata to była tylko moja inicjatywa,to wziełam i się wypiełam i trwam i nie obchodzę,
        jak dostanę Walentynkę to nie uwierzę ,no!
      • magiczna_marta Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:55
        Grave- ja Ci mogę wysłać jak chcesz.
        Nie mam komu to mogę Tobie (dobry uczynek zrobię chociaż)
    • prigi Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:15
      w sumie nigdy nie obchodziłam
      wczoraj robiłam z córą kartki walentynkowe do przedszkolenej skrzynki-dla dziadków i babć (tak sobie zażyczyła). ale miała frajdę, a ja trochę wolnego czasusmile
      • buzka25 Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:24
        obchodze, chociaz milosc powinno sie okazywac na codzien a nie tylko 14 lutego, prezent w polowei juz mam, dla mnie juz tez zakupiony, chociaz ja w tej superowej syt ze zaraz po walentynkach mam urodziny i 2 prezentysmilesmile
    • w_miare_normalna Re: Walę f tynki 03.02.11, 13:58
      przeważnie dostaję ferero roche czy rafaello, coś takiego smile uwielbialm !
      • doral2 Re: Walę f tynki 03.02.11, 14:26
        o kurna, to jeszcze chyba za wcześnie??
        jak nie obchodzę, jak obchodzę??
        pozwalam się obdarowywać mężowi róznymi prezentami wink
        • ella_nl Re: Walę f tynki 03.02.11, 14:31
          a mój zawsze ma zaćmienie umysłu i też kupuje mi te cholerne róże, chociaż uwielbiam ...goździki!
    • dezetta Re: Walę f tynki 03.02.11, 14:28
      Święta Budowlańca nie obchodzę, kochamy się codziennie nie tylko w wyznaczonym terminie tongue_out
      • opium74 Re: Walę f tynki 03.02.11, 14:49
        my już obchodziliśmy wink
        2 dni temu wyszła nam super kolacyjka przy winie i wtedy stwierdziliśmy "miłych walentynek kochanie" smile
    • olinka20 Re: Walę f tynki 03.02.11, 16:09
      Nie obchodzimy.
      Nie lubie tłumow w kinie i restauracjach, słodyczy nie jadam, a na badziew serduszkowy mam alergie.
    • otojestemtu Re: Walę f tynki 03.02.11, 16:35
      Nie obchodzę od dnia kiedy to z okazji walentynek chciałam być romantyczna, a było to dawno. Zrobiłam kolację, kupiłam drogie wino i sexi bieliznę, no i czekałam w pełnej gotowości, a Miluśiński skwitował na wejściu - a ty co żeś to znowu wymyśliła? Takiego mam romantika.
    • milva_barring Re: Walę f tynki 04.02.11, 02:21
      ja nie obchodzę, mąż też nie. Mało romantyczni jesteśmy i jakoś nas to nie kręci. Ale nie przeszkadza mi jak inni świętują.
      • grave_digger Re: Walę f tynki 04.02.11, 18:27
        https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1296839817_by_anuszqa_500.jpg
    • w_i_t_c_h Re: Walę f tynki 05.02.11, 22:15
      smutne, bo przez 11 lat obchodziłam, a w tym roku nie mam z kim sad
    • mme_marsupilami Re: Walę f tynki 06.02.11, 09:06
      Nie obchodze. Cietych kwiatow nie lubie, na czekolade mam calkowity zakaz, napilabym sie dobrego wina, ale wieczor spedze w robocie, wiec srednio wypada big_grin Jedynie zamierzamy sie w pracy poprzebierac za amorki (skrzydelka i sercowe dekoracje we wlosach), ale to bardziej do smiechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka