Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka

21.05.14, 14:18
Hej, nie wiedziałam w którym dziale pisać więc piszę tu, czy znacie jakiś transport przeprowadzki szczecin, który jest nie najdroższy i profesjonalny?
Obserwuj wątek
    • Gość: black Re: Przeprowadzka IP: *.play-internet.pl 01.07.14, 18:48
      może zapytaj w regionalnym dziale? tam chyba najszybciej uzyskasz odpowiedź, bo tak to z różnych części ludzie są i ja ci mogę pomóc, ale jakbyś chciała firmy od przeprowadzki w warszawie
    • krzychu_mig Re: Przeprowadzka 27.08.14, 13:47
      A nie wolisz wynająć sobie przyczepy i samej sobie to spakować i przewieść, albo poprosić kogoś ze znajomych? Myślę, że takie wynajęcie przyczepy np tutaj erka.gdansk.pl/wypozyczalnia-przyczep/ kosztuje dużo taniej niż usługi firmy od przeprowadzek.
      • nigolla Re: Przeprowadzka 18.09.14, 21:12
        No tylko przy przeprowadzkach organizowanych dodatkowo masz minimum jedną parę rąk do pomocy, a z przyczepki samodzielnie trzeba dymać z pakunkami ;)
    • krasecki Re: Przeprowadzka 28.08.14, 15:14
      Wybacz uszczypliwość, ale najdroższy jest tylko jeden, a wszystkie pozostałe są nie najdroższe. W związku z tym, łatwiej się o najdroższego zapytać :P
      A ze szczecina niestety nie znam :P
    • nimwstaniedzien Re: Przeprowadzka 08.11.14, 12:38
      wiesz ja bym się bardziej sugerowała jakością wykonania usługi niż ceną, jednak jak się przewozi rzeczy na pewno nie chce się czegoś zniszczyć. Więc dobrze trzeba sprawdzić firmę przeprowadzkową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka