17.10.04, 16:36
Mam chyba nietypowe pytanie: co zrobić z majstrem który kompletnie spartaczył
łazienkę. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie - niestety nie
podpisałam żadnej umowy, a Majster jak się okazało pracuje na czarno.
Własciwie zamienił moje życie w koszmar, nie wiem kiedy wyjdę z długów. Pałam
chęcią zemsty!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marynarz Re: partacz IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 17.10.04, 17:17
      Napisz w skrócie co ci spartolił. A może da się jakoś naprawić? Zapłaciłaś mu?
      Jak zapłaciłaś to po ptokach.
      • rybka_2002 Re: partacz 17.10.04, 17:43
        Nawet jesli nie zapłaciłabym mu, to koszty naprawy wszyatkiego co zepsuł są
        przerażające - dwa razy załałam dwa mieszkania i aptekę (raz poszłą rura pod
        wanną raz bateria w prysznicu). Totalny koszmar. Żeby było śmieszniej podczas
        pierwszego zalania nie miałam ubezpieczonego mieszkania.
        • competer1 Re: partacz 17.10.04, 18:39
          Przede wszystkim dowiedz sie czy facet coś posiada, jakiś majątek, mieszkanie
          na własność, czy choćby samochód. Jesli niczego nie ma to marne szanse na
          dochodzenie czegokolwiek. Jeśli ma to świadkowie, twarda rozmowa, a na końcu
          sąd.
          • rybka_2002 Re: partacz 17.10.04, 18:42
            Włąściwie to nie chodzi mi już o odzyskanie pieniędzy. Chciałabym mu utrzeć
            nosa - jest tak bezczelny że mi grozi! On mnie -po prostu doprowadza mnie do
            szału.
            • Gość: monter Re: partacz IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 23:27
              szukałaś taniego na fuchę bez referencji , polecenia , bez firmy za materiał
              zapłaciłas vat 22% -CHYBA CIĘ POGIEŁO -CIERP CIAŁO JAK ŻEŚ CHCIAŁO
              • Gość: kasiapro1 Re: partacz IP: 212.75.* / 212.75.102.* 18.10.04, 10:06
                Jak zaplacilas to klapa,jak masz jego dane to donies urzedowi ze ma lewe
                dochody lub zapoznaj go z kolegami wieczorowa pora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka