aja21 31.01.05, 15:28 czy ktoś może mi polecić gdzie mogę kupić niedrogie ale porządne drzwi wewnętrzne. dziękuję z góry. warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewma Re: drzwi wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:35 Drzwi z firmy Porta polecam Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: drzwi wewnętrzne 31.01.05, 17:24 Najtańszymi na rynku są drzwi z Sokółki i firmy Classen. Te pierwsze, jesli chodzi o białe, te drugie jeśli chodzi o okleinowane. Niestety Classena nie polecam. Okleina wystepuje u nich chyba pod postacią papieru, ponieważ można zwykła taśmą malarską zabezpieczającą uszkodzić tenże. www.sokolkasa.pl/sokolka.php?load=main.php&ww=1004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: drzwi wewnętrzne IP: 213.17.183.* 01.02.05, 08:32 Ja zamówiłam drzwi firmy KOSTAR spod Mławy drzwi drewniane z jesiona cena z ościeżnicą około 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
doris48 Re: drzwi wewnętrzne 02.02.05, 10:18 Firma Dre, drzwi Modern z drewnianą okleiną, skrzydło 366 zł + ościeżnica 150 zł i opaska maskująca 45 zł. Można kupić w składzie budowlanym Kowalczyk w Halinowie (nie polecam bo czeka się około 2 miesięcy), na Bartckiej (nie wiem w kórym pawilonie)i w Replinie pod Mińskiem Mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keimak Re: drzwi wewnętrzne IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 02.02.05, 12:30 Z tego co widze na ich stronie www.dre.pl to jest to okleina drewnopodobna a nie drewniana. Choć przy tych cenach to nie powinno dziwić. pzdr, Keimak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: drzwi wewnętrzne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 12:34 Zajrzyj jeszcze tam: www.piotrhilczer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzywkaromana Re: drzwi wewnętrzne 03.02.05, 16:37 A ja polecam drzwi firmy Pol-Skone. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: drzwi wewnętrzne 03.02.05, 17:05 grzywkaromana napisała: > A ja polecam drzwi firmy Pol-Skone. Sa ok, do momentu kiedy trzeba coś wyregulować na zawiasach. Są one niestety chowane i zdaje się regulacja jest ograniczona. Ale to tylko w wyjątkowych sytuacjach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita Re: drzwi wewnętrzne IP: *.kinres.com.pl 07.02.05, 15:53 Ja polecam Stolarkę Wołomin - wyraźnie tańsi od Porty i Interdoor. Za 2 skrzydła typu siena (skrzydło składa się głównie z 5ciu szybek ze szkła mlecznego - taki nowowczesny 'modny' ostatnio wzór) w laminacie plus ościeżnice plus montaz zapłaciłam ok 1800 zł. W Porcie wychodziło ok 1200 zł za skrzydło (bez montażu)Interdoor jeszcze drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita Re: drzwi wewnętrzne IP: *.kinres.com.pl 07.02.05, 15:57 PS. Zapomniałam dodać że te moje drzwi to jeden z droższych modeli - są oczywiście modele podstawowe za ok 100-200 zł za skrzydło :-) PS 2 I nie pracuję w tej firmie :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumix Re: drzwi wewnętrzne IP: 217.96.18.* 09.02.05, 12:51 drzwi sosnowe f-my haś, w PSB domeko w starej miłosnej. Ok 300 zł za szt z ościeżnicą w stanie surowym, dopłaty za lakier (20%) i kolor. (z lakierem i kolorem było 50% więcej, ale były naprawdę śliczne, okleina sie chowa) Odpowiedz Link Zgłoś
ajaskolski Re: drzwi wewnętrzne 16.02.05, 14:28 Słyszałem o firmie z Radzymina, która robi drzwi sosnowe, klejone, stan surowy od 300zł. Kiedyś widziałem tez atrakcyjne ceny drzwi Humdrex Odpowiedz Link Zgłoś
agstyle.pl Re: drzwi wewnętrzne 29.10.14, 21:47 Porządne to eurodoor.krakow ekskluzywna stolarka . Ale rozsądne cenowo polecam agstyle.pl Odpowiedz Link Zgłoś