Dodaj do ulubionych

do rzeczy!

19.03.05, 12:31
oczekuje jednoznacznej odpowiedzi-tak tak temat walkowany ale prosze konkretnie ;a o co chodzi? sasiedzi na gorze:chodza spac po24 gadaja jak najeci drepcza po panelach smiechy chicht do poznej nocy chce zrobic podwieszane sufity ale to kosztowne wiec prosze o odpowiedz konkretna osob ktore wczesniej pisaly na forum o tym problemie i mialy takowe zawieszac -jaki efekt? ja wiem ze sufit nie zredukuje odglosow do zera ale czy wogule warto ? bardzo prosze o odpowiedzi czekam niecierpliwie
Obserwuj wątek
    • pyot Re: do rzeczy! 19.03.05, 13:43
      Hej !

Nie ma czegos takiego jak jednoznaczna odpowiedz w Twoim zapytaniu...
      Napiszę że wygłuszenie sufitu wełną mineralną przynieśie skokową różnicę na plus oczywiście,napiszę również że pewne odgłosy moga dalej się przemieszczać pionami,i napisze także o tzw manii prześladowczej, ( bez urazy )polegającej na szukaniu najmniejszych śladów w pracy mającej na celu zapobiegnięcie bądz wyeliminowanie "przeszkadzajek" tu pod postacię kiepskiej akustyki...
    • mamazuzika Re: do rzeczy! 19.03.05, 16:42
      dziekuje o to mi chodzilo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka