Dodaj do ulubionych

pytanko o farby

28.04.05, 08:22
pyatnie jest dość retoryczne ale lepiej zapytać, która farbe wybrac dyrup czy
levis? Koleś w sklepie dość mocno przekonał mnie do levisa dodam że miał
farby w szerokiej palecie np sigma, dyrup, levis, dulux i inne.
Obserwuj wątek
    • Gość: murowany Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:13
      pewnie przedstawiciel handlowy levisa obiecal kolesiowi weekend w tatrach jak sprzeda wiecej niz x litrow farby w miesiacu:)))
    • Gość: maciej_z wawy Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:32
      moja kolejnosć
      dulux
      dyrup
      sigma
      levis
      ale kupuj w firmowy sklepach bo w ogólnobudowlanych wcisną ci to co akurat
      muszą sprzedać "zeby pojechac na wycieczke" jak kolega wyżej zauwazył :)
      • Gość: ewa Re: pytanko o farby IP: *.profiline.com.pl 28.04.05, 12:28
        Czy Beckers nie załapuje się do tej kolejki, czy tylko przeoczenie?
        pozdrawiam
        • Gość: maciejz wawy Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:36
          beckersa nie było na liscie oczekujacych :)
          • admar0 Re: pytanko o farby 28.04.05, 16:12
            Na mojej liście nie było by duluxa
            • yeeezooo Re: pytanko o farby 28.04.05, 16:28
              hmmmm czyli wygląda na to że dyrup bo sigma b. droga a dulux drozszy od dyrupa
              ale nurtuje mnie pytanie co z tym levisem jakie minusy? moze ktos troche
              rozwinie temat :)))
              • admar0 Re: pytanko o farby 28.04.05, 16:51
                Jeszcze jest taka farba jak Tikurilla, tańsza od beckersa a przecież to jest to
                samo.
                Beckrs jest naprawdę dobry ale trzeba umieć nim malować a szczególnie dobrze
                przygotować do niego ścianę.
              • Gość: adam Re: pytanko o farby IP: 82.177.70.* 09.05.05, 19:43
                Firma Nobiles wprowadziła na rynek nowa luksusową markę Levis.Sami
                sprzedawaliśmy kidys tę markę ale oprawa marketingowa tj wzorniki, materiały
                była słaba.mój kuzyn malował Levisem i jest bardzo zadowolony. Duluxa bym
                odradzał, sa lepsze farby w tej cenie.Wszystko zależy od tego czegooczekujesz
                od tejn farby. Czy ma byc w salonie, korytarzu, zmywalna czy też nie.Jeżeli
                moge pomóc prosze o kontakt studiokolorow@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka