yeeezooo 28.04.05, 08:22 pyatnie jest dość retoryczne ale lepiej zapytać, która farbe wybrac dyrup czy levis? Koleś w sklepie dość mocno przekonał mnie do levisa dodam że miał farby w szerokiej palecie np sigma, dyrup, levis, dulux i inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murowany Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:13 pewnie przedstawiciel handlowy levisa obiecal kolesiowi weekend w tatrach jak sprzeda wiecej niz x litrow farby w miesiacu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej_z wawy Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:32 moja kolejnosć dulux dyrup sigma levis ale kupuj w firmowy sklepach bo w ogólnobudowlanych wcisną ci to co akurat muszą sprzedać "zeby pojechac na wycieczke" jak kolega wyżej zauwazył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pytanko o farby IP: *.profiline.com.pl 28.04.05, 12:28 Czy Beckers nie załapuje się do tej kolejki, czy tylko przeoczenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejz wawy Re: pytanko o farby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:36 beckersa nie było na liscie oczekujacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
yeeezooo Re: pytanko o farby 28.04.05, 16:28 hmmmm czyli wygląda na to że dyrup bo sigma b. droga a dulux drozszy od dyrupa ale nurtuje mnie pytanie co z tym levisem jakie minusy? moze ktos troche rozwinie temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
admar0 Re: pytanko o farby 28.04.05, 16:51 Jeszcze jest taka farba jak Tikurilla, tańsza od beckersa a przecież to jest to samo. Beckrs jest naprawdę dobry ale trzeba umieć nim malować a szczególnie dobrze przygotować do niego ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: pytanko o farby IP: 82.177.70.* 09.05.05, 19:43 Firma Nobiles wprowadziła na rynek nowa luksusową markę Levis.Sami sprzedawaliśmy kidys tę markę ale oprawa marketingowa tj wzorniki, materiały była słaba.mój kuzyn malował Levisem i jest bardzo zadowolony. Duluxa bym odradzał, sa lepsze farby w tej cenie.Wszystko zależy od tego czegooczekujesz od tejn farby. Czy ma byc w salonie, korytarzu, zmywalna czy też nie.Jeżeli moge pomóc prosze o kontakt studiokolorow@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś