ekiparemontowa 04.06.05, 13:01 DOBRZY LUDZIE! DESPERACKO POSZUKUJE NAMIAROW NA SPRAWDZONA, SOLIDNA EKIPE BUDOWLANO - REMONTOWA DO WYKONCZENIA DOMU (STAN SUROWY ZAMKNIETY) O POW. 150 M2. ZA POMOC WIELKIE DZIEKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: EKIPA REMONTOWA WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:32 Podciągam wątek, ja mogę dać namiary na specjalistę od ogrzewania i kanalizacji, z którego jestem zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?/ Re: EKIPA REMONTOWA WROCŁAW IP: *.media4.pl 05.06.05, 17:55 ja szukam kogos do szaf wnekowych i kompletnego remontu łazienki wraz z projektem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ekiparemontowa Re: EKIPA REMONTOWA WROCŁAW 06.06.05, 12:15 O tak, bardzo prosze, jesli chodzi o ogrzewanie mnie interesuje Valliant albo Viessmann. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_53 Re: EKIPA REMONTOWA WROCŁAW 07.06.05, 21:28 Proszę o podanie trochę więcej szczegułów a przede wszystkim czasu realizacji tj. terminu rozpoczęcia. Mój kontakt marekstarczynski@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś