dreek 15.07.05, 09:07 Szykuje się powoli do malowania całego mieszkania i poszukuję gotowych wzorów szablonów z wzorkami które można samemu wykonac.Proszę o jakieś pomysły.Dziekuję/d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek markety budowlane 15.07.05, 09:37 Widziałam takie szablony w marketach budowlanych, kiedyś też do jakichś czasopism dodawali. Poza tym w internecie jest mnóstwo wzorów, które można wydrukowac i wyciąć z tekturki lub grubej folii. A jeśli masz możliwość bytności w Warszawie lub Lublinie, to polecam pasmanterie Bocian, mają szablony, ale przede wszystkim tzw. klej sekundowy w sprayu. Przyklejasz nim szablon do ściany, malujesz i odklejasz szablon. Klej jak sama nazwa wskazuje działa krótko i nie zostawia śladów. Piszę o tym, bo ja sama zazwyczaj przy używaniu szablonów mam kłopoty z podciekaniem farby na brzegach, a o tym kleju się zupełnie przypadkiem dowiedziałam. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
dreek Re: markety budowlane 15.07.05, 09:47 dziekuje za odp.A znasz moze te strony netowe gdzie sa gotowe wzory-chciałbym sprobowac"własej"twórczości:)) d Odpowiedz Link Zgłoś