Gość: Krystian IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:05 Prosze o podanie stron z projektami luksusowych domów jednorodzinnych. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkl Re: Projekty domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:41 juz kiedys byly linki przeszukaj dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Projekty domów 31.07.05, 15:41 www.mega.it/eng/egui/monu/spvecch.htm ;-) (wybacz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: Projekty domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:32 albo: www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: Projekty domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:52 www.archigraph.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2M Re: Projekty domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:41 Z gotowymi luxusowymi? To mnie zastrzeliłeś. Myślałem, że luksuem jest zlecenie indywidualnego projektu. Przypomnij sobie filmy amerykańskie - tam jest wiele luxusowch domów/wnętrz z LA i okolic. Nie ma szans na znalezienie takiego typowego. Co najwyżej rozdymane grzyby z niedoborem programu pomocniczego (np. 500m2 chaty bez pomieszczenia dla gospodsi, nadzoru, wejść gospodarczych, serwisu basenu...) W PL ludzie ciągle niedojrzeli do posiadanych pieniędzy - budują takie domy i myją w nich sami okna... Luxus to nie gromadzenie dóbr mat. a sposób życia, możliwość nierobienia pewnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Projekty domów IP: *.chello.pl 01.08.05, 18:12 Gość portalu: 2M napisał(a): Luxus to nie gromadzenie dóbr mat. a sposób życia, możliwość nierobienia pewnych rzeczy. Aleś się wysilił na orginalność 2M ....Dwie miernoty projektowania budynku jednorodzinnego to byle było duże byle zakasać głupotą sąsiada Sprawdźcie każdy tzw. katalog domów zaprojektowanych w Polsce to szajs budynki wyglądają jak skrzyżowanie stodoły z budynkiem gospodarczym dlaczego większość osób co te paskudy projektują z tych klimatów wiochy się wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
katpio1234 Re: Projekty domów 08.06.16, 12:25 Ja też od długiego czasu przymieżam się do budowy domu . Ostatnio natrafiłem na fajny blog budowlany MGPROJEKT , i powiem wam że rozwiałem wiele swoich wątpilwości odnośnie samego projektu. MGPROJEKT z tego co zauważyłem ma naprawdę fachowe porady ja juz np. rozwiałem swoje wątpilwości co do materiału ścian zewnętrznych jak i samego dachu . Wszystkim planującym budowę zachęcam do poczytania bloga MGPROJEKT i myślę że rozwiejecie wiele swoich wątpliwości . Odpowiedz Link Zgłoś
muszyn7 Re: Projekty domów 11.06.16, 11:42 Mg projekt, archon, abakon, albo projekt indywidualny:) Odpowiedz Link Zgłoś
koper72 Re: Projekty domów 11.06.16, 21:10 Luksusowe to sa projekty indywidualne:) Odpowiedz Link Zgłoś