Gość: Mila IP: 195.245.217.* 08.08.05, 10:28 Hej, witam wszystkich. Jestem na etapie szukania mebli kuchennych. Czy ktoś może wie, gdzie w Warszawie można kupic niedrogie, ładne meble - w stylu nowoczesnym. Będę wdzięczna za każdy namiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mła Re: Tanie meble kuchenne IP: *.crowley.pl 08.08.05, 10:44 polecam sklep na Bródnie, meble kuchenne na wymiar, do wyboru materiał, kolory, wzory, okucia. pomiary w domu, ustalenia, w który miejscu mają się znaleźć poszczególne elementy......, całkiem przystępne ceny. taniej niz gdziekolwiek sprzęt potrzebny do kuchni. tel.614 54 18. polecam ponieważ niedawno sama zakupiłam wszystkie sprzęty do zabudowy /lodówka 177cm, kuchnia, zmywarka,okap, zlew i bateria - 5500 złotych/ i mebelki za 4500 złotych. i jestem bardzo bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Tanie meble kuchenne IP: *.chello.pl 01.11.05, 14:29 Skoro to jest sklep, to podaj adres. Wolałabym najpierw tam pojechać i zobaczyć co oferują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś