Dodaj do ulubionych

Farby Beckers

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:20
Czy malowaliscie tymi farbami? Polecila mi je znajoma architekt, ale
wolalabym poznac wiecej opini, zanim kupie (tanie nie sa, ale cena nie zawsze
oznacza jakosc)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:42
      no tanie nie sa ale kiedys były dobre
      • pyot Re: Farby Beckers 16.08.05, 18:46
        Hej...
        Beckers to min.,pochodne jak i farby o agresywnych rozpuszczalnikach.Z praktyki
        wiem że czasami mogą sprawić niemało problemu zwłaszcza niedoświadczonym "
        wałkowiczom " :)
    • franzu Re: Farby Beckers 16.08.05, 19:33
      Witam!

Chętnie pomogę w doborze farb. W tej "farbach" pracuję już troszkę czasu. Z
      doświadczenia, swojego oraz znajonych wykonawców, polecam farby PARA. A przy
      okazji zapraszam do mnie na stronkę:

studio-aw.pl
      Pozdrawiam
      605 120 106
    • Gość: marcin Re: Farby Beckers IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.05, 23:24
      Bardzo dobre. W tańszej wersji np. Polifarb Dębica farby lateksowe
    • Gość: malarz Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:15
      ja tam wole duluxa z mieszalnika jest superowy
      • kulka85 Re: Farby Beckers 17.08.05, 21:07
        witam
        Jestem świeżo po malowaniu nowego mieszkania. Dulux raczej wypadł kiepsko, za
        to tikurilla z mieszalnika(zresztą tylko taka jest w kolorze)super . Tikurilla
        to podobno taka tańsza rodzina beckersa. Duluxem malowalismy kilka warstw na
        zagruntowanych ścianach bo nie kryła farba. Tikurilla po 2 razach wyszła dobrze.
        O beckersie od znajomych słyszałam dobre opinie, ale cena rzeczywiście nie jest
        niska.
        pzdr Kulka
        • Gość: cirrii Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:17
          dziekuje za opinie, teraz tylko trzeba wybrac odcien z tintingow (jestem osoba
          nie zdecydowana a tu 2000 kolorow, to sie nazywa wybor!!!!)pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka