Gość: cirrii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:20 Czy malowaliscie tymi farbami? Polecila mi je znajoma architekt, ale wolalabym poznac wiecej opini, zanim kupie (tanie nie sa, ale cena nie zawsze oznacza jakosc)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:42 no tanie nie sa ale kiedys były dobre Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: Farby Beckers 16.08.05, 18:46 Hej... Beckers to min.,pochodne jak i farby o agresywnych rozpuszczalnikach.Z praktyki wiem że czasami mogą sprawić niemało problemu zwłaszcza niedoświadczonym " wałkowiczom " :) Odpowiedz Link Zgłoś
franzu Re: Farby Beckers 16.08.05, 19:33 Witam! Chętnie pomogę w doborze farb. W tej "farbach" pracuję już troszkę czasu. Z doświadczenia, swojego oraz znajonych wykonawców, polecam farby PARA. A przy okazji zapraszam do mnie na stronkę: studio-aw.pl Pozdrawiam 605 120 106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Farby Beckers IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.05, 23:24 Bardzo dobre. W tańszej wersji np. Polifarb Dębica farby lateksowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:15 ja tam wole duluxa z mieszalnika jest superowy Odpowiedz Link Zgłoś
kulka85 Re: Farby Beckers 17.08.05, 21:07 witam Jestem świeżo po malowaniu nowego mieszkania. Dulux raczej wypadł kiepsko, za to tikurilla z mieszalnika(zresztą tylko taka jest w kolorze)super . Tikurilla to podobno taka tańsza rodzina beckersa. Duluxem malowalismy kilka warstw na zagruntowanych ścianach bo nie kryła farba. Tikurilla po 2 razach wyszła dobrze. O beckersie od znajomych słyszałam dobre opinie, ale cena rzeczywiście nie jest niska. pzdr Kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Farby Beckers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:17 dziekuje za opinie, teraz tylko trzeba wybrac odcien z tintingow (jestem osoba nie zdecydowana a tu 2000 kolorow, to sie nazywa wybor!!!!)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś