Dodaj do ulubionych

A może o dobrych fachowcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:59
Może napiszecie o miłych i dobrych wspomnieniach z kontaktów z fachowcami.
Jestem po obu stronach barykady.
Sam świadczę usługi a ponieważ jestem właścicelem starego domu część prac
remontowych zlecam innym nie moja branża.
Może miałem szczęście na razie przejechałem się tylko raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: miś Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:47
      podobny temat jest na forum www.forumbudowlane.pl
      • Gość: mła Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.crowley.pl 26.08.05, 10:27
        ja po b.przykrych doświadczeniach Ołdakowskim, mam i dobre, moge wszystkim polecić
        pana Piotra, który poprawił wszystko co było mozliwe, po poprzedniku.
        fachowiec myslący, pracujący uczciwie i rzetelnie , porafiący doradzic w każdej
        sytuacji.
        oczywiscie nie podaję danych ,żeby nie było, że kogoś reklamuję,
        • Gość: pinio Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.acn.waw.pl 26.08.05, 11:03
          Tak reklamować to wstrętna rzecz lepiej pisać tylko dane partaczy.

Co za rozumik
          • Gość: mła Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.crowley.pl 26.08.05, 12:49
            do pinio - nikkogo nie mam zamiaru reklamować, ale jesli pojawiaja sie posty z
            zapytaniem o dobrego fachowca z W-w, odpisuję, z mozliwością obejrzenia pracy w
            naszym mieszkaniu, natomiast o partaczy nikt niestety nie pyta, a tu z koleji
            uważam,że warto przestrzec innych przed nimi.
            taki to rozumek
            • Gość: bambi Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.chello.pl 27.08.05, 12:49
              Ile wycieczek ogladających efekty dobrej pracy przeszło przez twoje mieszkanko
              mła i jak to wytrzymujesz Sądząc po zapotrzebowaniu na dobrą solidną pracę
              (rzadkość w Polsce). Drzwi twojego mieszkanka nie zamykają a ten cudowny
              fachowiec to 26 godzin na dobę musi pracować . Jeszcze Ci nie przeszło ?
              Przekręt Ołdakowskiego był obrzydliwy rozumiem , Cię ale to jeeszcze nie koniec
              świata mła . Rozchmurz się albo kilku wkurzonych nieustajacymi żalami
              z obić musi w końcu mordę Ołdakowskiego na Twój rachunek sumienia mła.
        • Gość: biznesmen Re: A może o dobrych fachowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:01
          A może ty zazdrościsz sąsiadowi Ołdakowskiemu że idzie mu biznes i go
          szkalujesz.Zazdrośc nieładna rzecz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka