mazurczynka 26.08.05, 15:35 Możecie mi polecić miejsce w Poznaniu, gdzie kupie tanio i dobrze ;-)) okna PCV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TIS Re: Okna w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:43 Proszę skontaktować się z Panem Mariuszem Kiedrowskim 0507 007 715 kontakt od Marty on poleci dobre i niedrogie okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Okna w Poznaniu IP: *.jn.lnet.pl 19.02.14, 22:04 Ja zamawiałam u nich: www.starafabryka.net/ , bo mają dobre okna i dobre ceny. Co prawda firma jest z Lodzi, ale działa na terenie całego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finnka Re: Okna w Poznaniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.14, 19:48 Nawiewniki też montują? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekokil Re: Okna w Poznaniu 02.07.18, 11:39 Myślę że Okno Plus ma ciekawą stolarkę i tez w różnych przedziałach cenowych, można znaleźć produkty i tańsze i droższe ale jeśli chodzi o izolacje to wszystkie produkty mają dopracowane, porządne, rzeczywiście szczelne. W Poznaniu na pewno działa sklep z ich akcesoriami na Malwowej, na stronie oknoplus.com.pl powinien być w kontakcie dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś